Mlflyt Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Super professionelt arbejde og meget flinke flyttefolk. Fin pris og meget varsomme med vores møbler, glas og tallerkener. Kan varmt anbefales

KÆMPE ANBEFALING!!! 2 seje gutter mødte op og tog fat. De var imødekommende, respektfulde, humoristiske og enormt venlige, både overfor mig og mine børn. Man får meget mere end man betaler for v... Voir plus

Meget tilfreds fra start til slut. God kommunikation før flytningen, hvor Michel kom og gav sin vurdering på flytteopgaven. 2 virkelig effektive og flinke flyttemænd der kom til tiden, og arbejded... Voir plus

Jeg kan varmt anbefale Mlflyt! De hjalp mig med at flytte fra Trige til Lystrup, og hele oplevelsen var rigtig god. De kom til tiden, arbejdede effektivt og var meget professionelle hele vejen igennem... Voir plus

1. Déménageur
  2. Services de déménagement et de stockage
  3. Service de gestion des déchets

Informations provenant de diverses sources externes

Velkommen til biludlejning, flytning og udlejning af flytteudstyr i Århus. Vi tilbyder udlejning af person- og flyttebiler.   Alle til lille køreko...

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

15 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Det hele klappede perfekt!

Hele flytningen gik perfekt! Uday og Michael var venlige, effektive og imødekommende. De var virkelige gode til at pakke bilen, og gik virkelig til den. Michaels gode humør og positive indstilling spredte glæde og gode vibes, hvilket gjorde hele flytningen til en rigtig god oplevelse. - Alt forløb til tiden, og alt klappede bare. En kæmpe anbefaling herfra!

10 mai 2025

Helt klart 5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️og flere hvis det var…

Helt klart 5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️og flere hvis det var muligt.

Tusind tak til Jens og Casper, for hjælp til flytning af min mor.
Alt gik som det skulle. Hold op hvor l arbejdede🥵🥵🥵
I kom med godt humør. Snakkesalige og l stressede ikke på min mor. I tog det pænt, med at hun ikke vidste, hvor hendes møbler skulle stå. Endnu én gang tak

1 mai 2025

Jeg havde en super god oplevelse med…

Jeg havde en super god oplevelse med flyttemændene. De var i godt humør og tog virkeligt fat. Vi fik at vide til besigtning, at det ikke gav mening med en fast pris, hvis vi selv hjalp til - og det reducerede rigtigt nok prisen en hel del. God service.

Det var en helt igennem gennemsigtig process, og vi synes flyttemændene brugte tiden fornuftigt. Ingen slinger i valsen, lange køreture eller langsomt arbejde, som man ellers kan være nervøs for. De spurgte endda om det var ok, at de tog en 5 minutters pause.

Og hold nu k... hvor kunne de pakke en bil.

14 avril 2025

Super god service

Super god service, utrolig imødekommende, venlige, serviceminded, arbejdsomme og min flytning gik bare som smurt! Hvis jeg skal flytte igen er det 110% dem jeg vil bruge - kæmpe anbefaling herfra!

8 avril 2025

Bedste flyttefirma!!

Bedste flyttefirma!!
Alting var perfekt, intet at klage om. Venlige og professionelle flyttefolk.

5 mars 2025

Professionel og venlig flytteservice! Ringer helt sikkert næste gang

Skønt flyttefolkene var en anelse for sent på den (20 minutter) ift. aftalen, så var der ingen slinger i valsen ift. flytningen.

Skulle blot have flyttet et enkelt møbel, men det var tungt og skulle på 4. sal.

De var i godt humør, professionelle i deres håndtering, og der var god stemning. Prisen var også rigtig fin ift. mange af konkurrenterne (fx. Jyskflyttefirma som skulle have 4 gange så meget for samme opgave)

Fortryder intet:D
Ringer helt sikkert til dem igen, hvis/når engang jeg skal flytte igen!

28 février 2025

Kunne jeg give mere end 5 stjerner…

Kunne jeg give mere end 5 stjerner havde jeg gjort det. Søde, effektive flyttemænd! På trods af en flytning til 3. Sal, så var de hurtige og i godt humør imens. Har altid brugt mlflyt og ville bestemt gøre det igen, hvis jeg står og skal flytte på et tidspunkt. Tak til dem :-)

3 février 2025

Kæmpe ros til Mlflyt

Kæmpe ros til Mlflyt. Fik mit indbo flyttet fra Virklund til Århus. Super venlige og effektive 😊. Kan kun give dem min største anbefaling.

2 janvier 2025

Effektiv, sikkert og hurtigt!

Vi havde 2 flinke og meget effektive flyttemænd! De var strukturerede og fik flyttet vores ting hurtigt og sikkert. Vi vil varmt anbefale ML-flyt.

18 décembre 2024

2 fantastiske

2 fantastiske, venlige og hurtige flyttemænd. Gjorde flytningen til en oplevelse med deres imødekommenhed.
Får de bedste og flotteste anbefalinger herfra.

15 octobre 2024

Super effektivt

Fint fast tilbud, flinke og effektive flyttemænd, selvom de skulle bære det hele op på 3.sal
Hvis vi skal flytte igen vil vi bruge ML Flyt igen

11 septembre 2024

Supergod oplevelse

Supergodt. Det er anden gang vi bruger ML flyt. De er ordentlige, søde og punktlige. Mens de var her var de effektive og prisen kan dårligt gøres billigere.

19 août 2024

Ml flyt

Ml flyt, et godt flytte firma. Aftaler overholdes, prisen er god og ikke mindst er flyttefolkene venlige og professionelle. Og sidst men ikke mindst, super hurtige.

14 août 2024

Hurtige, effektive og hver en krone værd!

Hurtige, effektive og hver en krone værd!
Vi skulle flytte kontor, med et stop ved det nye kontor og et stop ved et depot til opbevaring.
De knoklede på, var meget venlige og ikke mindst klarede de det hele ekstremt hurtigt!
Stor anbefaling herfra.

13 août 2024