Mikstattoo Avis

TrustScore 5 sur 5

4,8

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Min første tatovering hos Miks Tattoo Studio. (Har en enkelt på skulderen i forvejen). Havde bestilt tid hos Linda Moberg da hun skulle være super god til tatoveringer der inkl farver. Og da jeg er... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Fremragende tattoo shop. Jeg havde kontaktet Miks tattoo på forhånd for at få lidt rådgivning til den tattoo jeg gerne ville have. Jeg endte med at komme på en walk-in dag, så jeg fik besked på a... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Har nu været hos mikstattoo nogle gange, og hver gang bliver man mødt at det sødeste personale. Både Laura og Bjørn laver et utroligt stykke arbejde og kommer helt sikkert igen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Første tatovering og sikke succes, har i dag fået den fineste skrift på armen - et stor tak, til den dygtige Danni Street 👌🏻 Man føler sig velkommen og hørt - fra første ‘hej’, når man dumper ind... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Tatoueur

Écrit par l'entreprise

Tatoverings studio i hjertet af københavn.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

25 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg fik min første og langt fra sidste tatovering

Jeg fik min første og langt fra sidste tatovering hos Miks tattoos. Fantastisk service, fed stemning, gode faciliteter og topkvalitet. Tatoveringen som både er tegnet og tatoveret af Olivia Johannessen var langt over mine forventninger og helt perfekt som min første tatovering! Jeg kommer helt sikkert igen.

14 février 2022

Bedste tus i byen

Bedste biks i KBH. Miks Tattoo er det eneste sted i København hvor jeg lader mig tatovere. Om det er den evigt gode service, de altid glade og søde tatovører eller det ekstremt høje niveau er svært at vide. Men det kunne godt have noget med det at gøre :-)

Fra en evigt trofast kunde

13 février 2022
Noté 5 sur 5 étoiles

Højt humør og vanvittigt dygtige

Sindsygt god rådgivning og vanvittig god service. Humøret er altid højt i shoppen og jeg føler mig altid velkommen og godt taget imod. Med det sagt, skal de have stor ros for deres alsidighed i forhold til deres kompetencer. De er vanvittigt dygtige til deres arbejde og tager sig god tid til at resultatet bliver perfekt.

13 février 2022

Bedste sted i Danmark

Jeg er kommet hos Miks tattoo de sidste 16 år. Hver gang jeg kommer er der mega god stemning 🙂 De er så søde til at få mig til at føle mig tryg og sørger for at jeg får en god oplevelse.
Jeg har de sidste måneder været igang med en lidt større tatovering, som Bjørn laver. Hver gang jeg har fået lavet noget på den går jeg derfra har jeg været utrolig tilfreds med arbejdet og behandlingen 🙂🙌🏼 Deres nuværende læring Julie har været der hver gang og har været utrolig sød ved mig og tilføjet til den gode oplevelse os selvom jeg ikke er hende kunde (men hvem ved om jeg ikke bliver det i fremtiden)
Jeg kan varmt anbefale Miks tattoo. Bedste sted i Danmark 🙂😎

10 février 2022
Noté 1 sur 5 étoiles

Ville booke en tid hos Danni

Ville booke en tid hos Danni. Der gik 3 dage uden svar.
Jeg skrev så til ham igen, at vi havde fundet en anden tattoo shop og gav ham råd om, at svare tilbage inden for en rimelig tid, og ikke efter 3 dage dage. Hvilket sikkert havde være mere end de 3 dage, hvis jeg ikke havde skrevet igen.
Jeg fik et meget ubehøvlet svar tilbage, at det var fordi, at han havde meget at se til, og prøvede at finde medlidenhed, ved at forklar de mange ting som han skal i hans liv. Forår og fremmest, jeg er en kunde. Jeg skal ikke have i hovedet at det er så synd for ham, at han har startet din egen tattoo shop og skal arbejde ved siden af. Det er hans eget valg, og ikke mit. Jeg skal ikke som kunde havde et medlidenhed svar tilbage og indirekte have af vide at jeg er gal på den og ikke har så meget tålmodighed, hvilket jeg synes, at jeg har haft.
Min forlovede skrev til en anden tattoo artist, of der er der gået endnu længere tid end mig. Så det er ikke fordi, at Danni har haft travlt.
Min forlovede fik lavet en tatovering der før, og der gik der en hel uge, før hun fik svar fra dem. Så det er standard der. De må åbenbart ikke være så villige til at få kunder, at behandle dem på den måde

8 février 2022
Logo de Mikstattoo

Réponse de Mikstattoo

Manden bliv gift den weekend du skrev.. giv ham en chance.. god dag til dig..

Noté 5 sur 5 étoiles

God pris og kompetente tatovører

Havde hos en anden tatovør fået lavet en kongekrone, som desværre blev utydelig og var r’er lille. Flere tatovører sagde den var for lille til skygger…men Bjørn gjorde jobbet og gav kongekronen helt nyt liv💪🏻
Derudover blev jeg tusset af deres lærling, Julie. Og hold da kæft hvor er hun skarp. Kniv skarpe linjer og flotte skygger.

11 janvier 2022
Noté 5 sur 5 étoiles

Bedste tattoo shop i kbh

Bedste tattoo shop

jeg er så tilfredse med mine tatoveringer fra miks, kan klart anbefalde og vil komme tilbage.

De er profesionelle og rigtig dygtige

Dog, er Miks ikke den mest venlige at skrive med i sammenligning med mange andre tattoo shops. Personligt, er det fint med mig.

16 septembre 2021

HOLD JER VÆK

Har haft ialt 4 besøg i denne shop for nogle år siden, hvoraf 3 af dem har haft et super ærgerligt udfald.

Det første besøg var booket forinden, og hertil har jeg ingen klager. Men de 3 andre besøg har været under deres "Walk-in"-koncept, og det er ærlig talt helt uforsvarligt at de overhovedet laver dette koncept, når de ikke kan finde ud af at holde standarden på udførelsen af tatoveringerne oppe. Under alle 3 walk-in-sessioner har der været en enorm stresset vibe, hvilket man også kan se på alle de tatoveringer (ialt 7) som jeg desværre fik erhvervet mig hos Miks Tattoo. Blækket er flydt ENORMT meget ud på hver og én af dem, og på flere af dem til en sådan grad at motivet er uigenkendeligt. De er så forfærdeligt grimme, og har fået dækket 4 af dem hos en anden, langt mere kompetent tatovør - resten skal jeg have laseret væk fordi de er så mørke og udflydte, at man simpelthen ikke kan dække dem med en pæn tatovering over.

Ved den 3. (og bestemt allersidste) gang jeg benyttede mig af deres Walk-in-koncept, er blækket fra de to første walk-in-tatoveringer jeg fik lavet 7 måneder forinden (af Linda) allerede flydt rigtig meget ud, og jeg spørger derfor den 3. tatovør (Bjørn) hvordan det mon kan være og om der er noget jeg kunne gøre anderledes ved plejningen af de næste tatoveringer jeg var ved at få af ham. Han siger straight up at det er pga mine strækmærker på armen at de er flydt ud. Dybt seriøst.
Jeg har ikke engang strækmærker det sted, hvor de to mega udflydte tatoveringer var placeret, men fordi han kan se strækmærker andet sted på min krop, så blamer han mig seriøst for at det er min overvægts skyld at mine tatoveringer er flydt ud. What a freaking joke, ærligt. Ved ikke om jeg skal græde eller grine over at Bjørn prøver at dække over Lindas inkompetence ved at fatshame mig til at tro, at det er min egen skyld, at der er så stort et blow-out på de to motiver Linda lavede. Og ved i hvad det mest tragikomiske af det hele er? De 4 tatoveringer Bjørn hastede igennem at lave på mig efter denne ubehagelige samtale har den selvsamme enorme mængde blowouts på.

Alle de tatovører jeg efterfølgende har været hos har, no joke, flækket af grin og forargelse over at jeg fik at vide, at det var pga mine strækmærker, når de har set hvor meget blækken i dem allesammen er flydet ud. Og hvor langt væk de tatoveringer har siddet fra mine egentlige strækmærker. De har HVER OG EN sagt, at det TYDELIGVIS er udførelsen af tatoveringen, der er skyld i hvor grimme de er blevet. At tatovøren har haft en forkert vinkel på maskinen, eller har presset den for hårdt ned i huden og dermed lavet tatoveringen i for dybt et hudlag. Øv jeg ærger mig over at have noget så grimt, så permanent på min krop.

Hold jer langt væk fra walk-in i Miks Tattoo, eller generelt bare deres biks i det hele taget. Magen til dårlige, uansvarlige tatovører skal man eddermame lede længe efter, og det er jeg mærket på min krop for livet af.

9 septembre 2021

Elendig service

Wow. De har ansat Cruella de vil i receptionen, gal en nedladende krampe. Sætter aldrig min ben der igen. Har over 30 tatoveringer, men blev talt til som en 3 årig.

7 août 2021

Super arrogant herre

Super arrogant herre, der tager imod Walk-ins. Synd at en så dårlig og arrogant måde at behandle kunder på, er det første man møder i denne shop. Ødelægger det bestemt for de andre dygtige kunstnere.

20 décembre 2020

Anbefales

Jeg er mere end tilfreds med resultatet fra dette sted. Jeg blev tatoveret af Bjørn som bare virker super professionel og samtidig hurtig.
Allerede fra starten følte jeg mig meget tryg og han spurgte ind til detaljer så der ikke skete misforståelser.
Jeg har ikke oplevet huller efterfølgende i tatoveringen - som jeg havde fra tidligere steder jeg har besøgt.
Udover det har jeg fået et svar tilbage inden for 1 time hver gang jeg har kontaktet dem via facebook ligemeget tidspunktet på dagen.

Kan virkelig anbefales.

14 décembre 2020

Super oplevelse på Miks Tattoo

Tak til Danni Street for et par hyggelige timer hvor han fik tegnet en super flot tattoo og ikke mindst fik den tatoveret på mig. Den er unik og super cool og det var alletiders oplevelse for en tattoo jomfru på 62. Tak Danni,
mvh
Henning

28 août 2019

Virkelig flot!

Det var en god oplevelse! Jeg blev tatoveret af Bjørn, han tegnede min tatovering og den blev så flot! Tatoveringen er også blevet bedre, end jeg kunne havde forestillet mig! Er så glad for den!

16 juillet 2019

Fantastisk flot arbejde

Min kone fik 25/5-2019 lavet sin første tatovering på indersiden af anklen "Lille engel i streg" af Bjørn Severin.
Alle der har set den er enige om, at den er fantastisk flot lavet og der har overhoved ikke været nogle komplikationer.
Hun er så glad for den.
Tak til Bjørn.

15 juin 2019

Søde mennesker

Søde mennesker, dygtige mennesker og ikke nok med utrolig kompetente tatovører. Jeg fik ikke selv lavet en tatovering, men min veninde gjorde og de var virkelig søde og hendes tatovering blev så super flot! Kan varmt anbefale at tage derhen hvis man gerne vil have en flot tatovering.

11 décembre 2018

Charlottes SMUKKE tatovering

Fik lavet den FLOTTESTE tatovering af Charlotte i søndags. Hun brugte langt tid på at “sætte den sammen” perfekt med de rigtige vinkler og spurgte ind til forskellige ting, da det er en tatovering jeg har ventet på i 16 år samt en meget personlig tegning. Det var nogle meget rørende timer fordi det er en så personlig tatovering og Charlotte og jeg havde god kemi og fik snakket igennem om ALT mellem himmel og jord 😊

Og sikke en SMUK tatovering med SÅ mange smukke detaljer og nogle ting lavet lidt om, men som Charlotte og jeg blev enige om undervejs i de mange timer jeg befandt mig i Miks Tatoo.

Nu håber jeg tatoveringen healer flot op. Jeg gør ihvertfald mit 😊

Tak Charlotte!❤️

Knus
Bente

P.s.
Til Miks Tatoo...
i kan godt være stolte af Charlotte og hendes kunnen indenfor Tatoo’ens verden - samt hendes dejlige og varme væsen 🙏

13 octobre 2017

Fantastisk oplevelse

Jeg har lige fået lavet halvdelen af min tattovering hos Charlotte, og jeg er vikelig imponeret over resultatet. Hun er virkelig dygtig, og alle hendes linier er super skarper og sidder bare lige hvor de skal. Jeg glæder mig meget til at det bliver tid til at få lavet resten.

Lokalerne er flotte og rene, og stemningen er bare i top.

Jeg kan varmt anbefale Miks, og selv kunne jeg ikke drømme om at tage andre steder hen.

26 novembre 2016

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus