Der er mange gode konkurrencer hvor man kan vinde rigtig lækre ting. Jeg har bare ikke endnu været heldig at vinde, men tror på det er fordi Megavind bare venter indtil den helt rigtige gevinst, lige... Voir plus

Ikke et firma jeg fremover vil stole på. Får mail om at man har vundet i en konkurrence og kun skal betale porto, og så viser det sig at det er et abonnement man tegner til 300 kr. pr. måned. Man k... Voir plus

helt fantastisk side, jeg elsker MEGAvind, altid med en masse spændene og som for humøret helt i top og så er der noget for enhver smag :-)

Jeg kan kun varmt anbefale denne side, du kan deltage i deres konkurrencer og det er selvfølgeligt gratis at deltage og at være medlem af deres nyhedsbrev.

1. Service de coupons d'achat
  2. Casino
  3. Fournisseur de service de jeux
  4. Fournisseur de loterie
  5. Fournisseur de billets de lotterie en ligne
  6. Magasin de télévisions

Informations provenant de diverses sources externes

MEGAvind konkurrencer || Deltag og vind TV, rejser, laptop, DVD, kontanter, gavekort, musik, tøj, smykker, fladskærm, bærbar PC og meget andet

3,7

Moyen

Kun en stjerne fordi at man ikke kan give nul

Man kan så sige at jeg er enfoldig og falder for sådan en mail, men når man nu deltager i flere konkurrencer er det svært at huske alle.

14 septembre 2014

det kunne klart være bedre

Efterhånden de samme tåbelige konkurrencer som alle andre anbefaler, intet sorteres fra.

9 juin 2013
Logo de Megavind.dk

Réponse de Megavind.dk

Hej Torben,

Vi ligger meget online, men sortere også rigtig mange "tåbelige" konkurrencer fra. Jeg kan dog forstå, at du ikke syntes det er godt nok og at kan være bedre. Det vil jeg prøve at give dig og de andre besøgende.

Vi har i den sidste tid fået en del nye konkurrencer, som ikke ret mange andre har og der vil inden for de næste måneder komme flere konkurrencer du kun finder hos os. Håber det jeg kan give dig en bedre oplevelse af MEGAvind.dk

underligt

...at skulle rate en service man ikke kender eller har brugt for at kunne deltage i en konkurrence

6 juin 2013

Super

God side, liker dem på facebook hvor de linker til en masse konkurrencer - top fedt :)
Nu skal man så bare lige vinde noget også ;)

27 mai 2013

Det er nogle flotte præmier!

Jeg synes at præmierne er virkelig lækre, men jeg tror desværre, at det er nærmest håbløst at vinde dem. Dog deltager jeg i håbet om at være den heldige.

27 mai 2013

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit