Da vi skulle i gang med en totalrenovering af vores sommerhus, var vi ikke i tvivl om, at det skulle være i samarbejde med Multiform i Odense. Også denne gang fandt Rikke og Lene de helt rigtige... Voir plus
L'entreprise a répondu
I forbindelse med en total-renovering af vores køkken var det uden tvivl Rikke Berg fra Multiform Odense, som præsenterede den bedste løsning blandt de 3 forslag, vi indhentede. Vores nye Multiform-kø... Voir plus
L'entreprise a répondu
Super professionel behandling hos Multiform - Roskilde. Anedorte og Dan kommer med en erfaring og overblik, der gjorde processen til en fornøjelse. Vi synes vi havde tænkt det meste igennem og h... Voir plus
L'entreprise a répondu
Vi har været fuldt ud tilfredse med Multiform Aarhus, som har leveret inventar til både vores hus og sommerhus. Vi har især sat pris på den professionelle vejledning, det store engagement og de gode... Voir plus
L'entreprise a répondu
Hos Multiform skaber vi danskproducerede snedkerkøkkener, bad-, garderobe- og inventarløsninger til hjem, hvor kvalitet, funktionalitet og æstetik skal gå op i en højere enhed. // Vi designer ikke standardløsninger, men løsninger der tager udgangspunkt i kunden, boligen og de daglige behov. Vores møbelsnedkere og indretningsspecialister arbejder med nøje udvalgte materialer, gennemtænkte detaljer og et højt fokus på håndværk. // Uanset om det gælder køkken, bad, garderobe, eller specialinventar, er målet at skabe rum, der både fungerer i hverdagen og holder i mange år. // Hos Multiform møder du dedikerede fagfolk, der rådgiver dig gennem hele processen — fra de første idéer til den færdige løsning. Vi tror på, at godt design skal være smukt, brugbart og personligt. Derfor skaber vi løsninger, hvor form, funktion og materialer er i balance.
Østerbro 13, 6933, Kibæk, Danemark
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Vi har de seneste 8 år været igennem to husrenoveringer, hvor vi har skiftet både køkken og bad ud.
Og begge gange har vi taget fat i Rikke Berg fra Multiform Odense.
Rikke har med sin æstetiske sans og sit unikke øje for detaljen hjulpet os med nogle super gode løsninger, der udnytter rummet på allerbedste vis. Og hun har set løsninger, vi aldrig selv var kommet frem til.
Og fra start til slut har vi følt os i trygge hænder, ikke kun hos Rikke, men også hos hendes dygtige team og profesionelle samarbejdspartnere.
Og skulle det komme til en tredje renovering, ville vi ikke tøve et sekund med at tage fat i Rikke og Multiform Odense en gang til.
Så stor anbefaling herfra!
Claus og Anne-Sofie Broe

Réponse de Multiform
Oplevede meget fin og hjælpsom betjening i Lyngbyafdelingen i forbindelse med anskaffelse af reservedele men også tidligere ift dialog om nyt køkken.

Réponse de Multiform
Vi flyttede fra en lejlighed, hvor vi for 10 år siden installerede nyt Multiform køkken og badeværelse.
I den nye lejlighed skulle både badeværelse og køkken renoveres, og vi var ikke i tvivl om, at det igen skulle være Multiform. Tog kontakt til Multiform Kolding, hvor vi fik en professionel og faglig god rådgivning hele vejen igennem og alle aftaler blev overholdt til punkt og prikke. Også stor ros til Martin Norbeck, Unik Montering, som er den montør Multiform bruger. Han er behagelig at have gående og laver et arbejde der matcher Multiforms kvalitet.
Med venlig hilse
Tove og Ernst

Réponse de Multiform
Lad mig starte med at sige at slut resultatet er jeg sådan set ok tilfreds med, men forløbet har været under alt kritik! Nedenfor er en kort beskrivelse af forløbet.
Startede med at Multiform Århus forlanger alle penge up front! det blev forhandlet og en anden betalings form blev arrangeret, men allerede der skulle vi være hoppet af!
Køkkenet blev leveret i uge 42 og to tømre på akkord/fast pris ankommer for at få det sat op. Det går også fint indtil de ligesom ikke er betalt for flere timer! Generelt fornemmer man at der er krig mellem Multiform og de to tømrere.
Fronterne i eg er blevet kasseret så derfor ankommer det uden fronter. Næste hold fronter er blevet skadet i transport. 3 hold fronter kommer og bliver bedømt til at være ok af Multiform. Da de er monteret er der ret mange skævheder og tømrerne giver op. Efter en del diskussion kommer en montør fra Multiform og justere det så det er okay pænt, men stadig buer fronterne ca. 2-3 mm. Diskussionen er om det er inden for den tolerance man må forvente.
Bordpladen som bliver leveret uden at der er målt op passer selvfølgelig ikke. Vi føler nærmest vi bliver presset til at tage imod en plade der er 5 mm for kort. Det ender dog med at der bliver leveret en ny og Multiforms leverandør lader os beholde den første plade indtil nr. to er færdig og kan leveres. Dejligt der da er nogen i det her forløb der sætter kunderne foran! Truslen fra Multiform var at vi måtte vente 6 uger uden bordplade da de ville have den retur før den blev brugt.
Vi valgte at købe hårde hvidevare gennem Multiform. Så var ansvaret for tingene passer sammen på plads. Da der så er problemer bliver vi pludselig kastebolt mellem Multiform og leverandøren. Vi har ikke et kundeforhold til deres leverandør og derfor er det mig en gåde hvorfor Multiform, der jo meget gerne ville tage ansvar da de solgte produkterne, at vi skal til at bruge tid på dem også!
Vi har selv måtte betale for de sidste justeringer for at få fronter mm. vil at være på en niveau vi kan leve med.
Efter sidste rate af penge er betalt har det nærmest været umuligt at have en dialog med Multiform Århus.
Et godt råd fra mig ville være at holde en rigtig stor sum tilbage så i har far i den rigtige ende og betal først når i er sikker på at ALT spiller.
Er vi glade for mit nye køkken? Ja det er vi, men et projekt der skulle være klaret på et par uger er trukket ud til et ½ år og udviklet sig til et gør det selv projekt og ikke den gode oplevelse vi håbede. Kommer helt sikkert ikke i designcenter Århus/Multiform Århus og har heller ikke en følelse af at Multiform centralt bakker deres produkt op hele vejen.

Tak til Multiform Lyngby for en Jeg vil gerne

Réponse de Multiform
Vi har fået en rigtig god vejledning og betjening pr. telefon og senere i dag var jeg i Lyngby og fik samme fine behandling, da jeg hentede mine bestilte varer.
Jeg kan stærkt anbefale Multiform Lyngby.
Henrik Christiansen

Réponse de Multiform
Lene Halse fra Multiform Grønningen/CPH har leveret et fantastisk køkken og badeværelse til os - og ikke blot selve køkken/bad, men en komplet løsning, der passer ind i vores nuværende hus, hvor der blev indtænkt yderligere detaljer og ændringer i vores tilstødende stue, så der nu er tale om en helhedsoplevelse lige fra vægfarver og pejs til møbler og billeder på væggene. Lene har været en super sparringspartner, der altid giver sig god tid til at finde det resultat som virker for os. Vi kan klart anbefale Lene og hendes produkter.

Réponse de Multiform
Vi har opført et nyt sommerhus, hvor Jannie Kjær fra Multiform Aalborg har rådgivet os om alt inventar: køkken, badeværelser, bryggers, garderobeskabe, bordplader og hårde hvidevarer. Vi havde besøgt flere leverandører uden at finde en, vi følte os trygge ved i forhold til den investering, vi stod overfor. Vores arkitekt, N+P, anbefalede et besøg hos Jannie, og fra det øjeblik vi trådte ind i butikken, havde vi en rigtig god fornemmelse.
Jannie er kreativ og har mange gode idéer. Hun giver konstruktiv sparring, også når hun har en anden opfattelse end os som kunder, hvilket vi ser som en stor styrke. Takket være hendes mangeårige erfaring har hun ofte haft ret, og vi er meget glade for, at vi fulgte hendes anbefalinger.
Inventaret blev leveret og monteret til tiden, og den eneste fejl blev hurtigt udbedret af Jannie. Under processen stod hun også for dialogen med vores tømrer angående mål, montering osv., hvilket var særligt værdifuldt for os, da vi er bosiddende i udlandet. Selv efter monteringen har Jannie været yderst hjælpsom med de få spørgsmål, vi har haft.
Vi er meget tilfredse med vores valg af inventar fra Multiform Aalborg og giver Jannie Kjær vores varmeste anbefalinger.

Réponse de Multiform
Vi havde gået med tanker om nyt køkken et par år. Vi besøgte tre forskellige køkkenleverandører, i hver sin prisklasse, hvorfra vi modtog et forslag til vores kommende køkken. Allerede efter første møde var Jannie Multiform Aalborg langt foran på point, i forhold til vejledning, ideer samt ikke mindst alle de individuelle muligheder, som Multiform kan tilbyde.
Jannie Multiform Aalborg har ‘holdt os i hånden’ hele vejen, og været helt fantastisk til at vejlede om fordele/ulemper i forbindelse med de respektive materiale valg til vores nye køkken.
Desuden var Jannie den eneste, der vejledte os i vigtigheden i, at vi valgte et køkken, som passede til husets byggestil.
Vi modtog køkkenet til aftalt tid. Et enkelt modul var fejlproduceret på fabrikken og køkkenvasken blev ikke leveret i korrekt materiale. Begge fejl blev erkendt med det samme, og der blev iværksat en hurtig proces, hvor begge fejl blev udbedret.
Går du med køkkendrømme, kan vi kun give Jannie Multiform Aalborg og ikke mindst vores montør Michael den allerbedste anbefaling, til at hjælpe med at realiserer dem.
Vi har fået vores drømmekøkken og glæder os over det, hver eneste dag.

Réponse de Multiform
Multiform har leveret bryggersmøbler og badeværelsesmøbler til vores funkisbolig i Vejle. Udover at vi står tilbage med nogle meget, meget flotte møbler, der matcher boligens stil, er det hele processen omkring handlen, vi vil fremhæve - super god rådgivning ift. valg af møbler og andet inventar, der tog højde for vores behov og æstetiske interesser, løbende information om leveringstider og leveringsmetode, og godt samarbejde med montøren.
Og Rikke matchede prisen på inventaret med et andet tilbud, også selvom kvaliteten i vores øjne er meget højere.
Vi glæder os til, at vi forhåbentligt inden længe kan tage kontakt ift. garderobeløsninger :)
Kristina & Harry
Vejle

Réponse de Multiform
Vi har "fået" - eller måske nærmere "købt" - nyt køkken. Og hvilket et af slagsen?? :-) Vi var forbi en del køkkenleverandører i Odense og endte hos Lene og Rikke hos Multiform. Da vi havde været der, så vi ingen grund til at besøge flere. Der var idérigdom, sympatiske mennesker og kvalitet hele vejen rundt. Vi fik hurtigt løst de issues, vi havde mht indretning af det nye køkken på en smuk, kreativ og indretningseffektiv måde. Derefter blev vi inviteret til besøg på fabrikken, da jeg er yderst kritisk fsva kvalitet - det var også en "rent bestået" med topkarakterer overalt. Bare sådan noget som deres udformning af fingertaplimningerne er i en liga for sig - sammen med finérarbejdet...sammen med...osv.
Og nu står det der så; tidsløst dansk design, der bare matcher vores 1917-villa optimalt.
Det blev en del dyrere, end jeg oprindelig havde forventet, men den har godt nok også fået gas med det dyreste af alt(!) :-) Og vi er lykkelige.
VARM anbefaling herfra!

Réponse de Multiform
Stor respekt og kudos til dygtige Charlotte fra Multiform i Hillerød! Med hendes hjælp fik vi omsat vore køkkendrømme til virkelighed. Igennem hele processen fik vi eminent service, kyndig vejledning og både ærlig og kritisk input. De varmeste anbefalinger herfra. Andreas & Young-Hee

Réponse de Multiform
Vi har lige bygget nyt hus. Jannie Kjær fra Multiform Aalborg stod for rådgivning, indretning og montering af køkken, bad, walk inn, skabe mm i flere rum, og vaskerum. Med Jannie´s stærke kompetencer og fantastiske kreativitet fik vi de helt optimale løsninger bådes i design og funktionalitet. Vi kan stærkt anbefale Jannie og Multiform Aalborg.
Michael Honoré

Réponse de Multiform
Charlotte Brix fra Multiform Hillerød har lavet 6 forskellige perfekte køkkener for os over 20 år. Alle glimrer med fantastisk indretning og udtryk. Det nyeste i Italien er netop opsat og er også helt fantastisk smukt, lokalt tilpasset og funktionelt. Charlotte har taget ansvar hele vejen incl. de mange udfordringer med at lave et dansk køkken i Italien. Italierne er også imponerede.

Réponse de Multiform
Multiform Hillerød - Charlotte Brix - giver den bedste service i byen. Venlig, dygtig og nærværende gennem hele processen. Alt klappede, og vi kunne ikke ønske os mere.

Réponse de Multiform
I en boligforening med over 35 boliger, hvor alle har Multiform køkkener, er der meget få, der har noget positivt at sige om Multiform køkkener. Nogle steder er der lavet flere løsninger af meget ringe kvalitet. Efter cirka 5 års brug, var der behov for service af flere køkkener. Justering af skuffer/låger og udskiftning af defekte dele. Multiform København blev kontaktet og de ville gerne sende en montør til opgaven. 1. besøg måtte aflyses, da montøren var 3 timer forsinket uden at give varsel. Ved 2. besøg var montøren 2 timer forsinket. Montøren måtte komme i alt 3 gang, da Multiform ikke medbringer reservedel med udførsel af service. Til gengæld så tager Multiform 600,- plus moms pr. kørsel. Her er tale om en afstand på 4 km. og en køretid på 15 min. Altså betaler kunden 750,- pr. besøg til trods for relativ kort afstand. Multiform oplyser ingen steder i deres handelsbetingelser om udgifter til kørsel mm. ved bestilling af service. Adspurgt ønskede de heller ikke at oplyse, hvor man kan finde oplysninger om priser på kørsel og service.
Arbejdet blev udført i december. Regningen kom i maj måned, og skulle indledningsvis betaltes 3 dage efter den var sendt. Multiform afslog en hver form for diskussion omkring størrelsen på kørslens beløb, og mente ikke at montørens forsinkelse var tegn på dårlig service.
Total set en rigtig skuffende oplevelse. Specielt på den service Multiform levere.

Réponse de Multiform
Vi har haft en fuldent oplevelse med Multiform, der virkelig forstår at levere professionel vejledning og ekspertise med æstetikken i fokus.
Multiform har imponeret os fra første møde. Deres indstilling til at forstå vores behov og ønsker har både gjort oplevelsen personlig og professionel. Det er tydeligt, at de ikke blot betragter det som endnu en opgave, men en unik mulighed for at skabe noget særligt for os som kunde. Vores kontakt, Helle, gik op i detaljerne, lyttede til vores ønsker, men formåede også at inspirere og udfordre gennem gennemførte visualiseringer.
Sparringen har været uvurdelig, og det endelige resultat overstiger vores forventninger. Vi beundrer vores køkken hver dag, og vores gæster komplimenterer det. Vi kan dermed på det varmeste anbefale Multiform til alle, der søger en professionel, personlig og inspirerende løsning til deres næste projekt!

Réponse de Multiform
Tusind tak til Rikke fra Multiform i Odense for vi har nu det perfekte og smukkeste køkken og bad, som lige passer til os og vores hus. Vi elsker stilen, designet, kvaliteten og hver en lille detalje.
Alt i processen har været perfekt, den første tegning var helt perfekt og alt har bare fungeret uden bump på vejen. Det er da fantastisk.
Tak fra Marianne og Claus

Réponse de Multiform
Rikke fra Multiform Odense har stilsikkert ført os gennem indretningen af vores nye køkken, bad og garderobe. Innovative løsninger, produkter af høj kvalitet og hele projektet styret sikkert og professionelt af både Rikke og Lene.
Vi er glade🤩

Réponse de Multiform
Vi er utroligt glade for den professionelle rådgivning, som Multiform leverede i forbindelse med købet af vores nye køkken.
Den omhyggelige vejledning i valg af materialer, farver og design sikrede, at vi har fået et køkken, der ikke bare er flot, men også er yderst funktionelt og tilpasset vores behov.
Der var nogle udfordringer med den ene af de leverede bordplader, men det blev løst til fuld tilfredshed. Efter kun 1 uge fik vi en ny, som var præcis, som den skulle være.
Den fremragende rådgivning og service, sammenholdt med den håndværksmæssige kvalitet af køkkenet, gør, at vi varmt kan anbefale Multiform til andre.