Lisez les avis des autres

Noté 3 sur 5 étoiles

DIE DAME GAAT ERAAN Bezorger complimenten toen ik een Aziatische man sprak, keurig geluisterd, misschien niks gezegd express want in de flat durfde hij wel. Maar prima. MAAR IK BEN NIET GEDIEND D... Voir plus

Noté 2 sur 5 étoiles

Het bestellen van patat speciaal met pindasaus is erg moeilijk voor filiaal Louwersplein. Snacks lagen al langer klaar voor de te vaak opgebakken friet ingepakt werd,gevolg snacks al lauw, 3 man perso... Voir plus

Noté 2 sur 5 étoiles

Bestelling bij Louwersplein HIA werd snel geleverd, vriendelijke bezorger. Helaas was de berenklauw voorzien van een korrelige, droge saus en de kalfskroket had een krokante korst maar melige inhoud.... Voir plus

À propos de l'entreprise

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

1,9

Tous les avis

17 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Verhage Zierikzee

Verhage Zierikzee. Op terras gaan zitten met gezin met 2 jonge kinderen. Snel drinken en eten besteld… eten kwam maar niet. Na paar keer vragen ging hij toch maar in de computer kijken en had hij niet op bevestigen gedrukt. Zit je dan 50 minuten met kinderen te wachten !!
In totaal 1:40 gezeten voor 2 frietjes en 2 broodjes.
Wel 3 van de 4 drankjes vergoed gekregen maar dan nog..

30 juillet 2026

Lauw en kaal

Twee cheeseburgers en 1 kipburger besteld, bezorging was vrij snel maar alles was lauw. Op 1 cheeseburger zat geen sla /tomaat/ui maar alleen kaas en ketchup en op de kipburger zat alleen saus. Voor ons geen Verhage meer

18 juillet 2026

Patat stoofvlees €9.50

Verhage Papendrecht!!! Patat stoofvlees €9.50
Echt schandalig weinig!!! Een klein handje patat met een meer saus dan vlees!!! Contact opgenomen en werd ons verteld dat de kleine hoeveelheid van bovenaf wordt bepaald? Volgende keer moeten wij dit maar aangeven!
O ja, het lijkt ook weinig omdat het in de grote bak zit!!!😂💩 en een volgende keer gaat er echt niet komen!

17 juillet 2026

Mens gaat eraan

DIE DAME GAAT ERAAN

MAAR IK BEN NIET GEDIEND DAT ER WORDT GEWEZEN MET ZIEKTE SCHOLDE WAT NIET ZO WAS EN INEENS GLASHARD BESCHULDIGING BLEEF DAT WIJF ZAL IK KEERTJE OPWACHTEN MET HAAR GELACH ZE IS NOG NIET VEILIG!!!!! ZOU MAAR OM JE HEEN KIJKEN!!!!! EN EIGENAAR MOET PERSONEEL IN BEDWANG HOUDEN!!!!

20 mai 2026

Net twee sterren

Net twee sterren, bestelling: grote frites met pindasaus.
Friet slap en waar was het zout?
Pindasaus smaakte aangebrand en heel flauw. Geen kraak nog smaak.

13 mai 2026

Vandaag helemaal waardeloos

Vandaag besteld bij Verhage in Ridderkerk. Wat een deceptie. Besteld voor 81euro en alles koud en kapot afgeleverd. Helemaal waardeloos voor dat geld. Na klacht onbegrip en geen reactie op mijn terechte klachten.ben verder benieuwd op reactie van Verhagen. Wordt zeker vervolgd.

10 mai 2026

Schreeuwend personeel

Ik heb vandaag eten besteld voor 1 van mn kinderen en voor mn ander kind aan de overkant iets anders adgehaald. Dat eten nam ik mee naar verhage en werd hierdoor op een erg lelijke manier aangesproken door een van de kassameiden. Ondanks ik aangaf dat ik weg zou gaan meteen, schreeuwde ze.

2 mai 2026

Heel slecht

Heel slechte bediening. Heel slecht zo traag en loopt te sloffen door de zaak. Tafels met nog kopjes blijven lang staan. En ze staan veel met hun mobiel. Van werken is hier geen spraken. 1x en nooit meer.

11 avril 2026

Super slechte (geen) service

Dit was inmiddels de derde keer dat wij bij Verhage Hellevoetsluis kwamen, in de hoop dat de service verbeterd zou zijn — helaas zonder resultaat. Het personeel komt ongeïnteresseerd over, laat gasten lang wachten en zit tussendoor zichtbaar op de telefoon. De manager bevindt zich in de keuken, waardoor er geen toezicht is op het restaurant en het personeel.
Het is erg teleurstellend dat Verhage dit zo laat doorgaan in dit filiaal. Dit is zonder twijfel de slechtste service die wij ooit hebben ervaren. Echt jammer dat het hoofdkantoor deze vestiging zo laat aanmodderen. Wij zijn weggegaan naar Spijkenisse.
Ter vergelijking: in Spijkenisse Plateau is de service wél zoals het hoort — betrokken personeel en een prettige sfeer. Hopelijk wordt daar een voorbeeld aan genomen.

21 mars 2026

VERHAGE LEIDSCHENVEEN

VERHAGE LEIDSCHENVEEN
Als je online besteld betaal je meer dan in de winkel.
2x twist en een sunday middel online is 12,55 € en in de winkel halen betaal je 10,80€.
Dat is dus ook met de rest van het assortiment zoals snacks en patat.
En dan ook nog 2,50€ durven te vragen voor bezorgen.

15 mars 2026

Zeer slecht

Patat zo slap als een vaatdoek, hamburger ondersteboven in het doosje zonder bovenkant broodje en steenkoud. Vietnamese loempia zo bleek en niet gaar. Bellen voor klacht en tot 2 x toe opgehangen worden omdat ze het te druk hebben.

21 décembre 2025

Truffel patat

Ik had patat truffel besteld en ik krijg alleen een patatje met een bakje truffel en daar betaal ik 6 euro voor. Ik kan nog beter een kleine patat halen. Het zag er anders uit op het bord dan dat we kregen

19 octobre 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Salade met kipfilet besteld maar kreeg…

Salade met kipfilet besteld maar kreeg hete kipbites. Heb de personeel erbij gehaald maar ze wouden niks van horen of iets doen.
Dit is pas slechte service, mijn advies ga gewoon ergens anders iets eten want hier willen ze alleen jou geld hebben
Sandra

23 août 2025

Wat een belachelijke service

Wat een belachelijke service , vieze tafels worden na afhalen niet schoongemaakt alles plakt twee jonge gasten zie er niet uit dragen vieze gore kleding. De grotere denkt dat hij lollig is maar is heel irritant en maakt opmerkingen die op het randje zijn. Eten redelijk , witte wijn was niet koud en glas was niet helder. Denk twee keer na om daar heen te gaan , wij in iedergeval niet meer

11 août 2025

Zeer slechte ervaring.

Ik heb 20.00u besteld, zsm. 20.40u gebeld waar t bleef. Mw het is druk. Ik; ja maar jullie zijn maar tot 21u open. U krijgt t eten sowieso. Inmiddels is t 21.30u, bellen kan ik nu ook niet meer... en is mn vriend er zelf naar toe gereden. Uiteindelijk kreeg mn vriend te horen dat bezorger onderweg was. 21.40u.. bitterballen allemaal kapot. Conclusie NOOIT MEER BESTELLEN BIJ VERHAGE. MEGA SLECHTE SERVICE!!!

4 août 2025
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus