1. Magasin de vêtements
  2. Magasin de vêtements vintage

2HandStore – Modeloppen, Hoppeloppen & Gutterne "Køb og sælg nemt, økonomisk og bæredygtigt i Hjørring" 💚 Velkommen til 2HandStore – din lokale secondhand-mekka i Hjørring, hvor Modeloppen, Hoppeloppen og Gutterne tilbyder en hyggelig og ansvarlig måde at give brugte varer nyt liv. 👗 Modeloppen er Hjørrings fedeste secondhand store for kvinder og har plads til over 190 stande. Her kan du leje en stand og sælge dit kvalitetsbrugte tøj og accessories uden besvær – vi sørger for prismærker, oprydning og markedsføring. 🧸 Hoppeloppen er Hjørrings sjoveste secondhand store for børn med mere end 100 stande. Her kan du sælge alt fra børnetøj og legetøj til barnevogne og autostole – altid med fokus på bæredygtighed. 😎 Gutterne er den nye afdeling hos 2HandStore, der åbner mulighed for også at sælge herretøj – en naturlig udvidelse af vores koncept og fællesskab.

4,1

Bien

De bedste i branchen, personale og omsætning i top✨

Det skønneste, og mest hjælpsomme personale ✨ En butik der indeholder så meget varme, og rummer alle’s forskelligheder.
Sælger faktisk næsten noget hver dag, ren indtjening på ca. 4000.- på bare 3,5 uge. De er med til at sørge for din stand ser ordentlig ud, og flittige til at inkludere tøj mm. i forskellige opslag 🤩

8 novembre 2025

Tusind tak for den søde anmeldelse Julie 💫

Super god service og gode tilbud.

Super god service og gode tilbud.
Dejligt smilende personale der altid møder dig velkommen.
Super god oplevelse og kommer helt sikkert igen👍

14 juin 2025

Tak for den skønne anmeldelse Vinnie! 💚♻️

Lækker butik,- med orden i sagerne

Jeg er meget glad for min stand hos Modeloppen.
De er meget venligelige og behjælpelige.
Oprydning er med i prisen,- det betyder meget for mig,-?
Der er altid så pænt og ryddeligt

6 octobre 2025

Réponse de 2HandStore

Vi er også glade for at have dig i butikken Annette! 🩷♻️ Tak for den fine anmeldelse 💫

Super serviceminded personale som altid…

Super serviceminded personale som altid modtager en med ét smil. De er hjælpsomme og sørger for at standene altid ser indbydende ud.
De passer godt på de varer man har til salg .
Der er altid rart at komme og det har været ganske formidabelt med en stand i Hoppeloppen

24 septembre 2025

Réponse de 2HandStore

Det er vi rigtig glade for at høre Malene! Vi ønsker netop at skabe et sted, hvor det er rart at komme.

Tusind tak for den fine anmeldelse 💫🤗

Top professionelt og god omsætning

Venligt og kompetent personale - altid smil og god stemning.

Jeg har personlig haft en god omsætning på mine tre stande og kan kun anbefale stedet til videresalg.

13 septembre 2025

Tusind tak for din anmeldelse og stjernerne Mette! 🤩