mijngarage.be Avis

TrustScore 1.5 sur 5

1,5

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Beging augustus vraag voor een groot onderhoud bij jennes Vilvoorde ik zeg 63000 km Receptie weet me te zeggen is maar een klein onderhoud Voor zien op 28 september ( twee maanden heel la... Voir plus

Noté 2 sur 5 étoiles

Spijtig genoeg liepen het op 3 punten serieus mis bij mijngarage.be. 1. keuze van datum op de website houd totaal geen rekening met werkelijke beschikbare datum bij de garage van uw keuze. 2. pas... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

hebben de koppeling vervangen nu heb ik abs problemen en esp problemen en zij beginnen er niet aan en sturen me door naar een echte vw garage. NOOIT meer!!

Noté 2 sur 5 étoiles

+ Vriendelijke ontvangst. + Flexibel in werken en openingsuren. + goed voor kleinere herstellingen/onderhoud binnen een welomschreven kader. - Onvoldoende communicatie (Weinig tot geen... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Atelier de réparation automobile

Informations provenant de diverses sources externes

Mijngarage.be – vaste en scherpe prijzen voor auto onderdelen, reparatie en onderhoud. Maak direct een afspraak bij één van de 460 servicepunten.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 1 sur 5 étoiles

Beging augustus vraag voor een groot…

Receptie weet me te zeggen is maar een klein onderhoud
Voor zien op 28 september ( twee maanden heel lang )
Kom vandaag voor mijn onderhoud .
Ze maken de papieren en zeggen het wordt een groot onderhoud ,
Plus minus 810 €
Gaat er toch mee akkoord
Na twee uur komen ze bij mij
Mr de remmen moet vervangen worden komt nog een plus minus 600 € bij.
Daar voor ga ik niet mee
Voor de zoveelste keer een echt teleurstelling in Vw .
We rijden precies met een goude wagen .
Gedaan met Vw

28 septembre 2023

De eerste keer …

Het was de eerste keer dat ik gebruik maakte van mijngarage.be en het was een positieve ervaring. Snel de afspraak geregeld en alles perfect uitgevoerd en binnen de prijs. Ben heel tevreden.

4 août 2017
Noté 3 sur 5 étoiles

Goede bediening van de garage.

Goede bediening van de garage.
Opgegeven prijzen kloppen niet.
Besluit; beter zou zijn hoeveel een defect minimaal kost en hoeveel maximaal.
groeten,
D'haese Hans

24 juin 2017
Noté 4 sur 5 étoiles

ik ben nog niet bij de garage geweest …

ik ben nog niet bij de garage geweest -maar de prijsofferte is goed een ,
bij 4 garages had ik zeer grote prijsverschil vast gesteld- oa werkuren-
materiaal prijzen- en zelf geen kennis van de werken en van de stuken die nodig waren voor deze werken- ik wacht nu of de resultaat bij de garage

16 mai 2017
Noté 4 sur 5 étoiles

Duidelijkheid

Toen ik na mijn eerste bericht van 24.11 geen antwoord kreeg heb ik wel enkele keren gemailed vooraleer ik antwoord kreeg. Maar eens alles ingepland werd is mij een goede service voorgesteld en een vlotte communicatie met de garaage

6 décembre 2016
Noté 5 sur 5 étoiles

Goede koppeling van beschikbare garages

Koppeling laten vervangen bij B en S Cars te Wilrijk, Antwerpen. Snelle reactie van mijngarage.be, direct contact met garagist en vlotte reparatie. Wagen rijdt weer als een nieuwe.

9 septembre 2016

Schitterend

In deze tijden van crisis zijn deze acties super voor de portemonée.
Nu nog afwachten of de herstelling van hetzelfde niveau is (17/08), en de prijsgarantie klopt.

12 juillet 2016

3 serieuze minpunten

Spijtig genoeg liepen het op 3 punten serieus mis bij mijngarage.be.
2. pas na zelf bevestiging gevraagd te hebben zocht mijngarage.be naar een alternatieve datum
3. onderdelen waren NIET beschikbaar tegen de geaccordeerde datum en ik als klant werd niet eens verwittigd (stond dus in garage voor niets).
Garage BMC heeft wel netjes zijn verantwoordelijk genomen en de plaatsing van schokdempers tussen andere werkjes erbij genomen.

14 mai 2016

perfecte dienst verlening

Mijn afspraak bij garage Vervaecke David was perfect.Ik werd direct geholpen en de prijs viel meer dan behoorlijk mee.Deze garage heeft er een klant bij gewonnen.Uitsekende service en vriendelijk,geeft ook de nodige uitleg van de gedane service op mijn wagen.

4 janvier 2016

happy customer

even een schok, want deze reparatie van de koppeling kost veel geld. even googelen en ik kwam op deze site terecht, de begrote kosten werden gegeven. Ik dacht, ja dat zal wel, komen er natuurlijk nog extra onvoorziene kosten bij (garage had mijn auto niet gezien). Ik kon de auto zelfde dag brengen en volgende 2 dagen was ik hem kwijt voor reparatie. De begrote kosten werden werkelijke kosten (enkel nog wat olie werd erbij geteld).
Super tevreden, en ik was doorverwezen naar een garage in mijn buurt.

8 novembre 2015
Avis spontané

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus