Vi fik et fantastisk flot resultat på vores 400km store gårdsplads der er 50 år gl. Flot arbejde fin kommunikation,aftaler overholdt. Vi glæder os hver dag over resultatet. Dette firma anbefa... Voir plus

Betalte 1200 kr. i april 2020 for en algebehandling, efter at fliserne havde fået en rensning i 2019. Nanoclean algerens virkede overhovedet ikke. Der er grimme algeplette overflade og begyndende f... Voir plus

1. Services à domicile

Écrit par l'entreprise

NanoClean har specialiseret sig i rensning, algebehandling og imprægnering af fliser og belægningssten. Vi samarbejder med de bedste leverandører af udstyr, algemiddel og imprægnering, hvilket sikre det bedste resultat, som holder i længst tid!

4,6

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

21 avis

Flot arbejde og gode service

Fik meget hurtig tilbagemelding på min forespørgsel omkring rens af vores fliser - og resultatet var meget flot, kunne slet ikke huske at vores fliser oprindeligt var så lyse. Vi har også en årsaftale om at give vores tag algerens. Og det fungerer perfekt. Jeg kan kun anbefale

7 août 2024

Algebehandling virker ikke - betalingen gør

Nanoclean algerens virkede overhovedet ikke. Der er grimme algeplette overflade og begyndende flisepest igen.
Dog een god ting ved Nanoclean de skal ha': De tager telefonen, og svarer venligt. Men de giver ikke pengene igen for noget der ikke virker.

12 avril 2021

Vi fik et fantastisk flot resultat på…

Flot arbejde fin kommunikation,aftaler overholdt.

Vi glæder os hver dag over resultatet.

Dette firma anbefales herfra uden forbehold. Per Lassen og Vera Sehested

30 mai 2020

Meget, meget tilfreds!

Meget flot arbejde, god rådgivning, nænsom udførelse, pæn oprydning og alt til aftalt pris og ikke mindst overholdelse af aftalte tider til punkt og prikke.

11 mai 2020

Flot arbejde, flotte fliser, og alt efter planen

Vores fliser var efterhånden mørke og kraftigt angrebet af flisepest. Svært at se hvad farve de havde. Tjekkede marked og tilbud på fliserens, algebehandling og imprægnering, og valget faldt på NanoClean, der udover det nævnte også flydte op med fugesand. 120 kvm. blev behandlet efter aftale, og det har vi ikke fortrudt. Og nej de er ikke som nye, naturligvis, men næsten. Så vi er fuldt tilfredse med arbejdet og resultatet. Og der blev ryddet op, og skyllet der hvor der var "griset". Meget anbefalelsesværdigt.

6 mai 2020

Helt fantastisk arbejde og service

Helt fantastisk arbejde og service
Nis Jensen fra Nanoclean har lige behandlet vort fliseareal på 190 m2, som var særdeles hårdt ramt af flisepest og alger.
Resultatet er fremragende og lever fuldt ud op til det lovede.
Vi kan kun give de bedste anbefalinger.

2 juillet 2019

Rigtig god oplevelse

Rigtig god oplevelse. Hurtig svar på henvendelser og ift dato. Overholder alle aftaler. Rigtigt flot resultat af fliser. Vores fliser var ramt af voldsom flisepest. Dette ses ikke nu. Det er et super flot resultat. Kan varmt anbefales.

23 mai 2019

Som at få helt nye fliser!

Vi er meget imponerede over Nanocleans arbejde!
Vi flyttede i hus med en gammel fliseterrasse, og var i tvivl om vi skulle lave helt ny terrasse, men forsøgte med en fliserens, og det er blevet helt vildt godt! Vi føler at vi har fået en helt ny terrasse og indkørsel for nærmest ingen penge!
Vi vil helt sikkert anbefale Nanoclean til andre!

12 avril 2019

Helt nyt liv til vores have

Vi har købt en rengøring af vores fliser hos nanoclean og vi er meget imponerede af det flotte resultat og der er ingen tvivl om at vi skal bruge vores terrasse endnu mere i år.

18 février 2019