Om Metaburn Min oplevelse er' at det er det første slanke produkt jeg har prøvet uden afskyelige bivirkninger. Jeg er på 2. Måned nu og mærker stille og roligt at min forbrænding bedres. Jeg agte... Voir plus
L'entreprise a répondu
Som jeg har sagt til jer før, så virker Metaburn ikke med kun 2 kapsler om dagen. Her er produktet så godt som virkningsløs. Jeg tager 4 om morgenen og 4 om aftenen, her er der god virkning. Er næsten... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg havde bestilt en prøve pakke derfra, efter jeg har bestilt den, ser jeg bedømmelserne omkring folk kommer til at betale flere penge osv. Jeg kontakter metaburn og ønsker at annullere mi... Voir plus
L'entreprise a répondu
Tok 1 tablett og ble akutt syk! Skremmende opplevelse. At slikt kan selges uten advarsel?? Og nei, det kan ikke være noe annet enn den ene tabletten jeg tok, det har jeg kontroll over. Jeg ble raskt... Voir plus
L'entreprise a répondu
ET KOSTTILSKUD TIL SUND VÆGTKONTROL: MetaBurn giver kroppen en unik kombination af aktive ingredienser, herunder wakame-ekstrakt og camelia sinensis. Wakame-ekstrakt hjælper med at reducere appetitten, camellia sinensis bidrager til øget forbrænding og hjælper med vægtkontrol.
Danemark
Aucun historique récent de demande d’avis
Jeg kan ikke forstå, man ikke kan sende retur pga at produktet giver maveproblemer og dårlig tarmflora. Jeg har sagt op, et par dage forsendt og det er bekræftet pr mail. Og nu går jeg og venter på et produkt som jeg ikke kan bruge!🧐😲 har spurgt efter, hvad det er for en forbruger regel der henvises til? Ingen svar.
Har man ikke minimum 14 dages fortrydelsesret efter produktet er modtaget-efter danske regler. Jeg har nu læst flere anmelders, om forsinket leveringer, så jeg kan da godt blive bekymret om jeg overhovedet modtager andet en inkasso opkrævninger uden produktet. Jeg synes det er “en dårlig forretning “ og bondefangeri, i føre jeres virksomhed på.
Ydermere! Hvorfor kan der ikke sende til 1-2 måneders? Det er trods alt en “ pæn sum penge” i opkræver for. Det er jo ikke alle der kan bruge jeres produkt! Kan det virkelig passe der ikke er andre som har haft samme problem som jeg.

Réponse de Metaburn
Oplyser levering mellem 3-5 dage.
Nåe man så har købt produktet går der en uge + 7' 10 dages levering.
Virkeligt dårlig markedsføring.

Réponse de Metaburn
Det fungerer fint og nemt, med pakken lige til postkassen. Selve produktet virker godt på min mave, da jeg aldrig har problemer mere.

Réponse de Metaburn
Jeg synes det går langsomt, jeg har tabt 3 kg siden, jeg begyndte i november, har I et godt råd til mig, så jeg kan speede det lidt op?

Réponse de Metaburn
Før hen spiste jeg meget slik og og drak meget sodavand, nu har jeg slet ikke den store lyst til slik og drikker faktisk mest vand eller saft uden sukker.

Réponse de Metaburn
Det har hjulpet på ikke at have lyst til søde sager, og på indtagelsen af for meget mad. Bliver hurtig mæt. Alt i alt tegner det godt.

Réponse de Metaburn
Modtager mail om min bedømmelse af metaburn og min oplevelse af det. Lidt svært at skulle bedømme et produkt jeg ikke har modtaget 😅

Réponse de Metaburn
Var lidt utilpas de første dag. Foreløbig en god start efter 14 dag. Stadig en del sukkertrang.

Réponse de Metaburn
Jeg kontakter metaburn og ønsker at annullere min bestilling hvorefter de siger det iorden og om de må
Spørger hvorfor.
Jeg forklare siturationen, og jeg fik tilbudt prøvespiller gratis uden binding.
Super imødekommende kundeservice.
Er lige startet på pillerne for en uge siden og sukker trangen er ikke eksisterende.
Jeg syntes de fortjener en kæmpe chance

Réponse de Metaburn
Det er sandt, at efter et stykke tid med anvendelsen af kapsler mærker man forskel.
Hos mig krævede det mere end 1 måned men den forskel mærker jeg nu.
Også godt at virksomheden giver en mulighed for, at man kan være fleksibel med abonammentet.

Réponse de Metaburn
Jeg ville prøve en vare. Jeg endte med at betale 800 kr da jeg har glemt at betale. Ved gud sender de mig igen en vare. Efter jeg havde betalt første vare. Som jeg sender retur.
Da de modtager min retur vare. Får jeg besked på jeg alligevel skal betale. For en vare jeg har sendt retur. Jeg ar aldrig oplevet noget lignende. De får sku aldrig de penge fra mig. HOLD JER LANGT VÆK FRA METABURN

Réponse de Metaburn
Jeg ved ikke helt endnu om det virker, men jeg tager dem hver dag og jeg synes sukkertrangen i kroppen er mindre. Men ved ikke om det er noget jeg bilder mig selv ind eller om det er reelt nok🤷🏼♀️😆

Réponse de Metaburn
Faktisk det første produkt som virker uden at koste en formue.

Réponse de Metaburn
Virker ikke og har stadigvæk sukker træng og har taget på efter at bruge metabrun Hmm troede man kunne tabe sig ved at bruge produkter

Super godt til vægttab , næsten ingen sukker trang ,ikke den store sult . 👏

Réponse de Metaburn
Det er godt kan holde vægten nede og har ikke den samme træn til søde sager