Bevestig je mobiele telefoon, actioncam en navigatiesysteem veilig en gemakkelijk op je motorfiets. Houders, laders en kabels voor motoren van ondermeer RAM Mount en Lampa.
Strijkviertel 15, 3454 PH, De Meern, Pays-Bas
- 0307371154
- marketing@multimount.nl
- www.motormount.nl
Super goede producten
Super goede producten, erg behulpzaam bij vragen. Erg vriendelijk contact!!
Snel en vriendelijke mensen!
X-Grip van Ram mount gekocht
Ben erg blij met de Ram mount. Heb er nu een paar dagen mee gereden en de telefoon blijft mooi stabiel op het stuur zitten. Ideaal voor gebruik met Google maps.
Perfect geholpen!
Had al een basis van RAM op m’n motor…
Had al een basis van RAM op m’n motor zitten, ze hielpen me bij het uitkiezen van een telefoonhouder. Al een seizoen mee gereden, erg blij mee.
Top bedrijf
Mooie site met compleet productaanbod
Mooie site met compleet productaanbod, vooral van RAM. Enig minpuntje is dat een accuaansluting niet voorzien was van oogjes dus die moet ik nog solderen/knijpen. Komt wellicht door RAM zelf.
Snel verzonden en werkt prima.