Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Onlangs een tweedehands Peugeot gekocht bij Motorhuis Den Haag en zeer vriendelijk en deskundig geholpen. Ook de montage van de trekhaak achteraf verliep vlot. De communicatie is prettig met korte li... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Slechtste dealer ooit! Twee jaar geleden remvloeistof laten vervangen waarbij de nippels te strak zijn aangedraaid. Nu, twee jaar later en tijd om de vloeistof weer te vervangen, willen ze niet het ri... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Voor APK en kleine beurt, Motorhuis Delft: - Makkelijk afspraak maken - Prettige ontvangst aan de balie - Prima leenfiets mee gekregen - Duidelijke telefonische toelichting (wat, kosten) als extr... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Rocks-e van juni 2023 reed dec'23 niet meer. sinds dien niet meer gereden en hoop beloftes van terugbellen etc. gekregen. Geen soortgelijke leenauto beschikbaar. Ik wil graag koopovereenkomst ontb... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Concessionnaire automobile
  2. Marché automobile
  3. Atelier de réparation automobile

Informations provenant de diverses sources externes

Dé autodealer voor scherpe acties, occasions, bedrijfswagens & onderhoud! Voor Opel, Citroën, DS Fiat, Alfa Romeo en Jeep. Bekijk onze merken online.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

2,9

Tous les avis

24 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Prima service bij motorhuis Delfgauw

In maart een Opel Grandland gekocht bij Motorhuis Delfgauw met 12 maanden bovag garantie. Op 26 september helaas met pech achter moeten laten in Frankrijk. Voertuig werd getransporteerd naar Motorhuis Delfgauw waar het op vrijdag 3 oktober werd afgeleverd. Op maandag 6 oktober was de opel onder garantie gerepareerd en kon ik deze weer ophalen. Zeer goede service. Voertuig werd binnen 2 werkdagen gerepareerd en ik werd telefonisch goed op de hoogte gehouden over de gestelde diagnose
Al met al dus niets dan lof.

6 octobre 2025
Noté 2 sur 5 étoiles

Na jaren goede service, een zeer teleurstellende ervaring met Motorhuis Kerkentuinen

Na jaren goede service en dit jaar zelf nog een auto te hebben gekocht voor mijn zoon, een teleurstellende ervaring met het motorhuis Kerkentuinen, waardoor we besloten hebben geen zaken meer te gaan doen met het motorhuis.

Hebben op 3 maart 2025 onze Opel Mokka met een motorstoring bij dit filiaal gebracht. Datum deel 1 van ons voertuig is 03-04-2023 en de servicemedewerker had aangegeven dat dit (remlicht- en stoplichtschakelaar) en dus onder de garantie van Opel zou vallen.

Motorhuis bleek alleen geen Opel dealer meer te zijn en moesten hun kosten verhalen bij Opel Nederland? Na de uitgevoerde werkzaamheden, kregen we bij het afhalen te horen dat de gemaakte kosten toch niet onder de garantie vielen?

De servicemedewerker vond de omstandigheden ook vervelend, omdat er was toegezegd dat de werkzaamheden onder garantie zouden worden uitgevoerd. Na een kort gesprek met zijn leidinggevende, werden de kosten alsnog door het Motorhuis op zich genomen vanuit coulance. Vanuit goed vertrouwen in hun jaren lange service, hiervoor ook geen bevestiging gevraagd. Vertrouwens kwestie voor mij.

Nu 7 maanden later ontvang ik ineens een mailtje met daarin alsnog een factuur met een factuurdatum van 22-9-2025 voor deze werkzaamheden??

Heb hiervoor uiteraard contact gehad met de afzenden, maar ineens weten de mensen van het Motorhuis nergens meer vanaf??

Erg jammer, want hiermee wordt aan mij integriteit getwijfeld. Gaat mij niet om de kosten en heb vandaag dus maar gelijk alsnog de factuur betaald, maar is het vertrouwen in het Motorhuis hiermee wel geschonden.

Zijn momenteel aan kijken voor een nieuwe Mokka Hybride, maar wordt niet meer bij Motorhuis.

24 septembre 2025

Vandaag voor de APK geweest

Vandaag voor de APK geweest, helemaal top. Waar wij heel blij mee zijn dat je meteen mag komen als het licht kapot is of toen wij een benzine lucht roken.

3 septembre 2025

Top!

Top! Snel, betrouwbaar en eerlijk advies.

5 août 2025

Goede service en klantgericht

De auto stond al klaar voor de proefrit en de functies van de auto werden goed uitgelegd. De verkoper nam alle tijd voor ons. De verkoper nam tijdens de verkoop alle tijd voor ons en dacht echt mee i.p.v. proberen de auto te verkopen zonder aan onze wensen te denken.

26 juillet 2025

Jaarlijks onderhoud en APK

Mijn auto onlangs voor jaarlijks onderhoud en de APK gebracht naar Motorhuis Delft. Alles was tot in de puntjes geregeld. Zoals vooraf een duidelijke prijsopgave, de auto dezelfde dag klaar en de auto was zelfs gewassen.

26 juin 2025

Motorhuis Heemskerk

Motorhuis Heemskerk, leuke werknemers nemen de tijd voor je en geven goed advies. Auto's staan er netjes bij in de showroom.

3 juillet 2025

Top service!

Top geholpen. Snelle service en nemen de tijd voor je.

Service manager Rick Boon heeft alles goed uitgelegd en mij duidelijk te woord gestaan.

De volgende keer komt er zeker!

11 juillet 2025

Motorhuis Binckhost TOP!

Prima en vriendelijk geholpen door Jonas van Norden bij Motorhuis Binckhorst!
Top Service! universeel met dealer kwaliteit!!

14 juillet 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

In 2023 een nieuwe Citroen camper…

In 2023 een nieuwe Citroen camper gekocht en voor onderhoud bij Motorhuis aangemeld.Vanaf dag 1 een storing in het TPMS systeem.Lampje knippert.Na 8 bezoeken aan verschillende Motorhuis vestigingen gedurende de garantieperiode is de storing nog steeds niet verholpen.Inmiddels is de garantie verstreken dus betalen maar volgens Motorhuis.500 euro betaald voor een nieuwe ontvanger.Storing helaas niet verholpen.Prijsopgave voor nieuwe sensoren 1200 euro.Dit ga ik niet betalen.Waar is hier de garantie en service ??? Motorhuis en Citroen doen niet aan garantie.U bent gewaarschuwd.

16 juin 2025
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus