Super professionelt arbejde og meget flinke flyttefolk. Fin pris og meget varsomme med vores møbler, glas og tallerkener. Kan varmt anbefales
Lisez les avis des autres
KÆMPE ANBEFALING!!! 2 seje gutter mødte op og tog fat. De var imødekommende, respektfulde, humoristiske og enormt venlige, både overfor mig og mine børn. Man får meget mere end man betaler for v... Voir plus
Meget tilfreds fra start til slut. God kommunikation før flytningen, hvor Michel kom og gav sin vurdering på flytteopgaven. 2 virkelig effektive og flinke flyttemænd der kom til tiden, og arbejded... Voir plus
Jeg kan varmt anbefale Mlflyt! De hjalp mig med at flytte fra Trige til Lystrup, og hele oplevelsen var rigtig god. De kom til tiden, arbejdede effektivt og var meget professionelle hele vejen igennem... Voir plus
À propos de l'entreprise
Informations provenant de diverses sources externes
Velkommen til biludlejning, flytning og udlejning af flytteudstyr i Århus. Vi tilbyder udlejning af person- og flyttebiler. Alle til lille køreko...
Coordonnées de contact
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Super professionelt flyttefirma
Bruger ALTID MLflyt, og har kun positive oplevelser med dette firma. Professionelle, effektive og omhyggelige ansatte, der samtidig er forsigtige og arbejdsomme. Anbefaler altid og hjertens gerne MLflyt til andre! Super glad og tilfreds med deres service! De har lige flyttet for min mor, og de skal bestemt flytte for mig, når jeg flytter om en måned...
Stor tilfredshed med Mlflyt
Det er 3. gang vi benytter Mlflyt.
Hver gang er flytningen foregået til vores fulde tilfredshed.
Mlflyt er præcise, omhyggelige, hurtige og billige.
Firmaet kan varmt anbefales.
Vi har brugt Mlflyt til at flytte…
Vi har brugt Mlflyt til at flytte mellem to adresse i Aarhus. De kom til tiden og der var styr på skiltningen til parkering. Selve flytningen foregik hurtigt og omhyggeligt. Firmaet kan klart anbefales.
Hurtigt
Hurtigt, nemt, billigt, og professionelt. Klar anbefaling herfra.
Fair pris, professionelt og effektiv
Vi har brugt MLflyt 2 gange (både før og efter ejerskifte) med stor succes. De er meget effektive, fair pris og passer på tingene under flytning. Meget professionelt og bekvemt👌 Vi fik dem selv anbefalet og vil også gerne selv anbefale andre at flytte med MLflyt.
Kan klart anbefale Mlflyt
Kan klart anbefale Mlflyt. To hårdtarbejdende og servicemindede unge mænd klarede flytningen på to timer med smil og fart på! Hatten af for dem!! Og tak for en effektiv og tryg flytning!
Absolut intet negativt at skrive.😀
Vi kan bestemt ikke anbefale ML Flyt
Vi kan bestemt ikke anbefale ML Flyt.
Flyttemændene bar alle vores ting ud på gaden for derefter at bruge flere timer på at få det hele til at være i bilen – i stedet for blot at køre to gange, da der kun var 10 minutters kørsel til den nye adresse. Derfor kom flytningen til at tage uforholdsmæssig lang tid og koste derefter.
Vores senge blev kuret hen over gulvet og ned at trapperne og var beskidte ved ankomsten til den nye adresse.
Flyttemændene fik ikke alle tingene med fra den gamle adresse, selvom de sagde, at de havde det hele med.
Og det værste var, at vores arvede teaktræsskænk (dansk design fra 1960’erne) var fuldstændigt ødelagt på den ene side med utallige dybe ridser.
Vi ville gerne benytte os af flyttefirmaets forsikring til at få repareret skænken. Vi skulle igennem adskillige undskyldninger for, hvorfor dette ikke kunne lade sig gøre; en mail, fem telefonopkald, et personligt besøg af en flyttemand (som tilbød en tilfældig brugt skænk fra Den Blå Avis som erstatning), før vi endte med at få sagen kørt gennem forsikringen. Vi venter nu på at skænken bliver repareret og må nu
undvære den i to måneder, før vi kan komme på plads i vores nye hjem.
Fra Asger og Mia

Réponse de Mlflyt
Excellent service
Excellent service. They came on time and moved everything safely and efficiently. We were were very satisfied. Great price-value.
Superkompetente
Superkompetente, hårdtarbejdende og venlige flyttemænd. Vil klart anbefale firmaet der tilmed har meget fair priser.
Anvendt til flytning i Aarhus C
Måske var vi uheldige..
Måske var vi uheldige... de kom en time for sent, men flyttede hurtigt alle vores ting, hvilket var super. Desværre faldt et stort bord ud af flyttebilen, så vi stod med et ødelagt bord. Vi aftalte heldigvis en kompensation for bordet. Så vi er egentlig tilfredse med flytningen. Men der var enkelte ting, der ikke kørte som smurt.
Nok det bedste og mest effektive…
Nok det bedste og mest effektive flyttefirma, jeg nogensinde har brugt. Kom præcis til tiden, og klarede min flytning på 2 timer. To unge mænd der klarede opgaven til ug. Vil helt klart anbefale Mlflyt.
Ingen problemer herfra.
Mlflyt blev hyret da vores datter skulle flytte fra A til B i Århus midtby.
Der kom 2 friske og venlige fyre der klarede opgaven til UG. så kun tilfredshed herfra.
Kan klart anbefales👍
ET SUPERT FLYTTEFIRMA
ET SUPERT FLYTTEFIRMA
Flyttefirmaet ML FLYT Eftf ApS Herredsvej 64 B 8210 Aarhus V flyttede for os i torsdags. To mænd og en vogn i tre timer.
Det var en perfekt flytning. De to flyttemænd kom, fyldt af energi, i en nyere lukket lastbil. I et arbejdstempo, som ikke ses hver dag, fik de fyldt lastbilen. De var både hurtige og påpasselige og prisen var bestemt ikke høj.
De får vores bedste anbefalinger
John Ib og Birgitte Knudsen
Trygt og hurtig flytning. Fair priser og bomstærke fyre!
Jeg kan klart anbefale ML flyt. Søde venlige folk. Bomstærke! Kom til aftalt tid og det gik som forventet glat uden problemer. Vælg ML flyt hvis du vil have flyttet hurtigt og betale en rimelig pris uden at føle dig flået.
En enkelt rude i mit vitrineskab blev knust under transporten, og de tilbød straks at tage det med og få det repareret. Dog med længere uvis returtid, så valgte at tage imod et nedslag i prisen og så finde en glarmester selv. Ingen problem i det. Ruden er så god som ny. Jeg vælger ML flyt næsten gang.
Super god flytning fra Aalborg til…
Super god flytning fra Aalborg til Aarhus. De kom til tiden og flytningen gik som smurt.
Kyndige, professionelle flyttefolk
Det blev en ukompliceret oplevelse af flytte: Mlflyttefolkene kom til tiden, pakkede kyndigt flyttebilen med mine ting og ankom til min nye bolig til tiden. Professionelt og smidigt.
Fantastisk service
Mlflyt giver en suveræn service og flinke medarbejder som er utrolige rare og yder en super god service! de passer på tingene og flytter alt med et smil! TAK for SERVICE Mlflyt! i yder en fantastisk service!
Havde i dag den store fornøjelse af at…
Havde i dag den store fornøjelse af at bruge mlflyt til en lidt atypisk opgave med at få flyttet en stålbjælke på 300 kg fra indkørsel og ind under tagkonstruktionen som bærende element.
Dette var intet problem for de flinke gutter, de klarede opgaven helt perfekt. Skal 100% også bruge dem når jeg skal have flyttet mit inventar 😇
Super service og megaskarp pris
Super service og megaskarp pris. Søde, arbejdsomme flyttemænd der også havde overskud til et smil og lidt sjov med børnene. Meget ordentligt firma. Hvis vi nogensinde skal flytte igen er det med ML flyt.
L’expérience Trustpilot