Nailitbycamilla Avis

TrustScore 4 sur 5

À propos de l'entreprise

1. Institut de beauté

Écrit par l'entreprise

Et skønhedsunivers fyldt med lækre produkter. Jeg tester selv ALLE produkterne, så jeg kan stå 100% indenfor dem og give den bedst mulige rådgivning.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

2 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Camilla fortjener virkelig mere end 5…

Camilla fortjener virkelig mere end 5 stjerner❤️
Service er fuldstændig i top klasse
Sødt menneske i tlf
Lækre produkter
Jeg er kæmpe fan, og vil virkelig anbefale alle check hendes web ud, inden i bruger andre💯
Kæmpe STORT life hack fra Mette

7 juillet 2026

Fantastisk service af søde Camilla

Fantastisk service af søde Camilla, god personlig og grundig vejledning af produkter - også er det jo bare dejligt at vide, at hun kun sælger de bedste og mest gennemprøvede produkter på shoppen! Kan varmt anbefale ❤️

30 décembre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Super god hjemmeside og service i TOP!

Super god hjemmeside. Jeg havde et spørgsmål vedr. en udsolgt varer og Camilla svarede med det samme og var super sød og hjælpsom. Jeg bestilte et par neglelakke, som kom meget hurtigt efter. Jeg kan virkelig anbefale denne hjemmeside og så kan jeg også anbefale neglelakken Peacci, dem skal jeg helt sikkert have flere af ;-)

1 mai 2024

Kære Tina ♡
SÅ dejligt at høre, du er glad for dit køb - de er altså også bare gode de neglelakker.

Tak fordi du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse, det betyder meget for mig. Du er altid velkommen til at skrive med spørgsmål.

KH Camilla

Fandt det jeg søgte

Fandt det jeg søgte, og der var virkelig hurtig afsendelse. Vil helt sikkert handle der igen.

12 janvier 2024

Kære Susanne ♡
Tak fordi du har taget dig tid til, at skrive en anmeldelse om dit køb hos mig. Det betyder meget for en lille webshop som min. Jeg er glad for at høre, du fandt det du søgte. Tak fordi du handlede hos mig.
Kh Camilla

Noté 5 sur 5 étoiles

Fik min pakke mega hurtigt en dag og…

Fik min pakke mega hurtigt en dag og den var klar til afhentning 😃 flot pakke ind, en lille pose med slik og et lille takkekort med 15 procent på næste ordre - ku ikke få en bedre oplevelse og det er bestemt ikke sidste gang jeg handler der og jeg vil anbefale det til andre ❤️🙏 jeg ville ha sendt et billede ved af pakke men kan ikke finde den funktion 😏

16 décembre 2023

Réponse de Nailitbycamilla

Kære Heidi ♡ 1000 tak for de fine ord - det betyder SÅ meget for en lille webshop som min. Jeg sætter pris på, du valgte at handle hos mig. 🫶🏼 Kh Camilla

Utrolig god service

Utrolig god service.
Hyggeligt og personligt.
Det er længe siden jeg er blevet så glad over at åbne en pakke jeg selv har bestilt.

30 novembre 2021

Réponse de Nailitbycamilla

1000 tak for den fine anmeldelse, Sabrina! Det betyder meget, at vide du blev glad for din pakke. ☺️

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus