2,3

Bas

Aucune trace de demande d’avis

2,3

3 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Nous vérifions les avis

1e klas oplichter

Kopen nooit wat van Jan Mestenmaker weer. 1e klas oplichter. Biedt kapotte artikelen aan via Troostwijk Auctions zonder aan te geven dat het niet deugd en voor de garantie is Jan Mestenmaker van uw centen op vakantie. Een gewaarschuwd mens telt voor twee!

12 mai 2025

Niet nakomen afspraken

Vorig jaar juli 2023een grasmaaier van 8K gekocht. Bij levering ontbraken er een paar rubbers en de mulchkap. Deze zijn naderhand netjes opgestuurd. Echter ontbrak na deze zending de borg pen voor de mulchkap. Nou inmiddels iets van 6x gebeld, 10x gemaild, maar tot op heden nog geen borg pen. Die Jan Mestenmaker is een Hork 1è Klas. maar het gaat te goed in NL. Dus hij kan het zich permitteren. Tis dat het voor mij te ver rijden, anders had ik hem ff een bezoekje gebracht. Maar karma is een b....ch
Niets kopen bij deze oplichters

29 septembre 2024

Bedrijf houd zich niet aan de afspraken…

Bedrijf houd zich niet aan de afspraken ,het bedrijf doet wat hun het beste uitkomt namelijk geld kassen waar ze geen recht op hebben, en als je verhaal haalt zijn ze niet thuis en is alles bij hun zoals zij zeggen ,ook met een telefonisch gesprek met de eigenaar en als je een briefje meegeeft aan de chauffeur wat er aan de machine moet gebeuren ze blijven je niet geloven je moet betalen voor iets wat niet is afgesproken. En het is rechts om of links hij komt aan geld waar ze geen recht op hebben
Mijn conclusies denk goed na voor welke bedrijf je kiest.

19 mars 2025

Wat een prutsbedrijf!

De andere ervaringen ook gelezen, wat een nare man is die Jan mestenmaker zeg! Bij mij ook precies hetzelfde als in de andere reviews. Breng een goed werkende stoomcleaner voor een beurtje, zet er zonder overleg nieuwe spuitnozzles op die te klein zijn. Stoomcleaner werkt dus niet meer omdat hij zijn druk niet kwijt kan. Moet ik zelf daarheen om een andere te halen. Ik ben niet gek natuurlijk. Hij maakt er een zooitje van en weigert gewoon om de juiste nozzle op te sturen. Een onderdeel van nog geen 10 euro. Het heeft me uiteindelijk 3 maanden gekost om hem zover te krijgen dat hij ze zou opsturen. Maar dat pas nadat ik mijn rechtsbijstand had ingeschakeld. En dan blijven volhouden dat de schuld bij mij ligt. Wat een min Mannetje. Nooit meer naar toe gaan!

4 juin 2025

onderhoud van diverse machines

onderhoud van diverse machines, onderhoud en klachten worden niet verholpen. slechte communicatie. men weet nooit wat er aan de machine is gebeurt. we brengen hem kapot heen en krijgen hem kapot terug. en dan nog durven ze te beweren dat het gemaakt is. winterbeurt? lachertje.....alleen maar peperdure facturen sturen. zeer slordig bedrijf, chaotisch, winkel van malle pietje van swiebertje.......geen planning te maken, komen afspraken niet na. waardeloos bedrijf, 1 ster is nog te veel

1 novembre 2024

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit