Har fået flere omgange gravid-massage hos Nele, og hun har virkelig gjort et godt stykke arbejde. Min krop har det meget bedre efter en tur hos hende. Derudover er hun super behagelig at snakke med... Voir plus

Altid en høj faglighed hos Nele. Jeg er SÅ glad og tilfreds med behandling (Pedicure) af mine fødder og super fin Shellak. Samtidig er Nele altid meget fleksibel. Giver de bedste anbefalinger.

4,7

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

Aucune trace de demande d’avis

4,7

Tous les avis

11 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nele er så professionel

Nele er så professionel. Hun er virkelig dygtig til alle sine behandlinger. Man føler sig altid set når man kommer, og der er ingen tvivl om at behandlingen er i top. Jeg kan klart anbefale at få behandlinger af alle slags hos Nele!!

10 octobre 2025

Gravid massage - supergodt arbejde

Derudover er hun super behagelig at snakke med, hun er så sød.
Hun får mine varmeste anbefalinger :-)

10 octobre 2025

Afslapning og forkælelse i verdensklasse

Altid en fornøjelse. Afslapning og forkælelse i absolut verdensklasse. Nele er venlig og imødekommende og hun har mere end styr på, hvad hun laver ❤️ og det uanset om det er mig eller min datter på 13, som besøger hende

6 octobre 2025

Rolige rammer og kompetent behandling

At komme hos Nele er altid skønt
Hjertevarmt rum, skønne behandlinger og så er Nele et meget nærværende menneske der tager udgangspunkt i netop dine behov
Alle anbefalinger herfra ❤️

6 octobre 2025

Mine bedste anbefalinger til pedicure…

Mine bedste anbefalinger til pedicure hos Nele. Min fødder er blevet pæne og jeg har ikke længere udfordringer med hår hud m.m. Ligeledes har jeg fået lavet Shellac på tåneglene, som altid ligger super pænt. Mine bedste anbefalinger til Nele👍

11 septembre 2024

Dejlige Nele

Hun er altid smilende og imødekommende , gør arbejdet stille og roligt , det er dejligt ❤️Jane

28 septembre 2024

Det er altid super skønt at besøge…

Det er altid super skønt at besøge Nele. Hun er så dygtig og meget professionel. Nele er så dejligt et menneske, og man går altid derfra med fornyet energi.
Jeg kom hos Nele første gange for nogle år siden med en hud der var tør og træls. Det har Nele 100% fået rettet op på. Og jeg er hende meget taknemmelig.

9 septembre 2024

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit