Nieuw toestel gekocht en na installatie bleek deze stuk. Onmiddelijk nieuwe nozzels en pomp ontvangen en super geholpen aan de telefoon! Wat een super bedrijf met een geweldige service!!
Lisez les avis des autres
Reageren supersnel op vragen - zelfs in het weekend toen ik even vastliep tijdens de montage. Prima advies gekregen, heel blij mee!
Klopt gewoon en voor de paarden is het fantastisch! ( Voor mijzelf trouwens ook)
jaren lang hadden wij bij mooi weer last van muggen op ons terras. na van alles te hebben geprobeerd kwamen we uit bij misting pro. na telefonisch uitleg te hebben gehad over hoe de verneveling en... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Misting-Pro is leverancier van vernevel/verkoeling systemen voor verschillende branches binnen de Benelux.
Coordonnées de contact
Wattweg 5, 4622RA, Bergen op Zoom, Pays-Bas
- 085 018 5575
- Info@misting-pro.nl
- www.misting-pro.nl
Aucun historique récent de demande d’avis
Professioneel materiaal
Professioneel materiaal , goede communicatie. Gewoon via app zelfs in de avond nog .
Prima service
Reageren supersnel op vragen, prima advies!
Zeer tevreden over de service en kwaliteit …
Zeer tevreden over de service en advies, snelle reactie via WhatsApp.
Zeer goede kwaliteit en eenvoudig te installeren
Super service
Super service en ontzettend goed geholpen. Alles netjes geregeld binnen de garantie en ook super snel!
Nieuw toestel
Geweldig resultaat
Ik ben geweldig geholpen door Misting-Pro. Het contact was snel, maar zeker ook de uitvoering. Het resultaat is fantastisch. Ik ben er zeker van dat ik de paarden op warme dagen met een gerust hart op stal kan laten en in de avond lekker buiten kan zetten.
Super systeem
Super systeem. Op ons terras op Bonaire geïnstalleerd en het scheelt graden! Vrij eenvoudig te installeren en goede hulp van de klantenservice gehad!
Top bedrijf
Top bedrijf!
Fijne mensen, snel handelen en goede service. Bedankt.
Top product en top service
Top product en top service. Erg tevreden en koele gasten op het terras!
Paarden genot
Super product én service
Vanaf het eerste moment dat ik contact had met Misting-Pro ben ik enthousiast.
Korte lijnen, direct antwoord en duidelijke uitleg.
Ik heb gevraagd of ze wilde komen installeren en dat was geen probleem.
Binnen enkele dagen waren ze bij me om dit fantastische product in mijn patio tuin te plaatsen.
Binnen anderhalf uur, met diverse nuttige tips en aanwijzingen, waren de vriendelijke heren klaar.
Het terras werd aangeveegd, alles weer op zijn plaats gezet.
Een heerlijke verkoeling over het terras was het eindresultaat!
Ik ben erg blij met het product Misting-Pro en hun service!!
Wil je koel door de zomer: DOEN!!
Fantastisch product
Fantastisch product, goed advies en opvolging. Heb het nu op 2 locaties geïnstalleerd, kan zowel het bedrijf als het product alleen maar aanbevelen!
Ik had een communicatie probleem tussen…
Ik had een communicatie probleem tussen mijn app en mijn misting pro m100, vrijdag namiddag ge-appt en het probleem trachten op te lossen. Toen dat op afstand na enkele pogingen niet lukte hebben ze zelf aangeboden om hem te komen omruilen. zaterdag voormiddag hebben ze hem komen omruilen en na 24hr alles terug fris en aangenaam in mijn stadstuin .
Geweldige service deze firma 💪
Misting pro is een top product en werkt…
Misting pro is een top product en werkt geweldig in mijn stadstuin. Ik kan nu op hete dagen relaxen in mijn tuin waar ik anders naar binnen moest vluchten voor de hitte. Ook als je vragen of ondersteuning nodig hebt is hun WhatsApp klantenservice een geweldige hulp met supervriendelijke en klantgerichte supportmedewerkers . Ik kan dit product echt aanraden voor iedereen die een verfrissende oplossing wil voor zijn warm terras of tuintje.
Filterhuis ?
Ik had een probleem ( mijn eigen fout)...ik heb foto gestuurd, direct reactie....telefonisch gesproken en alles is geregeld. Top service!
Alles komt goed
Na wat misverstanden waar ik zeker zelf de hand in had alles zelfs op een zondag weer in orde gebracht waarvoor Dank 🙏🏻🙏🏾
Enkel Lof voor de vriendelijkheid en efficiënte service.
Goed product maar vooral ook super…
Goed producit maar vooral ook super service en zeer vriendelijk en behulpzaam bij vragen.
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.