Købte nyt cover til min lille iPhone 13, venlig guidning. Et par dage senere, gik tilbage og fik ny skærm og beskyttelse på. Perfekt betjening med gode %. Klart anbefale det til andre. Gitte
Skulle sælge en brugte Iphone og droppede simpelthen at sælge den online pga alle de scammers. Solgte den hos Mobilvolt i Frederikssund og vi blev hurtigt enig om en pris. Selvom det var på en Lørd... Voir plus
L'entreprise a répondu
Écrit par l'entreprise
Velkommen til MobilVolt! Vi er din pålidelige partner, når det gælder hurtig og professionel reparation af smartphones, tablets, computere og spillekonsoller. Uanset om du står med en knust skærm, et dødt batteri eller mere komplekse hardwareproblemer, står vores erfarne teknikere klar til at hjælpe dig. Hos MobilVolt vægter vi kvalitet, gennemsigtighed og god kundeservice utrolig højt. Vi bruger reservedele af højeste kvalitet for at sikre, at dit udstyr fungerer optimalt igen. Besøg os i vores butikker i Frederikssund og på Frederiksberg – vi giver din elektronik nyt liv! Vi sætter stor pris på din feedback, så del endelig din oplevelse med os her på Trustpilot.
Danemark
- www.mobilvolt.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Mega god service majed leverer…
Mega god service majed leverer verdensklasse service
Alt var bare super duper kan klart…
Alt var bare super duper kan klart anbefales
En rigtig god service
En rigtig god service, kan varmt anbefales. Brugte Frederikssund afd.
Købte nyt cover til min lille iPhone…
Virkelig god service da min søn havde…
Virkelig god service da min søn havde smadret skærmen på sin telefon. " Ny " brugt skærm og panser glas indenfor 20 min.
Skulle sælge en brugte Iphone og…
Solgte den hos Mobilvolt i Frederikssund og vi blev hurtigt enig om en pris.
Selvom det var på en Lørdag, fik jeg pengene efter en times tid.
Super god service.
Købte et lækkert cover og der var helt…
Købte et lækkert cover og der var helt fantastisk service de kan helt klart anbefales
Super super venligt personale og god…
Super super venligt personale og god service

Réponse de Mobilvolt
Vi var hos MobilVolt idag i Sillebroen…
Vi var hos MobilVolt idag i Sillebroen Frederikssund. Flot førstegangs-kunde rabat, en lille gave til knægten, da det var hans første mobil og rigtig god kundeservice!
Kan klart anbefales.

Fantastisk hjælp
Jeg fik hurtig og fantastisk hjælp af Majed! Højre side af min skærm virkede ikke selvom der ikke var nogen kosmetisk begrundelse, men Majed kunne diagnostisere problemet inden for 1 min. Efter kun 20 min, havde jeg fået en ny skærm og samtidigt fået det ekstra med et nyt panserglas. Jeg kan ikke andet sige end det var fremragende kundeservice fra Majed og vil 100% forslå MobilVolt til andre.

Réponse de Mobilvolt
Mega søde og god service
De er i butikken mega søde og hjælpsomme.
Vi skulle have renset opladerstikket og det blev gjort på 10 minutter.
Virkelig god service!!!

Réponse de Mobilvolt
Jeg skulle have skiftet mit sim kort og…
Jeg skulle have skiftet mit sim kort og det KUnne jeg ikke få til at fungere, men den unge mand i butikken, sagde det er ikke noget problem og skiftede det, på husets regning, selv om jeg tilbød betaling for ulejligheden.
God stil og god service
Kirsten Møller

God service
Man bliver altid mødt med et smil i butikken. Super god og hurtig service!

Réponse de Mobilvolt
Jeg kontaktede MobilVolt i…
Jeg kontaktede MobilVolt i Frederikssund med et problem på mit helt nye Segway F3 D el-løbehjul. Håndtaget og blinklyset gav udfordringer, og jeg var ærligt talt bekymret for, om det ville ende med en større reparation.
MobilVolt var utrolig hjælpsomme og tog sig tid til at undersøge problemet grundigt. De fandt en løsning, fik løbehjulet tilbage i perfekt stand og forklarede tingene på en måde, der var nem at forstå.
Jeg oplevede en venlig, professionel og kompetent service hele vejen igennem, og prisen var meget fair.
Kan varmt anbefales.