MEGA god service! Jeg havde bestilt et OEM batteri til en iPhone 13 Pro, som jeg akut skulle bruge. Får allerede en mail 10 minutter efter jeg har lagt ordren, hvor der står den er pakket og afsendt... Voir plus
hej order 12735 jeg bestilte xiaomi Redmi 9 skærm og batteri. Begge var ikke kompatible. Jeg ringede, og han sagde, at de vil tage sig af det i morgen. og ingen ringede. Billedet på ordren er korr... Voir plus
L'entreprise a répondu
Hurtig og nem bestilling Batteri til OP 5t var super Mobil er som ny igen, lidt sværere at åbne mobil 3nd forventet Måske mangler der forslag til hvad der ellers kunne bruges sammen med købet... Voir plus
Köpte en iPhone XS ’i gott skick’, och telefonen var som ny. Inte minsta märken, repa eller annat på den. Frakttiden var mindre än 24 timmar. Skickades välpaketerat med REK (spårbar och försäkrad)... Voir plus
Skelagervej 5-11, 8200, Aarhus n, Danemark
- info@mobilpart.dk
- www.mobilpart.dk
Demande des avis aux clients
A répondu à 50 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 2 semaines
De sælger varer
De sælger varer, som de ikke har. Hvis du ikke er klar til at vente, vides det ikke, hvor meget, så er det bedre at undgå dette firma!
I have to update my review. No one contacted me by phone. I placed an order on April 26. And after I wrote to Mobilpart on April 29, they answered me. I was offered a product of a different color, and I refused it. In the end, my order arrived on May 2.

Réponse de Mobilpart
Meget utilfreds med deres service i…
Meget utilfreds med deres service i forhold til, at kunne leverer produkter tilbage til dem igen. Har ventet og skrevet til dem om, at få min penge tilbage igen. Også selvom de siger de har et godt til levering til dem som en service.
Jeg håber virkelig at de tager sig sammen og give mig mine penge tilbage med renter på, for nu har jeg ventet i tre uger og har ikke hørt noget fra dem.

Super hurtig betjening.
Fordi mit batteri ikke er på lager…
Fordi mit batteri ikke er på lager eller afsendt😡😡

Réponse de Mobilpart
Questionable if fake or genuine
I’m not sure if Apple iPhone case is genuine and original, it looks fake - has Chinese letters on the back, bigger case than my original one, box is much softer… price was high, so it’s disappointing.

Jeg bestilte Samsung s23 ultra bagglas
Jeg bestilte Samsung s23 ultra bagglas
hurtig levering
god pakke
100% originalt produkt
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bestilte i går søndag
Bestilte i går søndag, min vare lå i postkasse i dag mandag. Meget flot service.
Mvh. Klavs
Fantastisk
Fantastisk! Havde bestilt cover & panzer glas hos Mobilpart. I al stress og jag var jeg kommet til at bestille forkert cover til min telefon.
Dagen efter modtager jeg en “vågen” sms fra Mobilpart om bestillingen var korrekt da den ene del var til iPhone 12 Max og den anden til IPhone 12 Pro.😬
Tak fordi I var vågen & ikke mindst tak for jeres fantastiske service! Jeg kommer igen💪🏼
Hurtig levering og god pris
Fake AirPods pro 2
Her for leden dag købte jeg et par AirPods hos mobilpart. Prisen var meget tiltrækkende, og da de endelig stod på bordet, gik jeg straks i gang med at pakke dem ud. Til at starte med så de rigtig fine ud og lignet de rigtige. MEN SÅ da jeg stak dem bege i øret prøvet jeg at tænde for ANC (Noice cancellation). Oh hvor blev jeg skuffet da det ikke virkede. Så prøvede jeg også at oplade dem til 100% procent, og det virkede heller ikke. Da jeg så trak højre earbud ud faldt den fra hinanden. I midten af Earbuden kunne man se ledninger og alt muligt. Meget skuffende.