Det gick lätt att hitta varan som jag ville ha tag. Jag har fått varan och den fungerar utmärkt. Varan som jag ville ha tag i, är en himla bra klockan.
Gick snabbt att få prylen. Som alltid det gånger jag handlat här. Dom har ofta lite ovanliga prylar här som man inte hittar nån annanstans.
Jag hade beställt liknande varor från en annan webbutik tidigare, men fick ingen leverans. Den handlaren var omöjlig att få kontakt med via deras så kallade kundtjänst.. Men hos MyTrendyPhone fick jag... Voir plus
Köpte Samsung Galaxy A 55 Smart Clear View till min mobil på MyTrendyPhone.se. Snabb leverans och konkurrenskraftigt pris. Fick en fantastisk support med att montera Smart Clear View Flip Skal. Suppo... Voir plus
Informations provenant de diverses sources externes
MyTrendyphone.se säljer kvalitets tillbehör till mobiltelefoner, iPod, iPhone, minneskort, spelkonsoler och foto & video tillbehör till marknadens lägsta priser. Vi erbjudar mer än 90.000 olika produkter. Vår målsättning är att ha nöjda och glada kunder genom att ge våra kunder en prisgaranti och fullständigt nöjd garanti när du handlar i vår onlinebutik.
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Gick snabbt att få prylen
Produkten uppfyllde mina förväntningar…
Produkten uppfyllde mina förväntningar och såldes till bästa pris. Skickades samma dag som beställning.2026
Bra priser och lätt att hitta på…
Bra priser och lätt att hitta på hemsidan.
Fjärrkontrollen funkade inte
Fjärrkontrollen funkade inte. Defekt. Flertalet knappar som inte fungerade. Men orkar inte skicka tillbaka osv
Det gick lätt att hitta varan som jag…
Bra produkter och snabb leverans.
Expensive to return
I wanted to return my phone case bought for 250 SEK and the price of returning was almost as high as the product itself.
Also finding information about the return took half an hour.
Reklamationsprocessen är under all kritik.
Beställde ett telefonfodral som gått sönder efter bara några dagars användning (släppt i sömmarna). Skickar bilder som tydligt visar att fodralet är trasigt. Företaget kräver ändå att jag betalar retur själv och skickar in det till dom för utvärdering (ersätter produkt och returkostnad vid godkänd reklamation). Efter förfrågan får jag en förbetald returetikett att skriva ut (har ingen skrivare, dödläge just nu). Så om du tvingas reklamera hos detta företag var beredd på att ligga ute med dyr retursvgift alternativt ha tillgång till en skrivare för dom kan inte ge en QR-kod eller skicka etiketten med post. Mycket trassel för en produkt som säkert är värd mindre än vad detta kostar både köpare och säljare i pengar och tid..
Enkelt att beställa och väldigt snabb…
Enkelt att beställa och väldigt snabb leverans
Lätt att få kontakt med men defekt produkt.
Lätt att få kontakt med. Men jag gjorde en retur då de squishy dumplings jag köpte hade en stark bensinliknande doft. Enligt informationen som angavs skulle de vara luktfria.
Jag är extremt missnöjd!!!
Jag är extremt missnöjd!!!! Annonsen angav att leveranstiden var 2 arbetsdagar. En vecka går och ingenting händer. Vilken katastrof! Det sämsta företaget!
Bra information om produkten. Enkelt att handla och snabb leverans.
Inga konstigheter
Inga konstigheter, lätt att beställa o snabb leverans! Sen att Klarna är indolenta är inte ert fel
Dåligt produkt
Dåligt produkt, dåligt butik och Kundservice, första gång och sista gången …..