Kyllingen smagte præcis, som kylling lugter, hvis I ved, hvad jeg mener… 😬 Den havde en meget ubehagelig smag og var simpelthen uspiselig. Vi gik derfra stadig sultne, fordi vi ikke kunne spise maden... Voir plus
Lisez les avis des autres
Efter denne sommer er jeg stoppet med Nadias salatbar. De seneste fire gange er jeg kommet til en tom salatbar. Fair at det er mere begrænset udvalg grundet varmen selvom det bør reguleres hvis vejret... Voir plus
Har endnu en gang handlet aftensmad hos Nadias Sandwich med en god oplevelse. Servicen fra det travle men smilende personale var super og den lækre salat fra den altid spændende salatbar var lækker fr... Voir plus
Var sammen med familien inde og spise ved Nadias Aalborg Storcenter, og jeg synes ikke oplevelsen var positiv. Mine pigers salat var gode og der var en ok udvalg, men selv fik jeg en ribbensandwich... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Hos Nadias tilbyder vi et bredt sortiment af lækre sandwiches, og en kæmpe bland-selv salatbar til skarpe priser. Vores produkter er alle fremstillet med fokus på velsmag og sundhed.
Coordonnées de contact
Østerågade 8, 9000, Aalborg, Danemark
- kundeservice@nadias.dk
- www.nadias.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Les gens ont aussi consulté
Lækre sandwiches og friskpresset juice
Rigtig lækre sandwiches. Den friskpressede juice er det hele værd. Flinke og servicemindet personale.
Jeg var ude for at få stjållet en stor luns af min sandwich af en måge kort efter at have forladt restauranten. Lidt omtumlet og chokkeret gik jeg ind på restauranten igen, hvor de selvfølgelig lavede en ny sandwich til mig. God service!
Jeg handler altid i Nadias
Jeg handler altid i Nadias, Aalborg , Østerågade 8. Personalet er søde og venlige og dygtige.
Deres sandwich er altid godt lavet og virkelig friske råvarer. Jeg bestiller altid æg og rejer og det er super lækkert.
Bliver glad hver gang jeg har købt én.
Perfekt og hurtig service!
Har intet ondt at sige, de er hurtigt og kvaliteten er meget høj!
- Venlig og hurtig betjening af de unge…
- Venlig og hurtig betjening af de unge mennesker👍
- Lækker mad
- Yderst fair priser
- Kommer gerne igen, men ikke før i morgen😁
God og ensartet kvalitet!!
Jeg har flere gange bestilt sandwichs online, noget som jeg til tider bruger til elever. De er ALTID KLAR når jeg kommer og henter dem! De er af en god og ensartet kvalitet!
Det er klart en leverandør jeg vil blive ved med at bruge!
Fine sandwich mm
Fine sandwich mm. Gode til prisen. Nemt at bestille og færdig mad til tiden.
Uacceptabel lang ekspeditionstid
Uacceptabel lang ekspeditionstid, fint med nye medarbejdere, men det går ikke når den der tilsyneladende kan arbejde lidt hurtigere hellere vil starte rengøring og prøvesmage istedet for at hjælpe. Kolde triste pommes frites og en smagløs wrap. Til gengæld fik vi fornøjelsen af at dele rummet med et muresjak som syntes det var helt fint at starte opgaven op før lukketid.
Sandwich
Hej. Jeg har bestilt en sandwich med kylling agurk salat og jalapenos. Der var ingen salat i og rester af løg. Hvis det kun var salaten der manglede kunne jeg se bort fra det men med rester af løg flere steder i sandwichen er den helt uspiselig, da jeg ikke kan tåle løg. Trods alt første gang jeg bestiller online, så jeg ligger på sygehuset. Plejer og bestille i butik uden problemer men der står jeg også og ser på mens de laver den så hvis der er fejl bliver det sagt med det samme
Bløde pomfritter
Når man bestiller jeres crispy strips som takeaway, serveres kylling og pommes i en bakke med samme låg. Det resulterer i at varmen fra kyllingen skaber kondens, så pomfritterne bliver helt bløde og faktisk uspiselige. Meget ærgerligt at det er emballagen som skal skabe en dårlig oplevelse da maden ellers er god ☺️
Gode sandwich som altid
Gode sandwich som altid, men denne gang manglede der rødkål i vores flæskesteg sandwich 🤷♂️
Kl 1637 i dag ville vi bestille 2…
Kl 1637 i dag ville vi bestille 2 sandwich i aalborg storcenter men de varmede ikke mere brød idag var beskeden.
Godt der er andre sandwich butikker i aalborg fremover.
Vi besøgte i dag søndag d 16 marts…
Vi besøgte i dag søndag d 16 marts Nadias i Aalborg storcenter. Måtte vente 20 min på en sandwich grundet personale pause. Man kanikke holde pause i frokost perioden. Der stod 15 mennesker og ventede.
God sandwich, hurtigt klar
Bestilte 3 sandwich og en juice på hjemmesiden til afhentning. Kom i god tid og kort efter var de klar. De var som bestilt og gode som de plejer.
Forkert indhold
Bestilte 4 sandwich med frikadelle online. Kommer hjem med dem og åbner dem og så er de med ribbensteg. På deres hjemmeside beder de folk sende en mail med deres henvendelse så det gør jeg - 2 gange. Uden svar.
Lækker sandwich
Lækker sandwich. Jeg har nu to gange bestilt online og begge gange har sandwich været klar når jeg kom. Frisklavet i lunt brød. Mums !
fantastisk måltid
Købte 4 sandwich 3 af dem som menu
Købte 4 sandwich 3 af dem som menu
Og 1 børne menu.
Fortæller ham der laver vores mad 2 gange det må ikke være med karry / krydret.
Alligevel får min datter sådan en sandwich, manden kommer ned med fritterne, informere ham om det, han tilbyder at lave en anden den er dog 5kr dyrer. Det er helt fint forventer ligesom her jeg skal give 5 kr, men nej jeg skal betale for en ny en, for hans fejl virkelig dårlig service ! Ålborg storcenter
Jeg har været trofast kunde siden de…
Jeg har været trofast kunde siden de åbnede i Aalborg, også selvom der kom prisstigninger.
Men det er slut nu og jeg finder et andet sted at købe mine sandwich, hvorfor så det?
Fordi at de kommer mindre og mindre fyld i, nu kan man næsten ikke se fyldet længere og når man så påtaler det, så siger den lille dreng "det har vi altid gjort", hallo mand økseskaft, jeg begyndte at handle hos Nadias før han blev født.
Som sagt, jeg har handlet for sidste gang hos Nadias, jeg og min familie (som jeg jævnligt handler sandwich for,,) finder et andet sted.
L’expérience Trustpilot