4,0

Bien

Alle pengene værd

Det spiller bare!

Har tidligere misset små betalinger igennem min virksomhed, men med Nemboks lander bare direkte på min arbejdsmail og jeg får reageret med det samme.

For 39 kroner pr måned er det ærlig talt en no brainer at bruge nemboks

19 février 2026

Endelig fri fra MitID-login-halløj med Digital Post

Jeg har brugt Nemboks i nogle måneder nu, og det er en af de tjenester jeg ikke vidste jeg manglede, før jeg prøvede den. Digital Post lander direkte i min indbakke, og jeg slipper for at logge ind med MitID hver gang det offentlige vil have fat i mig. Opsætningen tog få minutter, og siden da har det bare virket. Ingen overraskelser, ingen bøvl. Kan varmt anbefales til alle der vil have styr på deres post uden at spilde tid på unødvendige logins.

9 mars 2026

No nonsense feature

Lækkert og simpelt produkt, og til den helt rigtige pris, der modsvarer så fint den tid og irritation man sparer ved ikke at skulle logge på MitID. Og supergod service ifm. onboarding. Et must-have-product for enhvert seriøst firma.

12 février 2026

Ingen onboarding-cirkus. Bare nemt.

Jeg ved helt ærligt ikke, hvad jeg er mest begejstret for, at jeg slipper for at rode rundt i e-Boks og Digital Post forskellige steder for mine +3 virksomheder, eller at det tog under 2 minutter at sætte op pr. virksomhed. Ingen tung, langsommelig onboarding. Ingen bøvl. Det her er virkelig NEMT.

24 février 2026