Teambuilding med firmaet, super charmerende og dygtig vært, 4 drinks kom vi til at mestre, meget tilfredsstillende og de smagte super godt. Først og fremmest lærte vi alle rigtigt meget, den fanta... Voir plus

On dec 2-2025 we had a company event at Monkeybar. Thomas was the host and he made it a very special evening. He explained in detail how a few tricks really can spice up your drink. We made 4 drin... Voir plus

Et anderledes, sjovt og festskabende indslag til min venindes polterabend. Vi havde et par gode timer og lærte at lave nogen forskellige cocktails. God oplevelse!

Super friendly staff, we had a very thorough cocktail course with them. We learned basic cocktail making without being bored and had a lot of fun. I definitely recommend to anybody who wants to do so... Voir plus

1. Service de traiteur
  2. Bar
  3. Bar à cocktails
  4. Société d'événementiel
  5. Organisateur d'événements
  6. Traiteur mobile

Informations provenant de diverses sources externes

Hos Monkeybar kan du nyde din fest, mens vi klarer baren. Vi tilbyder leje af bartendere, cocktail catering, leje af glas, mobilbar og bar til fest. Om det er firmafest eller privat arrangement, så har vi den perfekte bar løsning.

4,5

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

N'a pas répondu aux avis négatifs

God oplevelse!

3 janvier 2026

Teambuilding med firmaet

Først og fremmest lærte vi alle rigtigt meget, den fantastiske vært var super klar og på forkant med alle evt besværligheder.
Super sjovt, en fantastisk og meget lærerig aften hvor vi blev guidet dygtigt igennem og lærte meget, Tak for det!
Jeg glæder mig til at lave drinks til vores gæster fremover.
👍😊

2 décembre 2025

Vi havde en fantastisk aften

Vi havde en fantastisk aften! Vi blev kørt i gennem forskellige cocktails som vi selv skulle stå for at lave, efter instrukser for en dygtig bartender! Stedet var hyggeligt og der var en virkelig god atmosfære!

16 janvier 2026

Fantastisk sted

Fantastisk sted - hyggeligt, sjovt og lærerigt. Jeg har været der flere gange med venner og kolleger ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

5 décembre 2025

Super oplevelse hver gang!

Jeg har ved flere lejligheder haft fornøjelsen af at benytte monkeybar til både private arrangementer og firmafester. De er super profesionelle og er altid med til at skabe en fantastisk atmosfære, hvor man som vært kan slappe af og nyde det, alt imens monkeybar’s personale sørger for glade gæster og god stemning. Og så gør det jo heller ikke noget, at drinksene er verdensklasse! :)
Store anbefalinger herfra.

21 novembre 2025

Company event

We made 4 drinks that was absolutely top notch.
Thomas did an amazing job and set a very good atmosphere during the event
I highly recommend a cocktail course at Monkeybar :-)

Sjov og lærerig aften!

Havde den skønneste oplevelse til cocktailkursus hos Monkeybar. Et lærerigt og sjovt arrangement med meget engageret vært, og med de lækreste drinks. Kan stærkt anbefales!

Fantastisk aften!

Fantastisk aften!

Vi deltog i et cocktailkursus sammen med familie og venner, og det var en virkelig god og mindeværdig oplevelse. Thomas var både professionel, engageret og meget dygtig til at formidle sin viden. Der var en god balance mellem læring og hygge, og undervisningen foregik i en afslappet og underholdende stemning. Vi lærte en masse om cocktails, teknikker og smagssammensætninger, samtidig med at alle kunne være med – uanset niveau. Et rigtig vellykket arrangement, som vi varmt kan anbefale til både private grupper og sociale sammenkomster.

Super friendly staff

I definitely recommend to anybody who wants to do some fun activity with colleagues or friends.

22 novembre 2025

Fantastisk energi og service

Fantastisk energi og service

Jeg deltog i et cocktailkursus på Monkybar, sammen med en gruppe veninder. Det var en perfekt måde at kickstarte en hyggelig aften i byen. Atmosfæren var rigtig god, og der var masser af energi. Det var sjovt, at der var forskellige grupper til stede, hvilket bidrog til en fantastisk stemning.

Tusind tak for en mindeværdig oplevelse!

14 juin 2025

Useriøst

I går havde jeg og min lille virksomhed booket et cocktailkursus på Monkey Bar fra 16-18. Vi ankom til stedet lige lidt før 16 til låst dør. Først kl 16.05 blev vi lukket ind. Manden på stedet kunne ikke finde vores booking, som jeg ellers havde fået konfirmeret på mail - han anviser dog et bord til os. Lokalet er overfyldt af mennesker. Ingen steder at sidde ned. Stemingsløst lokale. Ulækkert toilet. Da kl er 16.15 er vi endnu ikke i nærheden af at komme igang med kurset - der er end ikke fyldt is i isspanden på bordet. Så vi vælger at forlade stedet. Meget useriøst.

20 juin 2025