Hurtig og fin handel :) Bestilte en julegave til Black Friday - MilleDille var så søde at pakke gaven rigtig fint ind!
MilleDille
Stort utvalg av flotte og særpregede retroklær for småtasser! Mye fint, også for gutter, noe som ikke alltid er så lett å finne. Svært rask levering, også til Norge, og koselig innpakning med en s... Voir plus
L'entreprise a répondu
Selvom jeg kun har handlet hos Milledille et par gange har det været intet mindre end perfekt.... God service, super lækkert udvalg til rimelig pris. Jeg kan altid finde noget til mine 3 dreng... Voir plus
rigtig god netbutik med bredt udvalg, billig fragt også til udlandet og gode tilbud. Jeg er lidt i tvivl, men vælger "kun" at give 4 stjerner. Milledille havde glemt at vedlægge faktura til mine sid... Voir plus
Informations provenant de diverses sources externes
Her hos MilleDille finder du super lækkert og trendy Børnetøj fra populære og anerkendte mærker og brands som Alba og Denmark, Danefæ, Småfolk, JEFF, REBUS og GROOVY med flere.
Hans Kirks Vej 15, 9200, Aalborg SV, Danemark
- info@milledille.dk
- www.milledille.dk
Les gens ont aussi consulté
GOd butik, hurtig levering og gode tilbud!
Rigtig god webbutik med gode tilbud. Kan varmt anbefales - Hurtig leveringstid!

Alletiders
Milledille.dk har leveret en super service, både med gode priser og hurtig levering! :) Vender helt klart tilbage :)

Perfekt!
God hjemmeside og hurtig levering af det bestilte. Alt i alt som det skal være - perfekt!

Réponse de MilleDille
Er tilfreds med det tøj jeg har købt her
Det er bare sådan en fed tøj side er fuld ud tilfreds:)

hurtig betjening ;-)
Super service og meget hurtig levering, kan klart anbefales :-)

God og hurtig service.
Super hurtig levering varen var som forventet, og der var pakket en lille løve slikkepind med i pakken som min datter stadig snakker om ;o)
vil med glæde anbefale siden til en anden.

Réponse de MilleDille
Bestilt kl 11, afsendt kl 12.
Hurtigt og go, dejlig hyggelige personlig hilsen.
Købt der før og gør det igen.

God personlig service
En bluse jeg havde bestilt var udsolgt men Milledille var god til at komme med andet forslag og svarede hurtigt på min tilbagemelding. Det betød nærmest ingen forsinkelse på varerne trods den lille ændring. Hver handel har været en god oplevelse :o)

Réponse de MilleDille
Fik min søn til at græde & Gav mig positive tårer i øjnene
Jeg havde sammen med min søn købt de sejeste grønne bukser hos Mille Dille … og så var de udsolgt! Heldigvis fik vi en sød besked om, at vi kunne få et par sorte til samme pris, selv om de ikke var på udsalg. Jeg sagde ja tak - og da pakken kom græd min søn som en pisket, "for hvor var de grønne bukser?" Heldigvis (igen) kunne vi bytte de sorte til et par grønne i en anden størrelse end først bestilt. yes. De kom - stort smil, indtil næste morgen, hvor trykknappen røg af. Min søn græd som en pisket igen. Heldigvis (igen igen) kunne Mille Dille sende et par nye i samme størrelse straks - og da de kom, var der store smil hos alle. Ikke alene kom der et par grønne bukser, der var også grønne bolcher og en værdikupon, der ville give os 10 % på det samlede køb næste gang. Det er kundeservice på et plan, som enhver detailbutik eller online butik kan lære af! Money doesen't rule the world. Happy customers do.

Réponse de MilleDille
Lækre varer, gode tilbud og super service
Butik med mange lækre varer og en god service

Réponse de MilleDille
God og hurtig betjening. Fed hjemmeside.
Kan anbefale forretningen, hurtig betjening og fede mærker.

Super tilfreds!
Rigtig fin webshop med mange lækre varer. Hurtig levering og god kundeservice, kan kun anbefales!

Super
Super firma. Hurtig forsendelse og venlig betjening ang bytning af en vare :-)

Réponse de MilleDille
Super hurtig levering af varer bestilte fredag aften, afsendt lørdag og modtaget mandag
Rigtig fin og hurtig levering. Varen som forventet