Super professionelt arbejde og meget flinke flyttefolk. Fin pris og meget varsomme med vores møbler, glas og tallerkener. Kan varmt anbefales
Lisez les avis des autres
KÆMPE ANBEFALING!!! 2 seje gutter mødte op og tog fat. De var imødekommende, respektfulde, humoristiske og enormt venlige, både overfor mig og mine børn. Man får meget mere end man betaler for v... Voir plus
Meget tilfreds fra start til slut. God kommunikation før flytningen, hvor Michel kom og gav sin vurdering på flytteopgaven. 2 virkelig effektive og flinke flyttemænd der kom til tiden, og arbejded... Voir plus
Jeg kan varmt anbefale Mlflyt! De hjalp mig med at flytte fra Trige til Lystrup, og hele oplevelsen var rigtig god. De kom til tiden, arbejdede effektivt og var meget professionelle hele vejen igennem... Voir plus
À propos de l'entreprise
Informations provenant de diverses sources externes
Velkommen til biludlejning, flytning og udlejning af flytteudstyr i Århus. Vi tilbyder udlejning af person- og flyttebiler. Alle til lille køreko...
Coordonnées de contact
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Flytning
Jeg havde bestilt M.L. Flyt til en flytning forleden. 2 flyttefolk (René og Ali) mødte op. De kan varmt anbefales: Var både venlige, hjælpsomme og meget effektive.
Lars Ole Jensen
Super effektiv og professionelt udført flytning 😊
Bestilte ML Flyt til at flytte mit indbo fra 4. Sal (uden elevator). To hårdtarbejdende og professionelle flyttemænd klarede det hurtigt og effektivt. Tusind tak til jer - jeg kan bestemt give jer mine bedste anbefalinger 😊😊😊
Fremragende og effektiv service
Henvendte mig fordi jeg havde brug for at få flyttet en seng og fik fra starten både hurtige og gode svar, også da jeg havde ønsker ift. at få lavet noget om. På dagen var de venlige, imødekommende og helt enormt effektive. Var helt klart pengene værd!
5 Stjerner
Vi ringed der ind og lejed en stor bil, rigtig god service og forståene medarbejder, de var super flinke, efter vi var færdig, tog vi der op igen og fik vores depositum tilbage samme dag, det er bare iorden, ville helt klart anbefale dem fremover!
Bestilte en flytning og to friske og behagelige fyre mødte op og klarede det hele i en ruf.
Yderst professionelle og meget samarbejdsvillige.
Topkarakterer herfra.
Vil helt sikkert bruge ML Flyt igen en anden gang
Absolut fremragende
SÅ ærgeligt man ikke kan leje biler hos jer mere :/ Det var helt genialt da jeg brugte det sidst.
De bedste og sødste flyttemænd :-)
1000 tak for behagelig og nem flytning :-)
Kh Rikke - Løgten
Rigtig god oplevelse.
MLFlyt har hjulpet os med at gøre en svær flytning til en rigtig god oplevelse. Ansvarlige og engageret. Hjælpsomme og ordentlige. Kan varmt anbefales.
Super oplevelse
Rigtig fin service og rare mennesker.
Jeg fik klaret en flytning til 610 kr. Det var ALLE pengene værd.
Da jeg ringede for at afregne spurgte de endda om min flytning var gået godt
Fantastisk oplevelse - Byens bedste Biludlejning
ML Flyt løste mit problem med transport!!! jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger her fra. Tror ikke man oplever sådan en god service andet sted!! alt forgik efter aftalen, og med et smil på læben. er ikke altid den nemmeste at gøre tilfreds, men kan kun sige en ting, man skal KUN LEJE BIL VED ML FLYT... Del gerne.
Suveræn flytning.
Jeg blev anbefalet ML Flyt fra stedet, hvor jeg skulle have opbevaret indbo.
Jeg ringede og bestilte, og fik en super betjening på telefonen. I dag skulle vi så have flyttet min datters indbo fra hendes lejlighed, og til opbevaring. Der mødte to friske fyre op - René og Ramin. Super søde, friske og meget hjælpsomme. Lejligheden blev hurtigt pakket i bilen, og der blev passet GODT på tingene.
På opbevaringsstedet var de super effektive, og fik pakket rummet fint. Vi havde først bestilt et større rum, men igen var de hjælpsomme og vi fik ændret til mindre rum.
TAK for super god betjening og hyggelig snak. Vi vil helt klart anbefale ML-Flyt til andre og vi er ikke i tvivl om hvem vi vil bruge fremover.
Har aldrig svigtet mig!
Jeg har lejet mange gange hos ML Flyt! Og jeg har lejet fra mange andre firmaer. Men det er absolut ML Flyt, jeg har det bedst med! De har aldrig svigtet mig eller behandlet mig skidt. Og så er de generelt billigere!
Super godt og seriøst sted at leje bil
Det var en fornøjelse at leje bil hos ML-flyt.
Var nervøs for, om jeg kunne parkere min private bil, da der snart er P-zone over alt i Århus. Men med en gæstebillet i forruden kunne jeg parkere tæt på uden problemer.
Der var ingen økonomiske "overraskelser". Selv om jeg havde kørt nogle ekstra km., var der ikke (som andre steder) "rundet op" til nærmeste 100 km.
Bilen var nyvasket - Tror de vasker dem hver dag, og alt virkede som det skulle. Seriøst og professionelt. Hurtig og god service, som mange andre kunne lære af. - Kan anbefales!
Tilsvining over telefonen
Jeg ringer for at høre hvilke biler de har ledige. Jeg bliver hånet fordi jeg spørger. Det er sgu da en Ford ! Find et andet sted at leje din bil. Han var RIMELIG stresset! Chokerende - aldrig oplevet lignende i Danmark. Ingen dansk temparemant.
Professionelt, billigt og personligt
Det er ikke første gang jeg bruger ML Flyt. Det er heller ikke sidste gang. Gode biler, fantastisk service, masser af vejledning og fleksibilitet og alt sammen til absolut konkurrencedygtig pris.
Kan kun top anbefales
Preben Merrild Angelo
Nemt og forholdsvis billigt
Jeg fik ringet til dem med kort varsel og fik snakket med en super dejlig kvinde som fand en løsning for mig. Det hele gik godt, alt information var meget klart og jeg synes det er super at man kan bare betale med Dankort når man møder op. Jeg kan helt klart anbefale dem.
Tak for god service, og altid gøre hvad i kan for at komme kunden (mig) i møde.
Hver sommer har jeg behov for en flyttebil flere gange, jeg har forsøgt med forskellige udlejningsfirmaer, med meget blandet oplevelser.
Hos ML har jeg altid oplevet imødekommenhed, gode biler og venlig betjening, og så er de oven i købet en af de billigere udlejere på markedet - TAK
Professionelt og billigt
Min oplevelse med at leje en varevogn til flytning hos ML-flyt var virkelig god! Der var styr på sagerne og vi oplevede ingen problemer. Det skal siges, at vi ikke lavede hverken buler eller ridser, så der var ikke problemer i den retning og vi fik depositum tilbage med det samme. Bilen var fint rengjort og kørte fint! Vi fik ved udlejningen at vide, at de filmer bilerne inden og efter, at de sender dem afsted. Dette gjorde, at jeg følte mig endnu mere tryg ved at vælge ML-flyt, såfremt der skulle komme en bule i vognen og problemer med at placere ansvaret for denne.
Venlig betjening
Jeg lejede en autotrailer ved ML-flyt og det gik ganske smertefrit, venlig betjening og god forklaring omkring hvad jeg skrev under på. Dog var traileren lidt slidt, der manglede bl.a. sikkerhedswire og så bar den præg af at være brugt. Jeg påpegede den defekte sikkerhedswire, og de ville få den skiftet hurtigst muligt.
Alt i alt en fin oplevelse at leje ved ML-flyt.
L’expérience Trustpilot