Midtjysk El Center ApS Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Installering af en solcelleanlæg på min ejendom har været en særdeles positiv oplevelse. God vejledning og information in planlægnings fasen. Arbejdet blev udført betids og efter planen, og den hån... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Som aftalt kom ordren i hus. Den bestilte ordre blev monteret og installeret præcis som ønsket og i samråd med installatør kom de med deres vurdering af hvordan setup ville være bedst. Glimrende ser... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Super god oplevelse Det var en rigtig god oplevelse at have midtjysk el center forbi og få vores gamle eltavler bragt up to date. Selvom tavle og hus er fra gammel dato og kringlet stykket samme... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Altid flinke & hjælpsomme - alt står snorlige når Thomas har været her & tak for akkuratesse & perfekt finish. Tak til Viggo for at finde løsninger på mit aircondition afløbsslange problem 👌

À propos de l'entreprise

5. Magasin d'électronique
  6. Service d'installation électrique
  7. Solutions et équipement énergétiques

Écrit par l'entreprise

Siden 1934 har vi løst store som små el-opgaver for vores kunder i Midtjylland. Vi løser alt fra lamper, der skal sættes op i det private til hjælp med den grønne omstilling. Vi har mange kunder, der ønsker energivenlige løsninger. Dette hjælper sker gennem varmepumper, solceller og el ladere.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 50 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

224 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 4 sur 5 étoiles

God service og holde aftaler som…

God service og holde aftaler som sædvanligt

23 février 2026

Réponse de Midtjysk El Center ApS

Tak for din feedback – vi sætter pris på, at du tager dig tid til at dele din oplevelse.
Vi er virkelig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med os. Det betyder meget for os, at vores kunder er tilfredse.

Servicepersonen

Servicepersonen havde god tid til opgaven og løste også mit modtagerproblem med nyt isenkram samt installerede en betjeningsapp.

Réponse de Midtjysk El Center ApS

Tusind tak for de flotte ord.

Noté 4 sur 5 étoiles

Super sød montør, som gav min varmepumpe det årlige gennemsyn. Så kan den lidt endnu😊

Réponse de Midtjysk El Center ApS

Tusind tak for de flotte ord. Det betyder meget for os at høre, at vores montører har leveret et godt stykke arbejde. Vi er stolte af vores team, som altid stræber efter høj kvalitet og god service.

Effektivitet

Jeres firma laver hvad I lover
Alt var klare for kunden før arbejdet er udført samt
Ingen overraskelse i regningen alt blev snakket og forklaret tydeligt
Tak

Noté 5 sur 5 étoiles

De levere en god service og er…

De levere en god service og er fleksible i forhold til nøgle afhemntning i forbindelse med Service i sommerhus

12 mars 2026

Noté 5 sur 5 étoiles

En meget omhyggelig tekniker.

En meget omhyggelig tekniker.
Der gav sig tid til at forklare hvad han lavede.
Meget tilfredsstillende.

12 mars 2026

Réponse de Midtjysk El Center ApS

Tusind tak for de flotte ord.
Det betyder meget for os at høre, at vores montører har leveret et godt stykke arbejde. Vi er stolte af vores team, som altid stræber efter høj kvalitet og god service. Jeg sørger for, at din ros bliver givet videre – det vil uden tvivl blive værdsat.

Noté 5 sur 5 étoiles

en god kompetent service medarbejder…

en god kompetent service medarbejder der vidste alt om pumpen Og svarede på alt man spurgte om og mere til

10 mars 2026

Noté 3 sur 5 étoiles

Det var svært at få en aftale med jer

Det var svært at få en aftale med jer

3 mars 2026

Réponse de Midtjysk El Center ApS

Vi er kede af at høre, at du har haft en mindre tilfredsstillende oplevelse.
Vi arbejder løbende på at forbedre vores processer og kundeservice, og din tilbagemelding hjælper os i den retning

Effektiv

Effektiv - og i forhold til indsatsen - ikke dyrt

10 mars 2026

Super

Jeg er super tilfreds med Midtjysk El Center.
Jeg er førstegangskunde hos dem, og skulle have service på min luft til vand varmepumpe.
Deres tekniker Benny er en meget venlig og rar person med god produkt kendskab.

Jeg blev oplyst en pris på ca. 2000kr
Men da min varmepumpe ikke krævede det helt vilde eftersyn, blev regningen kun på 1200kr.

Jeg sætter stor pris på ærlighed, da man nemt kunne have sagt 2000kr uden at jeg havde anet uråd.

Så stor tak til alle hos Midtjysk El Center.

Jeg har bedt dem om at vende tilbage hvert år til ny service, for at sikre at varmepumpen kører optimalt.

Til dem af jer som søger nogen til udførelse af den slags service, kan jeg varmt og trygt anbefale Midtjysk El Center.

Vær OBS på at der også findes Midtjysk El Teknik, det er IKKE de samme folk.

Dan
Nørre Snede.

6 mars 2026

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse🌟
Vi ser frem til at hjælpe dig igen!

Kanon service

Kanon service, flot arbejde

3 mars 2026

Venlig og professionel rådgivning

Venlig og professionel rådgivning. Pænt arbejde og super sød montør.

23 février 2026

Réponse de Midtjysk El Center ApS

Tusind tak for de flotte ord. Det betyder meget for os at høre, at vores montører og konsulent har leveret et godt stykke arbejde. Vi er stolte af vores team, som altid stræber efter høj kvalitet og god service. Jeg sørger for, at din ros bliver givet videre – det vil uden tvivl blive værdsat.

Noté 5 sur 5 étoiles

Venlig resultatorienteret super duperog…

Venlig resultatorienteret og imødekommende.
100 % sikkert også faglig kompetent

2 mars 2026

Noté 1 sur 5 étoiles

☆☆☆☆☆ 1/5

☆☆☆☆☆ 1/5 – Tillidssvigt, dyr reparation uden effekt, iskold vinter og kæmpe efterregning

Hold jer langt væk fra dem !!!

Midtjysk El Center har stået for installation og løbende service af vores Mitsubishi luft/vand-varmepumpe (installeret januar 2020). I november kontaktede vi dem, fordi anlægget havde vedvarende tryktab på varmesiden, så vi ofte skulle fylde vand på.

Forløbet udviklede sig imidlertid til noget helt andet: Ved service blev fokus flyttet til en fejl på udedelen. Midtjysk anbefalede en udbedring af en forventet utæthed til ca. 17.000 kr., som vi godkendte i tillid til, at fejlsøgningen var solid, og at de var sikre på årsagen.

Problemet var, at de ikke kunne finde den påståede fejl – men gennemførte alligevel et indgreb d. 23. dec. og tog på juleferie. Mindre end 24 timer efter gik udedelen helt ned, og vi stod uden varme i julen og på nødprogram resten af vinteren.

Da de kom tilbage efter juleferien, var deres “bedste løsning” at udskifte udedelen / lave en ny løsning til yderligere ca. 45.000 kr. Altså efter allerede at have brugt 17.000 kr. på en udbedring, som i bedste fald ikke virkede – og i værste fald endte med et totalt driftsstop.

Vi har efterfølgende fået vurderinger fra to andre fagfolk med erfaring i samme mærke/model, som pegede på problemer med Midtjysk El Centers installation, fejlsøgning og "udbedring" – og som gav os endnu mindre tillid til, at forløbet var håndteret fagligt sikkert.

Min anbefaling: Brug ikke Midtjysk El Center. Og hvis du ikke kan undgå det, så få en second opinion, før du accepterer en dyr udbedring – især hvis løsningen pludselig handler om noget andet end det, du oprindeligt kontaktede dem for.

25 décembre 2025
Avis spontané
Noté 3 sur 5 étoiles

Varmepumpe virker men lidt sjusket arbejde

Installationen af vores varmepumpe fungerede overordnet, og montøren var meget venlig og behagelig at have på besøg. Desværre oplevede vi dog, at selve udførelsen af arbejdet virkede lidt sjusket.

Udedelen stod ikke helt korrekt i forhold til coveret, og jeg endte selv med at justere den efterfølgende. Derudover sidder indedelen ikke helt tæt mod væggen i den ene side, hvilket gør, at den fremstår en smule skæv, når man kigger på den.

Det er ærgerligt, for det virker som nogle småting, der kunne være rettet til på få minutter, når man alligevel står med værktøjet fremme. Montøren var som sagt rigtig flink, men jeg havde forventet en lidt mere omhyggelig finish på installationen.

18 février 2026
Avis spontané

Réponse de Midtjysk El Center ApS

Tak for din besvarelse, dette er vi rigtig kede af.
Vi har desværre ingen mulighed for at gøre noget ved dette, da der hverken står fakturanummer eller et navn jeg er kendt med, så derfor ingen oplysninger på dig som kunde, så jeg kan vende tilbage til dig.
Skal vi gøre noget ved din beskrivelse, skal jeg bede dig om at tage kontakt til firmaet telefonisk eller på mail info@midtjyskelcenter.dk

Super god service

Super god service

20 février 2026

Service

Arbejde udført godt efter flere gange kontakt med lederen .

19 février 2026

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus