Mmsport Avis

TrustScore 3.5 sur 5

3,3

Jeg handlede hos mm sport for et par måneder siden og de gemmer bare dit telefonnummer. Jeg har frameldt mig nyhedsbreve mv. og har nok blokeret ca. 10-15 telefonnumre fra m.m sports. Det stopp... Voir plus

L'entreprise a répondu

Skulle bestille en fodboldtrøje, men havde nogle spørgsmål ift. tryk og ærmemærker, hvilket jeg lynhurtigt fik svar på gennem chatten. Så fik jeg lavet trøjen lige efter mit behov hvorefter den blev... Voir plus

L'entreprise a répondu

Vi tager kontakt til MM Sport på chatten tirsdag eftermiddag ved 15 tiden, da vi har spørgsmål til et par produkter. vi bliver kyndig vejledt og bestiller herefter 2 stk. EM bluser med trykt navn og n... Voir plus

1. Véhicules & transport

Informations provenant de diverses sources externes

Officielle fodboldtrøjer med navn og nummer tryk fra Liverpool, Real Madrid etc. fodboldstøvler fra Nike og Adidas.

Moyen

TrustScore 3.5 sur 5

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

3 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Gode priser og super udvalg

Ingenting at sætte en finger på. Priserne er som de skal være ift. konkurrenterne og udvalget på mange punkter bedre! Kun +'er herfra.!

24 mai 2016

En af de bedste!

Jeg har efterhånden handlet hos Mmsport adskillige gange, og hver eneste gang er varerne kommet til tiden og i perfekt kvalitet! Kundeservice er rare og forstående og står altid klar til at hjælpe. 5 store stjerner herfra.

10 mai 2016

Kundeservice i top

MMSport levere masser af fodboldtøj i høj kvalitet. De har et stort udvalg også på lidt ældre modeller, som hos andre hurtigt bliver taget af varerlisten. Der udover har jeg kun oplevet fantastisk kundeservice, hvor spørgsmål bliver besvaret med omhug og nøjagtighed, og skulle der være et spørgsmål som ikke kan besvaret bliver det undersøgt og besvaret per mail. Top!

10 mai 2016

Fantastisk service

Jeg har handlet en hel del med mmsport, ligefra dengang internet var noget folk tænkte var en døgnflue, dengang kataloget udkom med posten. ;) Der er altid hurtig service, og svar-raten ved spørgsmål er under 24 timer. Udvalget er bredt indenfor fodboldudstyr, trøjer mm., kan varmt anbefales til andre.

/Søren

6 mai 2016

Fantastisk kundeservice!

Jeg havde spørgsmål angående et køb på webshoppen, og jeg fik et hurtigt svar igennem deres kundeservice. MMsport har en fantastisk kundeservice og tager kundepleje meget alvorligt. Dette giver mig en personlig tryghed. Jeg vil anbefale MMsport til andre fodboldtosser!

5 mai 2016

God service også via mail

Jeg har ikke modtaget varen endnu men jeg har skrevet via mail med firmaet og fået et svar med det samme. Jeg er sikker på at det går ligedan med at få varen. God service

26 avril 2016

Super service!

Det er den beste nettbutikken for fotballelskere. De har stort utvalg med gode priser og knallbra kundeservice som hjelper deg innen kort tid. Jeg er fra Norge, men jeg fikk varene innen et kort tid. Jeg har kjøpt der flere ganger før og vil fortsette å handle hos dem. Ingenting å klage på!

23 avril 2016