4,2

Bien

Aucune trace de demande d’avis

4,2

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Nous vérifions les avis

mega dårlig erfaring

har bestilt min vare,fik ordre bekræftelse. efter to dag min ordre være anuleret uden forklaring. Uprofessionel håndtering

31 janvier 2020

Eminent betjening i forretningen

Jeg køber meget af mit tøj (Signal og Redgreen) hos Motor og Bådcentret Frederikshavn.
Har altid fået en sød og smilende behandling, samtidig god vejledning med hensyn til pasform og farver. Kan varmt anbefale forretningen.

11 février 2015

50 % dyrere end alle andre...

lige et surt opstød ang. MOTOR OG BÅDCENTRET FREDERIKSHAVN A/S... var ude for at høre omkring reservedele til en 50 hk yamaha fra 87'. ifølge dem vil en ny topkaburator koste 2500,- + moms og reservedele findes slet ikke mere til den årgang... efter råd fra en kammerat kontakter jeg så gjøl marinecenter som kan skaffe en ny til 1215,- + moms ydermere kan de skaffe samtlige stumper til selv samme kaburator.... Giver lidt stof til eftertanke, gør det ikke...

26 novembre 2014

Sådan er det jo..

Har haft en båd til salg som m center havde en køber til .Båden blev så ikke solgt Da vi så nærmer os efteråret Og jeg bliver tilbudt vinteropbevaring af båden Og kan betale med et tilgode havende på kr 2000 + 1000 ekstra i alt kr 3000 vælger jeg så at afhente båden da flere udgifter på denne båd ikke er ønsket .Da båden så skal afhentes er mit tilgode havende blevet til en vask til 1500 kroner og resterende er blevet til annoncer .Så Skriftlig aftale kan varmt anbefales .Vil ikke anbefalde denne forhandler til nogen

23 août 2012

Bare lige advare mod at bestille varer hjem.

Jeg havde brug for et special yamaha kabel (6y5-83553-m0 ) til mine instrumenter - var nede ved motor og bådcenteret / nautisk - og bestilte kablet sammen med et par andre yamaha småting - og gav udtrykkeligt besked om det ikke hastede og varen bare skulle komme når der kom yamaha varer.

Nogle af yamaha delene kom, meget dyre men pyt - kablet var i rest order - imellem tidne havde jeg fundet kablet online til 356,- v bluebaymarine.dk , men ville egentlig gerne støtte den lokale virksomhed og spare portoen.

Jeg fik besked om kablet var kommet - det kostede over 600 !!!
efter lang diskussion kunne jeg få det til nautisk netto pris ??? som var 338 + porto 65 + moms altså kun 504,25

Dvs jeg kunne ha haft kablet meget hurtigere og sparet ca 100 ved at bestille det online - Jeg forstår ikke man skal betale porto for noget der er i restorder. Ja og så forstår jeg ikke Nautisk's netto pris er næsten den samme som andres udsalgspris ...måske fordi de ikke sælger yamaha normalt...

MEN PAS PÅ ...FÅ ALTID FAST PRIS ved Nautisk aka Motor og Båd Centeret, frederikshavn

24 janvier 2012

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit