Om Metaburn Min oplevelse er' at det er det første slanke produkt jeg har prøvet uden afskyelige bivirkninger. Jeg er på 2. Måned nu og mærker stille og roligt at min forbrænding bedres. Jeg agte... Voir plus
L'entreprise a répondu
Som jeg har sagt til jer før, så virker Metaburn ikke med kun 2 kapsler om dagen. Her er produktet så godt som virkningsløs. Jeg tager 4 om morgenen og 4 om aftenen, her er der god virkning. Er næsten... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg havde bestilt en prøve pakke derfra, efter jeg har bestilt den, ser jeg bedømmelserne omkring folk kommer til at betale flere penge osv. Jeg kontakter metaburn og ønsker at annullere mi... Voir plus
L'entreprise a répondu
Tok 1 tablett og ble akutt syk! Skremmende opplevelse. At slikt kan selges uten advarsel?? Og nei, det kan ikke være noe annet enn den ene tabletten jeg tok, det har jeg kontroll over. Jeg ble raskt... Voir plus
L'entreprise a répondu
ET KOSTTILSKUD TIL SUND VÆGTKONTROL: MetaBurn giver kroppen en unik kombination af aktive ingredienser, herunder wakame-ekstrakt og camelia sinensis. Wakame-ekstrakt hjælper med at reducere appetitten, camellia sinensis bidrager til øget forbrænding og hjælper med vægtkontrol.
Danemark
Aucun historique récent de demande d’avis
Mine blodværdier er fra at være på grænsen til diabetes helt nede på det normale igen og jeg har desuden tabt 13 kilo på disse fire måneder, så jeg kan kun være fuldt tilfreds med disse piller! Benitha Larsen!

Réponse de Metaburn
Efter at have bestilt ordren, gik det ret hurtigt med at få en skriftlig ordrebekræftelse på mail. Så det er tilfredsstillende

Réponse de Metaburn
De sætter virkelig forbrændingen op, er meget tilfreds med dem

Réponse de Metaburn
Har bestilt for en uge siden. Får først idag en besked om at levering er om 7-10 dage 🙄 hvorfor dælen skal det tage så lang tid?

Réponse de Metaburn
Pillerne blev bestilt den 3-08-22 og er først kommet i dag den 15-08-22 , og det er for lang leveringstid! Men nu må vi se om de virker. Venlig hilsen Kirsten

Réponse de Metaburn
Jeg synes at det går for langsomt lige nu.

Réponse de Metaburn
Metaburn kan jeg godt 100 % anbefale..
Det hjælper mig at tabe allerede i 4 uger.. har ikke sukkertrang mere. Jeg kan også mærke forskel efter har jeg startet at indtage METABURN.. har holdt mig væk fra fed mad, chips, cola osv. Det har jeg ikke mere behov for.
Jeg er så glad at alt mit tøj passer til mig nu, det kunne jeg ikke før.. efter jeg startede at indtage METABURN.. jeg føler mig lettere hverdag...

Réponse de Metaburn
Synes at trangen til søde sager er væk, og appetitten er nedsat.

Réponse de Metaburn
Jeg kan da ikke bedømme jeres Produkter bl.a. MetaBurn produkt jeg har bestilt, men jeg har IKKE modtaget produktet MetaBurn????!
Hvorfor kan I ikke finde mid i jeres kartotek ?
Mvh Bessie Nissen
Havgårdsvej 3
5471 Søndersø
PS i har meddelt mig, min ordre er på vej ?????

Réponse de Metaburn
Mindre sukkertrang og bedre blodsukker
Værdier
Holder hvad der bliver lovet

Ekstrem god service.
Ekstrem god service i forhold til opsigelse af abonnement.
To klik så var jeg ude at det. Modtog sågar en mail, der bekræftede min opsigelse.
Til de, der brokker sig over, at de har modtaget en regning på 79kr. til deres gratis prøvepakke. Læs betingelserne! Det står højt og tydeligt, at der medføkger en regning på kr. 79 til porto.

Réponse de Metaburn
der var ingen af slutning til betaling , så ingen ide om det bestilt eller om de bare scammer penge. tastede ingen oplysningere ind og der kom stadig en mail med orderen var completed. virker bare underligt

Réponse de Metaburn
Tager det hver morgen i håb om at det begynder at virke mod min søde tand

Réponse de Metaburn
Jeg har lige modtaget produktet og er to gange inden blevet spurgt hvad jeg syntes om det. I ville opnå en bedre score hvis folk ikke blev spurgt inden modtagelse af produktet da mange jo giver dårlig karakter på det grundlag. Jeg vender tilbage senere med hensyn til om jeg synes produktet virker

Réponse de Metaburn
Svært at bedømme leverance når jeg bliver spurgt inden jeg har modtaget min bestilling
Afventer fortsat her 5 dage efter min bestilling