One of my fav !!!
I'll never stop loving New York Pizza
I'll never stop loving New York Pizza. The first pizza I ever tasted in the state of New York before I ever tasted any pizza in my entire life. Never a bad experience with New York Pizza. Its never a bad experience especially if you love Pizza. I love New York Pizza.
Geen service en koud pizza bij New York Pizza Schiedam
Meerdere malen bij New York Pizza in Schiedam besteld. Vorige keer was de pizza 3 kwartier te laat en koud!! Op het moment dat je pizza een half uur te laat is en je belt, geven ze aan dat de bezorger onderweg is... (hoe toevallig precies op het moment wanneer je belt)
Wanneer de bezorger dik 20 minuten pas aan de deur staat, benoemd dit opvallend te vinden gezien we ongeveer 5 minuten van de New York Pizza af wonen. Bezorger geeft aan pas net weg te zijn gegaan. Benoemd het erg vervelend te vinden dat zijn collega dan tegen me heeft gelogen over dat de pizza onderweg is.
Vandaag maar weer voordeel van de twijfel en een dubbel pepperoni besteld. Weer is de pizza ruim een half uur te laat. Deze keer geven ze aan dat de verwachte bezorgtijd op de website geen rekening houdt met de drukte op 1 januari.. Wanneer je belt geven ze aan dat de pizza bijna klaar is voor vertrek. Eenmaal pizza open gemaakt, zit er zo weinig pepperoni op dat ik hem al karig zou vinden voor een gewone pepperoni pizza, laat staan aan dubbele..