3,9

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

3,9

Tous les avis

6 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

10/10 oplevelse

10/10 oplevelse! Jeg blev tatoveret af anastasia i dag i Viborg. Virkelig et smukt resultat jeg er gået ud med men også en fantastisk service. Jeg har følt mig så velkommen og i trygge hænder🙏🏼 bestemt ikke sidste gang jeg booker hos hende!

19 août 2026

⭐⭐⭐⭐⭐

⭐⭐⭐⭐⭐

Jeg er i gang med at få lavet en tatovering hos Mr & Mrs Tattoo - Herning, og jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger! 🙌

Jesper er virkelig dygtig, engageret og har en fantastisk måde at få én til at føle sig tryg på. Man mærker tydeligt, at han går op i både detaljerne og det færdige resultat.

Men det er ikke kun Jesper – hele personalet har en fantastisk energi, og man føler sig virkelig velkommen fra det øjeblik, man træder ind ad døren. 😃 Der er masser af godt humør, god stemning og ikke mindst fyld service hele vejen igennem.

Jeg er langt fra færdig endnu, men jeg glæder mig allerede til det endelige resultat! 🔥🖤

Kæmpe anbefaling herfra – hvis du overvejer en tattoo, så kan jeg bestemt anbefale at kigge forbi! 👌

Dbh Jonas Hjortshøj

17 août 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Min veninde og jeg havde booket tid til…

Min veninde og jeg havde booket tid til i dag. Vi havde en bekræftelse, men vi var ikke og finde i deres kalender. Fejl kan ske, det er helt forståeligt. Men den service vi fik, ikke så meget som et undskyld, og at man evt kunne prøve og finde en løsning. Han virkede så lad og som om han var mega træt af vi var der. Vi var altså kørt 45 minutter
Heldigvis fik vi vores længe ventet tatto ved en anden tatto biks i gaagaden med en super service. Og vi kommer aldrig til at booke tid der igen eller anbefale stedet. Øv

23 mai 2026

Afslappende og behagelig oplevelse

Jeg fik lavet en lille tatovering af Anastasiya. Jeg var meget nervøs, men min nervøsitet forsvandt lige efter jeg mødte hende. Hun var meget smilende og imødekommende. Hun var omhyggelig og tog sig god tid til at snakke med mig om hvad jeg ønskede. Jeg kunne næsten ikke mærke at hun tatoverede mig, selvom det var på håndleddet. Jeg har to andre tatoveringer som begge gjorde ret ondt at få tatoveret. Så det var en overraskende behagelig og afslappende oplevelse at få denne tatovering. Det er 24 timer siden jeg har fået den lavet og den har slet ikke været øm. Jeg har intet mærket til den.
Jeg er meget tilfreds og jeg kører gerne helt til Viborg (jeg bor i Herning) for at blive tatoveret af hende igen.

3 mars 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Helt igennem eventyrligt og professionelt.

Jeg har fået lavet “one of a life time” mest vidunderlige tattoo som skulle dække et arvæv.
(2 dags session)
Aka et stort stykke arbejde dækkende fra begge lår til øverste højre del af min brystkasse, incl fra hofte til hofte.

Kom med et ønske og det blev leveret 200% retur!
(Jeg kan være meget detalje orienteret..og kræsen)

Ved artisten Michelli mødte jeg en ildsjæl som med sin erfaring og talent fra tegning og tatoverings kunst på kroppen får det til at ligne en leg - så godt mestrer denne kunstner sine værker ⭐️

- kan ikke bare beskrives med ord.
Det skal ses og opleves 💯
Helt igennem eventyrligt og professionelt.

Så sender utallige taknemmelige følelser til Michelli og hendes helt fantastiske måde at arbejde med mig!

Kh ❤️
Mercedes.

Mr & Mrs Tattoo, 8800 Viborg.

5 octobre 2025
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus