Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig levering. Jeg måtte dog lave to ordrer på samme dæk, da jeg i første ordre havde valgt betaling med PayPal, som viste sig at lægge over 100kr i gebyr oven i et dæk til knap 2000kr. Jeg kunne ik... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Jeg har købt flere gange hos mc daekonline. Ok priser, men dækkene er ofte gamle. Det jeg lige har modtaget er produceret for 10 måneder siden. Et mc dæk er optimalt når det forlader fabrikken og mist... Voir plus

Noté 3 sur 5 étoiles

Her er masser af dæk på lager, stort udvalg og markedets bedste priser. Men det irriterer mig, at jeg de sidste par gange ikke har kun et betale direkte med f.eks Visakort. Betalingen har ikke kunnet... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Endnu en gang tilfreds med at handle hos Daekonline, dog er det irriterende at man vælger at sende to dæk som forskellige pakker, om der er pga. at de er lagerført, forskellige steder ved jeg ikke, m... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de motos
  2. Magasin de pneus

À propos de mcdaekonline.dk

Écrit par l'entreprise

Mcdaekonline.dk er ikke kun din personlige online specialist i motorcykeldæk i alle mærker, størrelser og prisklasser, men tilbyder også et bredt udvalg af slanger, fælgbånd og mousse. Vi imødekommer også særlige ønsker som ekspreslevering eller dæk med en aktuel DOT – og det hele til en skarp pris.

Hurtighed er nøglen hos Mcdaekonline.dk: direkte fra nettet og ud på vejen! Selv i højsæsonerne om foråret og efteråret sikrer vi hurtig levering takket være vores enorme lagerbeholdning.

Vi tilbyder et enestående udvalg inden for følgende kategorier:

Mcdaekonline.dk er en tjeneste fra Delticom AG, som driver online dækbutikker i mere end 40 lande og har været på markedet i over 25 år.

Vores webshop er TÜV-certificeret og tilbyder en sikker shoppingoplevelse med flere betalingsmuligheder.

Selv efter dit køb får du en fremragende service takket være vores omfattende netværk af monteringspartnere.

Du kan nemt vælge at sende dine nye dæk direkte til din montør under bestillingsprocessen.

Kundernes anmeldelser taler for sig selv: høj tilfredshed med vores service, hurtig levering og kvalitetsprodukter.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

N'a pas répondu aux avis négatifs

Noté 5 sur 5 étoiles

God pris og fin leveringstid.

Fandt dæk til min datters 125cc motorcykel nogle hundrede kroner billigere end de øvrige forhandlere. Bestilte og modtog dækkene 4 dage efter. Det synes jeg er ok hurtigt og faktisk et par dage før de havde stillet mig i udsigt, så jeg er meget tilfreds.

7 septembre 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Lang leveringstid

Bestilte et dæk d 7/8 som var vist som på lager med leveringstid 1 til 5 dage. Fik besked d 12/8 at nu var det sendt...det havde dog ikke forladt lageret endnu. Fik besked d 15/8 at NU havde det forladt lageret, altså 8 dage efter bestilling. Modtog det d 19/8 efter 12 dage. Kan ikke bruges til noget ☹️

7 août 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Kontaktbesvær og lang leveringstid !!

Bestilte d. 10 Juni. Fik email at ordren var sendt til deres lager d 10 Juni. Fik email d. 13 Juni at Transport / Tracking nummer var bestilt d. 12 Juni. I dag d 17 Juni, hvis man trykker på tracking nummeret, så ser det ikke ud til at DPD har modtaget noget endnu... Når man så benytter jeres online Kontaktformular, så siger den "Could not register for contact" Og jeg har prøvet flere gange på Safari og Chrome. reCAPTCHA kommer frem og så bagefter "could not..." Hvordan skal man så kontakt jer for at få at vide hvornår man kan forvente levering ??

17 juin 2025

fin dæk go pris

19 mars 2025

Kære Michael,

Mange tak for din glædelige besked. Vi er meget taknemmelige for din positive feedback. Også ved din næste ordre vil vi gøre vores bedste for at sikre din tilfredshed. Vi håber, du fortsat får glæde af at handle i vores butik.

Super oplevelse

God kommunikation - alt som lovet + en god pris

5 mars 2025

"Kære Charlotte Skaar,
Tak for din dejlige besked. Vi er meget glade for din positive feedback. Vi vil også ved din næste bestilling gøre vores bedste for at sikre, at du bliver tilfreds. Vi håber, du fortsætter med at nyde at handle i vores shop.

Noté 5 sur 5 étoiles

Et autoriseret Mc værksted skulle have…

Et autoriseret Mc værksted skulle have 5400kr for montage af 2 dæk.
Ved køb af meget fine Metzler dæk brug af mcdaekonlines sammenarbejdes partner blev prisen
2500 kr. Besparelse 2900 Kr.

7 mars 2025

"Ærede Allan Petersen,
Tak for din opmuntrende besked. Vi er meget taknemmelige for din positive feedback. Ved din næste bestilling vil vi gøre vores bedste for at sikre din tilfredshed. Vi håber, du fortsætter med at have glæde af at handle hos os.

Hurtig og nem levering

Hurtig og nem levering,
Har fået dækkene monteret hjulene er monteret på min motorcykel og det hele køre bare, så nu er jeg klar til den nye sæson 🏍️

14 mars 2025

Kære mikael brus,

Tusind tak for din venlige besked. Vi er virkelig glade for din positive feedback. Vi vil gøre vores bedste ved din næste bestilling for at sikre, at du er tilfreds. Vi ønsker dig fortsat glæde ved at handle i vores butik.

Rigtig vare, hurtig levering

Selvom det er en ældre dæk type (s21), fik jeg et dæk der var under et år gammel (130/70-16)👍🏍

11 février 2025

Kære PER BUNDGAARD,

Vi vil gerne takke dig hjerteligt for din positive feedback. Det glæder os meget at høre, at du er tilfreds med vores service. Vi vil fortsat gøre alt, hvad vi kan, for at leve op til dine forventninger. Vi ønsker dig fortsat en god shoppingoplevelse hos os.

God behandling

Hurtig levering til døren. Og fik hurtigt hjælp da jeg hade bestilt forkert, de kom få dagen efter og hentede dækket retur,
Super firma handler klart der igen 👍

27 janvier 2025

Kære Heino Budek,

Mange tak for din positive anmeldelse. Vi er meget glade for at høre, at du er tilfreds med vores service. Du kan regne med, at vi altid vil arbejde på at opfylde dine forventninger fremover. Vi håber, du fortsat vil få glæde af at handle i vores butik.

Mc dæk.

Fin pris, hurtigt levering.

20 janvier 2025

Kære Michael,

Tusind tak for din positive tilbagemelding. Vi er meget glade for at høre, at du er tilfreds med vores service. Du kan være sikker på, at vi vil fortsætte med at gøre alt for at opfylde dine forventninger i fremtiden. Vi håber, du fortsat vil nyde at shoppe hos os.

Venlige hilsner,

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig levering og god kvalitet til…

Hurtig levering og god kvalitet til prisen

25 octobre 2024

Kære Klaus,

Tusind tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med hurtig levering og kvaliteten af vores produkter. Din tilfredshed er vores højeste prioritet, og vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden.

den var meget god

22 octobre 2024

Kære Jan,

Tusind tak for din positive tilbagemelding! Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse. Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os.

Hurtig ekspedition

Hurtig ekspedition - fornuftige priser.

9 septembre 2024

Kære John F.,

Mange tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har haft en hurtig ekspedition og er tilfreds med vores priser.

Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi ser frem til at betjene dig igen!

hurtig levering

hurtig levering allerede 3 dage før termin direkt til døren .

6 septembre 2024

Kære Michael,

Tusind tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har haft en hurtig levering og at pakken nåede frem til dig før forventet.

Hvis du har brug for yderligere assistance eller har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi ser frem til at betjene dig igen!

Noté 5 sur 5 étoiles

Det er nemt og uden problemer at…

Det er nemt og uden problemer at bestille dæk, som kommer som beskrevet

16 août 2024

Kære Erik Dalgaard,

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du fandt bestillingsprocessen nem, og at dine dæk kom som beskrevet.

Vi ser frem til at betjene dig igen. Hvis du har brug for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os.

Hurtig og præcis levering

Hurtig og præcis levering. Bedste pris på netop det dæk jeg søgte.

8 août 2024

Kære Lars,

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med både leveringstiden og prisen på dine dæk.

Vi ser frem til at betjene dig igen. Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus