Jeg fik Middelfart Sparekasse anbefalet i fbm at jeg ønskede at købe hus og jeg fik fra første møde bekræftet, at det er en bank der gerne vil DIG. De kiggede alle kroge og vinkler igennem, og jeg o... Voir plus

L'entreprise a répondu
Min mand og jeg skiftede til Middelfart Sparekasse fra 2 andre pengeinstitutter og har fra dag 1 modtaget kompetent og ikke mindst hurtig rådgivning. Middelfart Sparekasse har hjulpet os igennem både... Voir plus
L'entreprise a répondu
Umildbart ikke ligefrem en bank der er for folk uden store investeringer eller lån. Overvejer skift, men må indrømme jeg finder det uoverskueligt. Dyre gebyrer. Ønskede et midlertidigt bevilliget over... Voir plus
L'entreprise a répondu
Fine hensigter, men udførelsen halter. Overskrides en konteringstekst i antal tegn kommer der en regning på 20 kr. Der er ingen aktiv advarsel og regningen indeholder i øvrigt ingen forståelig ref... Voir plus
Écrit par l'entreprise
Vi er ikke i tvivl om, at vores kunders opbakning er altafgørende for vores virke. Derfor arbejder vi hver dag for, at du skal mærke at vi udviser forståelse for din livssituation og er på forkant med dine behov.
Vi tror på, at rigtig mange mennesker og mange erhvervsvirksomheder har behov for et pengeinstitut, der møder kunderne i øjenhøjde, og hvor det totale ansvar for kundens tilfredshed ligger hos den enkelte rådgiver.
I Sparekassen tilbyder vi elbillån, investering, pensionsrådgivning, daglig økonomi, netbank, mobilbank og de digitale løsninger, du kan forvente af et moderne pengeinstitut.
Bliv kunde >>Men vi er også klar til at servicere dig med personlig rådgivning, når du har brug for det.
Havnegade 21, 5500, Middelfart, Danemark
A répondu à 88 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Kompetent rådgivning i øjenhøjde.
Konkurrencedygtige vilkår

Réponse de Middelfart Sparekasse
Vi har et nærværende pengeinstitut, som vi sætter stor pris på, og som bakker op om det omliggende samfund

Réponse de Middelfart Sparekasse
De ser og servicere også sådanne små kunder som os.
Vi var trofaste kunder i en storbank i 30 år, men vi var bare et nummer.
I Middelfart Sparekasse er vi kunder, bliver behandlet som kunder på bedste vis, aldrig fortrudt skiftet nu på 10 år.

Réponse de Middelfart Sparekasse
Altid god og venlig kundeservice og meget effektive

Réponse de Middelfart Sparekasse
Som så mange andre banker.... Der er ikke så megen service mere ! Mange gebyrer og lave renter !

Réponse de Middelfart Sparekasse
jeg er ikke specielt lun på netbanken, men når jeg har bedt om hjælp har jeg fået en super service fra min lokale afdeling

Réponse de Middelfart Sparekasse
De har lukket kassen, så hvis man skal have valuta eller andet skal man stå ude kulden ved automaten.Kunne de ikke åbne en kasse 2 gange om ugen.Men det går nok ud over overskuddet.

Réponse de Middelfart Sparekasse
Som nye kunder i Middelfart sparekasse i Hørning bookede vi et møde med en personlig bankrådgiver. Det var et meget venlig personligt og konstruktivt møde, hvor vi blev helt sikre på at det bliver vores bank mange år fremad.
Der var meget hjælp til overflytningen og tre uger senere ringede bankrådgiveren tilbage blot for at høre om alt gik godt og der var noget hun kunne hjælpe med.
Når vi har brug for at tale med vores bankrådgiver tager det aldrig mere end tre minutter for at komme igennem. I vores tidligere noget større bank tog det tit 40 minutter.
Super god service i en lille bank hvor man føler sig meget værdsat som kunde.

Réponse de Middelfart Sparekasse
Lokal forankret sparekasse med dygtige medarbejdere og gode produkter generelt

Réponse de Middelfart Sparekasse
Nu er fusionen mellem Nordfyns Bank og Middelfart sparekasse en realitet.
Der er og har ikke været andet end problemer med at logge på min netbank siden fusionen!!!
Utroligt man i 2026 ikke har styr på den slags!!!

Réponse de Middelfart Sparekasse
medarbejderne er ok, men for mig er en bank en samarbejdspartner - jeg har desværre lige oplevet, at det ikke er gengæld fra Middelfarts side. Hvis de ikke kan lide din "hårfarve", så er det ud! At de så samtidig lyver, for at få en begrundelse, gør ikke deres troværdighed bedre. Så lad dig ikke forblænde, der sidder nogle personer i hovedkontoret, som ikke kender dig, og som du aldrig kommer til at snakke med, men de slagter dig uden at blinke, hvis du "skifter hårfarve". En kunde som faktisk var glad for Middelfart, indtil "skift af hårfarve"

Réponse de Middelfart Sparekasse
Sidste år 6 marts skrev jeg til Anders, Martin B og Jette T,om min oplevelse af min bankrådgiver Anders. Det er mulig de er for storsnudet til en lille SMV virksomhed som min.
Nu har jeg endnu engang været til møde med min rådgiver. Med lovning om at komme med et svar d19 jan. Det kom ikke. Skrev til Andres d20 jan. Det magtede han heller ikke.
Så prøvede jeg FB, fik besked om han var på ferie det var d11 febr og de ville få ham til at kontakt mig. D18 febr igen. dog uden svar.
SMV virksomheder kan midspar ikke bruge. De har ihverfald ikke forstad på dem. Desværre. Vil det lokale.. Den slogan skal de nok lave om.

Réponse de Middelfart Sparekasse
Det er godt at have en sparekasse jeg har tillid til, og hvor jeg får en venlig og professionel betjening.
Jeg får altid den hjælp der er behov for, - hvis ikke med det samme, - bliver jeg tilbudt at blive ringet op af min mangeårige Kunderådgiver

Réponse de Middelfart Sparekasse
En savoir plus sur les différents types d'avis.