L'entreprise a répondu
PåJeg går med rollator.. 2 gange var jeg ved at falde på deres gangområder Sagde det i receptionen,,og mere ligegyldig svar har jeg ik fået længe... Der er ik andre der har klaget.. Øhhh undsky... Voir plus
L'entreprise a répondu
En fin oplevelse og beboerne er søde og snaksagelige. Men udbudet, maden og priserne i caféen er helt vanvittige. 75kr for en slatten sandwich af en burgerbolle fra Føtex med lidt hakkede gulerødder... Voir plus
Engagerede, vidende og venlige middelalderfolk og hyggelig stemning. Imponerende blide skydning. Trist at se de tilfangetagne vilde fugle fra Tjekkiet siddende bundet til en pind hele dagen. Elendig... Voir plus
Tag på en tidsrejse 610 år tilbage i tiden Året er 1411. De tonstunge krigsmaskiner vil skyde med stenkugler ud over Guldborgsund, og den lille købstad Sundkøbing vil være fuld af liv og spændende oplevelser for hele familien.
Ved Hamborgskoven 2 - 4, 4800, Nykøbing F, Danemark
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
PåJeg går med rollator..
2 gange var jeg ved at falde på deres gangområder
Sagde det i receptionen,,og mere ligegyldig svar har jeg ik fået længe...
Der er ik andre der har klaget..
Øhhh undskyld,det her handler om min oplevelse og ik andres...
Så også flere
IK HANDICAPVENLIGE..

Réponse de Middelaldercentret
Var til julemarked. Det var en tam fornøjelse. Der var få boder og dem der var, kunne med rette havde været tilstede ved mange andre julemarkeder. Men i et middelalder sammenhæng var det ikke hvad man kunne forvente. Ligeledes galt det maden man kunne købe, en gang friture mad - ingen relation til hverken jul eller middelalderen. Der var kun udendørs servering - det kunne have været hyggeligt at sidde i den hyggelige Riddersal og spise en varm middelalder suppe eller noget andet godt fra middelalderen og eventuelt få en æbleskive og et varmt glas gløgg. Men Riddersalen var lukket af.
Der var heller ikke nogen fortælling eller skilte om middelalderen. Med få greb og lidt fantasi baseret på viden om Middelalderens råvarer og natur materialer, kunne det ellers have været en spændende og hyggelig oplevelse i de omgivelser.

Guds fred til alle .
Vi har lige igen besøgt middelalder centret , og igen var det en fornøjelse at gå rundt der .
Dejlig fortælling om maskinerne der kastede sten . Fortælleren fangede endda børnebørnenes interesse . Så fint . Ridder turneringen var så fin og fine krigere , der også gjorde det sjovt . Men men , det er trist at se at restauranten er lukket , der har vi spist en gang og nydt stemningen når krofatter kom . Det var hygge . Nu er der en kedelig cafe , som serverer kolde flæskestegs sandwich . Det kan i ikke være bekendt .

Réponse de Middelaldercentret
Jeg kan på ingen måde anbefale dette sted, Middelaldercentrets personale samt folk der arbejder i middelalderbyen, viser ingen interesse for deres gæster, ingen service, de ansatte virker som om de har mere travlt med hinanden indbyrdes, og spørger man om noget får man et uforskammet svar som om man ikke er velkommen, og så koster alt penge, alle priser er 10 gange normalpris, og så slår de deres stakkels heste bagefter en amatør agtigt ridder turnering hvis hesten ikke har været god nok og det er blevet set med egne øjne, så spar jeres penge og find nogle af de andre meget bedre museer i landet, øv øv øv 👎

Réponse de Middelaldercentret
En rigtig god dag i middelalderen!
Plattenslageren Asbjørn var en dygtig formidler, der vidste hvad han fortalte om og fik alle med!

Réponse de Middelaldercentret
Middelaldercenteret Nykøbing Falster. Caféen dårlig oplevelse havde kun 5 pølser, vi var 10 personer så måtte forlade centeret for at få noget at spise dårlig oplevelse når man må gå pga. manglende mad i caféen. Havde tjekket hjemmefra at der var denne mulighed på nettet men rigtig dårlig oplevelse, så vi kom ikke til ridderopvisning da vi jo skulle have noget forplejning og måtte køre øv øv kommer ikke igen

Réponse de Middelaldercentret
Alt alt for dyrt i forhold til indholdet og åbningstid. Åbningstid matcher ikke folk der kommer langvejs fra i en weekend. Deres restaurant lukker klokken 15.00. Så vi gik sultne derfra. Noget skuffende oplevelse. Æv

Réponse de Middelaldercentret
Som en god afslutning på dagen, skulle vi have en kop kaffe og en kage. Aldrig har jeg / vi fået så dårlig betjening. Bestilte 2 alm. Kopper kaffe, en latte og en cappuccino. Fik af vide at alm. Kaffe kunne vi ikke få, vi kunne få espresso. Hvor svært kan det være at trykke på en maskine.
Imens vi ventede kom en kunde der skulle ha pomfritter. Det fik kunden, kolde fritter taget fra en skål. Endelig kom den sidste kop kaffe, imens var de 3 andre Kopper blevet lunkent. Vi kan ikke anbefale stedet.
Syntes ledelsen burde se på dette team, det fungere ikke. ØV ØV

Réponse de Middelaldercentret
Vores anmeldelse går kun på restaurant gæsgiveriet.
Vi havde glædet os til at opleve atmosfæren og maden, så bestilte bord og mad på forhånd som foreskrevet på jeres hjemmeside.
Idag hvor vi skulle afsted får vi så en mail om at reservationen ikke kunne genneføres med vores valgte menu, pga under bemanding i køkkenet ???
? Vi kunne kun få dages menu...da vi er vegetarer kunne vii ikke rigtig bruge det tilbud, Og måtte lade pladsen gå til andre. Øvvvv
Jeg forstår virkelig ikke hvordan man kan underbemande et køkken, midt i sommerferien, er det ikke der jeres højsæson er????
Hvordan kan det være at i EN gang om ugen holder længere åbent og så ikke har mulighed for at skaffe personale den ene dag???
Vi var ihvertfald godt trætte af at der ikke var mulighed for at få de bestilte menuer, og ikke kunne opleve restauranten som vi havde glædet os til.

Réponse de Middelaldercentret
Min anmeldte oplevelse omhandler deres cafe og intet andet. Ved et besøg i Middelaldercenteret ville vi spise i Cafeen. Vi bestilte en "Laks sandwich" og en "Skinke sandwich" som hver især kostede 65 kr. Vi har ofte spist club sandwich og tilsvarende sandwich andre steder, men aldrig har vi følt os så snydt og bestjålet. Deres såkaldte sandwich, som er lavet på forhånd og lagt på køl, er til en pris af 65,- kr hvilket er rent bedrageri og tyveri. Lakse sandwichen bestod af smøre ost og et meget tyndt stykke laks der ikke kunne fylde den kolde bolle det var lagt på. Det samme galt for skinke sandwichen. Den var belagt med 2 stykker tyndt pålægsskinke (formodeligt købt i Netto) hvorpå der var lagt en skive tør ost med et stykke bacon og et meget lille stykke ynkeligt salat. Jeg vil på det kraftigste fraråde andre at gå i den fælde, men i stedet medbringe jeres egen mad som kan spises på en plads hvor der også er adgang til grill.

Réponse de Middelaldercentret
Tak for en fantastisk oplevelse selvom efteråret viste sig var der fuld blus på alle aktiviteter.

Réponse de Middelaldercentret
Fantastisk oplevelse for for i alle aldre. Tak til personalet for en god dag uden mangler.

Réponse de Middelaldercentret
Dejligt sted - som er tro mod den tid år 1411de fremviser - uden en masse nutidsboder af tingeltangel.

Réponse de Middelaldercentret
Et rigtigt godt sted for hele familien, dem der arbejder fortæller megetlevende om deres arbejde

God oplevelse
Fik en masse viden om middelalderen og mange søde mennesker. De har virkeligt godt noget ud af det.

Réponse de Middelaldercentret
Det var et interessant oplevelse. Og det var fedt at lære noget om en ældre teknologi. Jeg vil anbefale at tage her til med familien.

Réponse de Middelaldercentret
En savoir plus sur les différents types d'avis.