Rigtig god service via mail korrespondance, fra bestilling til levering gik der 2 dage. Kvalitet lever op til det Micmic lover.
Är så jätteglad för de två väskor jag köpt - en shoppingväska och en mobilväska. Ser fram emot att använda dem. Kontakten med er har varit väldigt trevlig och rekommderar era väskor och är glad för e... Voir plus
Jeg har lige modtaget min Ella taske i dag, efter lang ventetid. Jeg fik et billede af den i julegave da den var udsolgt, og har ventet lige siden. Endelig kunne jeg lægge en pre order i marts og i da... Voir plus
Jeg ejer to tasker fra MicMic. Én Kandy i sort og én Siem XL i lysebrun. Begge tasker er intet mindre end vidunderlige, stærke i kvaliteten og udvikler sig med smukkere og smukkere patina som tiden gå... Voir plus
Écrit par l'entreprise
Hos MicMic finder du læder accessories i høj kvalitet. Du finder både crossover tasker, shoppers/net, punge, computer sleeves og andet tilbehør. Ejeren bag er 29-årige Michala, som både designer alle styles og til daglig driver virksomheden. MicMics items bliver syet hos socialt ansvarlige partnere i Indien og Etiopien.
Gyldenvang Alle 15, 2770, Kastrup (København), Danemark
- Kontakt@micmic.dk
- www.micmic.dk
Demande des avis aux clients
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Kvalitet
Lækker taske. Man kan mærke det er kvalitet.. Måden den lukker på.. Læderet... Og stilen. Pænere end på hjemmesiden.
Elsker desuden deres sociale engagement. Absolut ikke sidste taske jeg køber herfra. 👍
Super kvalitet og hurtig levering.
God information om tasken før køb.
God information om tasken før køb.
Fulgt op på afsendelse og modtagelse.
Tasken er som beskrevet. Nu skal den blot have noget patina
Hurtig levering og godt produkt.
Jeg er skuffet idet jeg finder at det…
Jeg er skuffet idet jeg finder at det læder der er brugt til tasken ikke egner sig. Der er meget stift og usmidigt og jeg synes ikke det egner sig til så lille en taske. Den er ikke behagelig at gå med.
Å

Réponse de MicMic
Hurtig og venlig betjening
Hurtig ekspedition, meget venlig tlf.snak og hurtig refundering af returvare
Fin taske, men den var for lille til mig.
Et super produkt af gode materialer og…
Et super produkt af gode materialer og i et bæredygtigt prisværdigt produkt
Virkelig en skøn taske jeg har…
Virkelig en skøn taske jeg har modtaget. Pengepungen er lidt klein i det, men jeg skal helt sikkert nok komme til at bruge den alligevel.
Bestilling og forsendelse gik som en leg, så jeg er meget glad :-)
Hurtig betjening -god information:-)
Fantastisk!
Mega god oplevelse at handle hos MicMic!
Jeg havde nogle spørgsmål vedrørende forskellige styles. Og Michala svarede mega hurtigt, sendte videoer osv. Også selvom klokken var sent om aftenen.
Og virkelig lækre produkter - WOW!
Bestemt ikke sidste gang jeg handler hos hende! Top kvalitet. Top service!
Topkarakterer til MicMic
Jeg kan klart anbefale at handle hos MicMic. Jeg bestilte to tasker, som lever fuldt op til det forventede. De er i virkelig lækker kvalitet.
Hurtig service, og god solid indpakning.
En virkelig dejlig taske
En virkelig dejlig taske, som jeg allerede er superglad for.
Farven er præcis som jeg havde håbet på (oliven) og størrelsen er lige i skabet.
Den har en 'fold' i bunden jeg sikkert bare er fordi den er håndlavet og skind er jo forskellige og jeg er sikker på at jo mere jeg bruger tasken, jo mere 'forsvinder' folden, så de vil jeg ikke lade trække bedømmelsen ned.
Alt i alt en skøn taske, som jeg helt sikkert bliver glad for.
... Og som støtter et skønt formål 👌🏻
Hurtig (måske lidt for hurtigt) og…
Hurtig (måske lidt for hurtigt, da tingene lå hulter til bulter i kassen) og effektiv levering. I betragtning af, at disse tasker ligger i den høje ende af prisen på billigere tasker, havde jeg nok forventet mig lidt mere. Skindet på min taske har et par mærker - måske fordi den har været klemt under pakningen…

Réponse de MicMic