1. Cardiologue
  2. Conseiller santé
  3. Centre d'examen physique

Informations provenant de diverses sources externes

Medin er en klinik, som tilbyder hjertemedicinske undersøgelser, medicingennemgang, kostvejledning og træningsprogammer. Herudover tilbyder vi helbredsundersøgelser for private og virksomheder.

4,4

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

11 avis

Høj faglighed og patienten i fokus

Et rigtig rart sted med tid til den enkelte patient. Kan klart anbefales

18 décembre 2023

Kære M
Tusind tak for din anmeldelse. Jeg er super glad for dit ordvalg i overskriften, da det netop er de to ting, som vi har haft som grundlag, da vi stiftede klinikken. Vi må ikke vige i fagligheden men samtidig bevare fokus på det menneskelige aspekt.

Med venlig hilsen
Ahmed Aziz/Medin Privatklinik

god læge

har været til undersøgelse med hjærtet det var en posetiv oplevelse,følte der blev taget godt af mig,på en behagelig og rolig måde kan varmt anbefale dem.Emmy Schmidtdorf

4 août 2022

Kan absolut anbefales

Min hustru fik takket være behandlingsgarantien en henvisning til Medin. Masser af tid til patienten, omhyggelig undersøgelse og god og udførlig forklaring om, hvad der blev gjort, hvad undersøgelsen viste, og hvad der videre skulle gøres. Ahmed Aziz er en meget kompetent læge og har et yderst venligt og behageligt væsen, der får patienten til at føle sig tryg. Vi kan varmt anbefale hans klinik.

6 avril 2022

En rigtig positiv oplevelse og…

En rigtig positiv oplevelse og omhyggelig undersøgelse med samtidige svar på mine spørgsmål. Ingen lang ventetid og trygge omgivelser. Min varmeste anbefaling til Ahmed Aziz.
Patient Ingeborg Hansen

2 mars 2022

Mine bedste anbefalinger

Mine bedste anbefalinger! Efter et kort forløb i det offentlige, stod jeg med mange ubesvarede spørgsmål hvilket affødte frustrationer og søvnløse nætter.
Ahmed Aziz, Medin tog sig god tid og talte forløbet grundigt igennem med mig, på en behagelig og professionel måde. Jeg fik svar på mine spørgsmål. Tak!
Mvh Marianne

27 juin 2021

Ingen ventetid hvilket var af stor…

Ingen ventetid hvilket var af stor betydning for mig. Blev grundigt undersøgt , både hjertediagram , ultralydskanning, arbejds-ekg og 2 døgns båndoptagelse. Jeg følte mig meget tryg ved undersøgelser og samtaler med af Ahmed Aziz Medin.dk . Kan varmt anbefale Ahmed Aziz Medin.dk i Middelfart

3 mai 2021

Kære Birgitte
Tusind tak for den fine anmeldelse af vores klinik og ydelse. Det sætter vi stor pris på.

Med venlig hilsen
Ahmed

Meget grundig og meget orienterede om…

Meget grundig og meget orienterede om hvad der blev undersøgt,meget behagelig behandler.

12 avril 2021

Kære Britta
Tusind tak for den fine anmeldelse. Jeg er glad for at du havde en positiv oplevelse i klinikken.

De bedste hilsener til dig.

Mvh
Ahmed

5 stjerner er ikke nok

5 stjerner er ikke nok. Ahmed Aziz er en fantastisk læge. Han er dybt engageret, lytter til det man siger, og så formår han at forklare tingene, så man rent faktisk forstår sin egen situation. Jeg kan kun give Medin mine allerbedste anbefalinger. Man er i trygge hænder hos Ahmed Aziz og jeg vil til enhver tid vende tilbage. Mvh Dorthe

5 avril 2021

Kære Dorthe
Tusind tak for den fine anmeldelse. Vi er super glade for, at du har været tilfreds med forløbet.

De bedste hilsener herfra
Ahmed/Medin.dk

Hjerteundersøgelse

Har været gennem en hjerteundersøgelse ved Medin og har kun positive ting at sige. Alt gik hurtigt (7 dage fra henvendelse til færdig med undersøgelse) og Ahmed er behagelig og god til at forklare tingene på en tilgængelig måde.

17 mars 2021

Kære Sune
Tusind tak for vores første og meget positive anmeldelse. Vi er glade for, at du havde en god oplevelse hos os.

Mvh
Ahmed/Medin.dk