MEGA god service! Jeg havde bestilt et OEM batteri til en iPhone 13 Pro, som jeg akut skulle bruge. Får allerede en mail 10 minutter efter jeg har lagt ordren, hvor der står den er pakket og afsendt... Voir plus

hej order 12735 jeg bestilte xiaomi Redmi 9 skærm og batteri. Begge var ikke kompatible. Jeg ringede, og han sagde, at de vil tage sig af det i morgen. og ingen ringede. Billedet på ordren er korr... Voir plus

L'entreprise a répondu

Hurtig og nem bestilling Batteri til OP 5t var super Mobil er som ny igen, lidt sværere at åbne mobil 3nd forventet Måske mangler der forslag til hvad der ellers kunne bruges sammen med købet... Voir plus

Köpte en iPhone XS ’i gott skick’, och telefonen var som ny. Inte minsta märken, repa eller annat på den. Frakttiden var mindre än 24 timmar. Skickades välpaketerat med REK (spårbar och försäkrad)... Voir plus

4,0

Bien

TrustScore 4 sur 5

191 avis

Demande des avis aux clients

A répondu à 50 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

4,0

Tous les avis

13 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

De sælger varer

De sælger varer, som de ikke har. Hvis du ikke er klar til at vente, vides det ikke, hvor meget, så er det bedre at undgå dette firma!

I have to update my review. No one contacted me by phone. I placed an order on April 26. And after I wrote to Mobilpart on April 29, they answered me. I was offered a product of a different color, and I refused it. In the end, my order arrived on May 2.

26 avril 2025

Hej Kirill,

Du har kun handlet med os én gang, og derfor kender du os ikke særlig godt. Det virker derfor ikke helt fair, at du allerede har draget en negativ konklusion om os.

Du lagde din ordre lørdag den 26. april. Vi sender ikke pakker i weekenden, og om mandagen talte vi med dig i telefonen, hvor vi fortalte, at den ønskede farve ikke var på lager. Vi informerede dig om, at vi kunne sende en anden variant inden for 1-3 dage, og du accepterede dette. Den 1. maj modtog du din pakke – ser man bort fra weekenden, blev din ordre leveret inden for tre hverdage.

Sådanne situationer kan ske en gang imellem, og efter vores mening er det ikke noget, der bør gøres til en stor sag. Vi håber, du vil overveje din vurdering og se situationen i et mere balanceret lys.

Med venlig hilsen
[Mobilpart]

Meget utilfreds med deres service i…

Meget utilfreds med deres service i forhold til, at kunne leverer produkter tilbage til dem igen. Har ventet og skrevet til dem om, at få min penge tilbage igen. Også selvom de siger de har et godt til levering til dem som en service.
Jeg håber virkelig at de tager sig sammen og give mig mine penge tilbage med renter på, for nu har jeg ventet i tre uger og har ikke hørt noget fra dem.

4 avril 2025

Hej Sila,
Efter en lang påskeferie er vi startet på arbejde igen i dag. Jeg synes, det ville have været bedre, hvis du havde kontaktet os direkte i stedet for at tale dårligt om os.

Du nævnte, at du ikke var tilfreds med vores returservice. Hvis fejlen ikke skyldes os, skal kunden desværre selv betale for returportoen.

Jeg har ikke set den pakke, du siger, du har sendt retur, men jeg kigger igen i lageret i morgen. Normalt tager en tilbagebetaling 3-5 dage, hvis produktet returneres uden fejl.
Mvh.Mobilpart

Questionable if fake or genuine

I’m not sure if Apple iPhone case is genuine and original, it looks fake - has Chinese letters on the back, bigger case than my original one, box is much softer… price was high, so it’s disappointing.

5 février 2025

Hi,

It’s completely normal for Apple cases to say “Made in China” on the back, as their manufacturing is based in China. This doesn’t mean the product is fake.

If you still have doubts about the authenticity, you are welcome to return the item within 14 days—as long as the original packaging hasn’t been opened—and receive a full refund.

Rather than leaving a negative review right away, wouldn’t it be better to reach out to us first? We would have been happy to assist you directly.

Best regards,
Mobilpart

Fantastisk

Fantastisk! Havde bestilt cover & panzer glas hos Mobilpart. I al stress og jag var jeg kommet til at bestille forkert cover til min telefon.
Dagen efter modtager jeg en “vågen” sms fra Mobilpart om bestillingen var korrekt da den ene del var til iPhone 12 Max og den anden til IPhone 12 Pro.😬
Tak fordi I var vågen & ikke mindst tak for jeres fantastiske service! Jeg kommer igen💪🏼

25 septembre 2024

Fake AirPods pro 2

Her for leden dag købte jeg et par AirPods hos mobilpart. Prisen var meget tiltrækkende, og da de endelig stod på bordet, gik jeg straks i gang med at pakke dem ud. Til at starte med så de rigtig fine ud og lignet de rigtige. MEN SÅ da jeg stak dem bege i øret prøvet jeg at tænde for ANC (Noice cancellation). Oh hvor blev jeg skuffet da det ikke virkede. Så prøvede jeg også at oplade dem til 100% procent, og det virkede heller ikke. Da jeg så trak højre earbud ud faldt den fra hinanden. I midten af Earbuden kunne man se ledninger og alt muligt. Meget skuffende.

11 septembre 2024

Hej Ash
Hvis der er et problem med produktet, ville det så ikke være bedre, at du giver os besked? Så kan vi nemlig hjælpe dig.
Og det produkt du har købt er en refurbished enhed, og derfor har du betalt en meget lav pris. Hvis der er problemer med produktet, bedes du returnere det, så sender vi dig en ny enhed eller refunderer dine penge.

Mvh.Mobilpart