Nettraelasten Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Lisez les avis des autres

Noté 4 sur 5 étoiles

Meget konkurrencedygtige priser (købte fugebånd fra Dafa i deres største str. 25/12-25 og sparede ca 200 kr sammenlignet med f.eks STARK), men det tog dog et stykke tid fra bestilling til selve leveri... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Super god service og dialog. Ordren skulle finpudses over telefonen ad et par gange. Stor ros til Frode fra Nettrælasten, der gjorde os tryg over at bestille byggematerialer pr mail/telefon og efter... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Gode produkter til skarpe priser samt bedste service med super hurtig levering. Specielt tak til Matri hos Nettraelasten for at hjælpe os hurtigt videre med meget kort varsel. Nu kan vi roligt hold... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de bois
  2. Fournisseur de matériaux de construction
  3. Vendeur de machines de construction

À propos de Nettraelasten

Écrit par l'entreprise

Nettraelasten.dk er en dansk online trælast og byggemarked, hvor både private og erhvervskunde kan købe byggematerialer til hus, have og større byggeprojekter.

Vi tilbyder et bredt sortiment inden for bl.a. tagsten, træ, isolering, byggematerialer og tilbehør – med fokus på kvalitet, konkurrencedygtige priser og nem online bestilling.

Vores mål er at gøre det enkelt og trygt at handle byggematerialer online, uanset om du står over for et mindre projekt eller en større renovering. Vi lægger vægt på god kundeservice, pålidelig levering og klare informationer, så vores kunder altid ved, hvad de kan forvente.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

80 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Dejligt og god behandling

Dejligt og god behandling, intet bøvl 👍👍😁😁🌹🌹

12 mars 2024

Hej Peder 😀
Tusind tusind tak for de pæne ord !
Vi er meget glade for din anmeldelse og blomster.

Behagelig og kompetent kundeservice

Behagelig og kompetent kundeservice. Hurtig levering, men desv har fragtmanden ignorerret henvisningen mht aflæsse sted!

27 mars 2024

Hej Jens,
Tusind tak for at du vil lave en anmeldelse.
Jeg beklager at kommunikation ikke har været god nok med hensyn til aflæsningen.

Noté 5 sur 5 étoiles

God service fra start til slut

God service fra start til slut, venligt personale tak for god handel.

25 mars 2024

Hej Kurt,
Tak for din flotte anmeldelse 😀
Vi er meget glade for de 5 stjerner, mange tak.

Hilsner fra Nettrælasten

Noté 2 sur 5 étoiles

Utilfreds med kundeservice

Uprofessionel og arrogant

5 mars 2024

Hej Simon
Jeg er meget ked af at høre om din oplevelse – tak for, at du vil gøre os opmærksom på dette. Vi vil meget gerne høre om din oplevelse. Send gerne en mail til os. salg@nettraelasten.dk

Noté 5 sur 5 étoiles

Super service, venlig og pålidelige.

29 février 2024

Hej Stine,
Tak for at du vil give dig tid til at lave en god anmeldelse til os. Vi er meget glade for de 5 stjerner 😀

hurtig og venlig betjennig

hurtig og venlig betjennig, hurtig levering

21 février 2024

Hej Kurt,
Mange gange tak for din anmeldelse. Det byder meget for os. Tak for de fine stjerner 😊

Fuld tilfredshed

Fuld tilfredshed, jeg havde en god kontakt til medarbejderen, der hjælp med at udregningen af tag rygningens vinkel, og gennemgang af mine tegninger og vare beregninger. det gav mig en god fornemmelse af mit projekt. Tilbuddet kom hurtigt og med mine små rettelser, kom det endelige tilbud også hurtigt. varerene blev leveret som ønsket. jeg vender helt sikkert tilbage

15 février 2024

Hej Stefan 😀
Wow mange tak for din anmeldelse, vi er meget glade for de pæne ord. Tusind tak for de 5 stjerner.

Supergod service 😊

Supergod service ,hurtig levering

15 février 2024

Hej Tom 😊
Det er dejligt at du vil give os 5 stjerner, det betyder meget for os. Tak for de pæne ord.

Noté 5 sur 5 étoiles

Super hjælpsomme og levere en god…

Super hjælpsomme og levere en god service hvor ikke andre har måtte melde pas. Jeg kommer igen!

12 février 2024

Hej Mads

Mange tak for din meget fine anmeldelse! Vi er meget glade for, at vi kunne hjælpe dig 😊
Tusind tak for de 5 stjerner.

Ha' en dejlig dag

Super service af Frode

Super service af Frode. Alt som aftalt og til tiden. Kan kun anbefales

17 janvier 2024

Hej KL 😀
Vi er meget glade din anmelde. Det er dejligt at læse, at du har fået en fantastisk kundeservice af Frode.
Tak for de fine stjerner.

Ønsker dig en dejlig dag

God tilbud

God service, vejledning, tilbud, og levering

31 janvier 2024

Hej Dorina 😊

Tusind tak for de 5 stjerner, det betyder meget for os.
Dejligt at der har været en god dialog og service hele vejen.

Ha´ en rigtig god dag 😊
Med venlig hilsen Nettrælasten.

Frode er for vild!

Frode er for vild!

30 janvier 2024

Hej Morten😊

Mange tusind tak for din anmeldelse, vi synes også at han er for vild ! Tak for at du vil give os 5 stjerner 👍

Ha´ den skønneste dag 😊
Med venlig hilsen Nettrælasten.

Venlig telefon betjening.

Venlig telefon betjening.
Hurtig service og yderst fair pris

18 janvier 2024

Hej Claus 😀

Mange gange tak for de pæne ord og tak for de flotte stjerner 👍 Dem er vi meget glade for 😊

Noté 5 sur 5 étoiles

Super god service og dialog.

Super god service og dialog.
Ordren skulle finpudses over telefonen ad et par gange. Stor ros til Frode fra Nettrælasten, der gjorde os tryg over at bestille byggematerialer pr mail/telefon og efterfølgende overføre et stort beløb, før ordre blev leveret.
God pris og hurtig levering 😀👍.

13 décembre 2023

Hej Asger 😊

Tusind tak for de pæne ord, det er bare den bedste ros at få. Tak for det og tak for de fine stjerner 😀

Du have en rigtig dejlig dag.
Bedste hilsner Nettrælasten.

isolering

sælger var god til at forklare

22 décembre 2023

Hej Tina,
Tusind tak for de fine stjerner 😀
Du have en dejlig dag

Hilsner fra

Noté 5 sur 5 étoiles

Virkelig gode priser og forrygende…

Virkelig gode priser og forrygende venlig og hjælpsom betjening. Her vil jeg helt sikkert handle igen.

21 décembre 2023

Hej Kim,
Tak for at du vil give os 5 stjerner, det betyder meget for os 😊 Tusind tak for de pæne ord.

De bedste hilsner Nettrælasten

Noté 4 sur 5 étoiles

opfølgning på byggesager OK.

opfølgning på byggesager OK.
service er top.

21 décembre 2023

Hej Christian 😊
Tusind tak for din positive anmeldelse.
Vi er meget glade for dine stjerner.

Du må have en dejlig dag
De bedste hilsner Nettrælasten.

god service

Jeg købte materialer ved net trælasten til mit sommerhus i 2012 og igen til mit nye hus i 2023. Det har været en positiv oplevelse - god service - gode materialer og gode priser
John Christiansen - muremester

19 décembre 2023

Hej John 😊

Vi siger mange tak for de pæne ord, det er bare den bedste ros at du har valgt at handle her hos os igen, Tak for det og for 5 flotte stjerner 😊

Ha´ en rigtig dejlig dag.
Bedste hilsner Nettrælasten.

god betjening

30 novembre 2023

Hej Lis 😊

Det er bare skønt at du har været godt tilfreds med vores betjening. Mange tak for pladen fuld på stjerner.

Ha´ en dejlig dag 😊

Venlig hilsen Nettrælasten.

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus