Rigtig god service via mail korrespondance, fra bestilling til levering gik der 2 dage. Kvalitet lever op til det Micmic lover.

Är så jätteglad för de två väskor jag köpt - en shoppingväska och en mobilväska. Ser fram emot att använda dem. Kontakten med er har varit väldigt trevlig och rekommderar era väskor och är glad för e... Voir plus

Jeg har lige modtaget min Ella taske i dag, efter lang ventetid. Jeg fik et billede af den i julegave da den var udsolgt, og har ventet lige siden. Endelig kunne jeg lægge en pre order i marts og i da... Voir plus

Jeg ejer to tasker fra MicMic. Én Kandy i sort og én Siem XL i lysebrun. Begge tasker er intet mindre end vidunderlige, stærke i kvaliteten og udvikler sig med smukkere og smukkere patina som tiden gå... Voir plus

1. Magasin de maroquinerie

Écrit par l'entreprise

Hos MicMic finder du læder accessories i høj kvalitet. Du finder både crossover tasker, shoppers/net, punge, computer sleeves og andet tilbehør. Ejeren bag er 29-årige Michala, som både designer alle styles og til daglig driver virksomheden. MicMics items bliver syet hos socialt ansvarlige partnere i Indien og Etiopien.

4,9

Excellent

TrustScore 5 sur 5

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Smuk taske til en god pris.

Smuk taske til en god pris.
Købte 2. Sortering og den er så smuk.
Købs oplevelsen var skøn, fra jeg bestilte til jeg modtog pakken kun der kun 2 dage. Det var langt over forventningen.

1 septembre 2022

Har lige modtaget min Ella taske

Har lige modtaget min Ella taske, og den er SÅ flot. Jeg skrev inden bestilling med nogle spørgsmål, og jeg fik virkelig hurtigt svar, og den hjælp jeg skulle bruge. Kan kun anbefale at tage et kig på hjemmesiden - kvaliteten er over al forventning 😊

25 août 2022

Helt igennem skøn oplevelse at handle…

Helt igennem skøn oplevelse at handle med MicMic. Tasken, jeg bestilte, lever ikke blot op til mine forventninger og ønsker. Den er gennemført lækker og jeg vil til enhver tid anbefale MicMic til kvalitetsbevidste mennesker, der ikke vil gå på kompromis med kvalitet OG bæredygtighed. Jeg bestilte først en Elba og her en uge senere, har jeg også bestilt en Siem, som jeg nu venter på 😂).
Jeg tror, det er de bedste gaver, jeg nogensinde har købt til mig selv!

Læs mere om MicMic på hjemmesiden. Det er en skøn histore!

24 août 2022

Dyr levering/returnering

Bestilte en Bumbag XL bæltetaske med forventning om, at den kunne bruges som bæltetaske dvs rundt om taljen. Dette er dog ikke muligt da remmen er for lang. Det fremgik ikke af beskrivelse, ligesom mål for kortest mulig rem heller ikke fremgik. Jeg skulle selv betale for levering (35 kr) + returnering (65 kr), så det kostede lige 100 kr. at bestille forkert. Trælse penge 😏

13 juillet 2022
Logo de MicMic

Réponse de MicMic

Kære Marianne,

Tak for dine tanker herinde.
Men øv hvor ærgerligt, at det ikke kunne blive til flere stjerner - det er jeg ked af.

Blot for opklaringens skyld:

1. Du får altid den betalte fragt tilbage, når pengene returneres til dig.
Så denne betaler du faktisk ikke noget for jævnfør mine handelsbetingelser, hvor man altid får det fulde beløb på faktura retur ☺️
- Retur pakken til MicMic skal der betales for og dette fås selvfølgelig i forskellige prisklasser.

2. Du har helt ret i, at tasken ikke er tænkt til at sidde rundt om taljen som et bælte og derfor vil remmen være for lang til dette.
Bæltetasker har typisk en form i stil med Siem XL bumbag, og er faktisk beregnet til at sidde på tværs af kroppen som en crossover taske. På billederne har jeg derfor også kun vist tasken på tværs af kroppen.

Jeg kan dog godt se, hvordan forvirringen opstår, da de originale bæltetasker jo netop var tasker der sad som et bælte.

Maksimum længden er angivet, da det kun er denne der er blevet efterspurgt tidligere.

Jeg vil tage dit input til mig og få tilføjet en minimums længde på remmen samt en note om, at tasken ikke kan bruges om maven for god ordens skyld ☺️

Du ønskes en rigtig dejlig aften.

Mvh Michala
/MicMic

Alt godt

God og overskuelig hjemmeside , smukke billeder, god service og hurtig betjening ☀️

12 juillet 2022