Nijmegen Evenementen Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Een Flikken Nijmegen gespeeld! Een erg leuk spel met verschillende spelonderdelen. Het vinden van het moordwapen is ook een echte strijd geweest met alle teams samen! Extra leuk dat mijn team dan ook... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Afgelopen weekend hebben wij ons uitje gehad. Wij hadden gekozen voor lunch- escape city smartphone game - borrel in Nijmegen! We werden goed ontvangen door de begeleidster en legde het spel goed en d... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Onze eerste ervaring met Nijmegen Event was super! Met een groep van 13 personen hadden we een walking dinner geboekt. We konden zelf de restaurants kiezen voor de verschillende gangen. Tussendo... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Société d'événementiel

Écrit par l'entreprise

Nijmegen Evenementen heeft het allemaal! Wilt u een gezellig, sportief of cultureel uitje, een rondvaart, workshop, rondleiding met gids, stadswandeling, vrijgezellenfeest, activiteit, of groepsuitje in het hart van Gelderland?

Nijmegen Evenementen Support

Écrit par l'entreprise

Waar staan wij voor?
Alles is mogelijk en persoonlijk. Een uitstapje voor onze gasten is nooit zomaar een dagje uit. We zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes wordt verzorgd, het is namelijk de voorwaarde voor succes en tevreden gasten. Professioneel, flexibel, creatief en continu zorg dragen voor een perfecte samenloop van omstandigheden, dat is waar we sterk in zijn.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

Tous les avis

2 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 4 sur 5 étoiles

Actief je verjaardag vieren: ga mozaieken bij Eefje!

Ik wilde mijn 65e verjaardag vieren met een activiteit. Via Nijmeegse Evenementen vond ik Eefje die een mozaiek workshop geeft. En dat doet ze goed.
Iedereen was lekker bezig met het maken van een mozaiek -triptiek, die ik later in de tuin zou zetten.
Een leuke herinnering aan mijn familie en vrienden en een leuke bezigheid!

6 novembre 2015

Stadswandeling door Nijmegen.

Met groep buitenlandse collega's een stadswandeling gedaan vooraf aan diner. De gids vertelde zeer enthousiast en met zeer veel kennis over een aantal oude monumenten in de binnenstad van Nijmegen.
Aandacht van de groep werd goed vastgehouden door de gids door het geven van interessante informatie over de gebouwen.

19 octobre 2015

Walking Diner

Een mooie, leerzame, gezellige wandeling door Nijmegen. Echt een aanrader, wij hebben ervan genoten en lekker gegeten. Bedankt voor deze mooie avond.

24 août 2015
Noté 5 sur 5 étoiles

Er is ons zo goed mogelijk een leuke avond bezorgd!

Voor een personeelsuitje voor 20 personen heb ik het Walking Dinner geboekt. Het was precies zoals ik gehoopt had. Het is erg leuk om in 3 verschillende restaurants hartelijk te worden ontvangen en daar gezellig te eten. De gids deed erg zijn best om het ons zo goed mogelijk naar de zin te maken. Wij moesten een leuke avond hebben vond hij. We hebben een heel diverse groep qua leeftijd en interesses. Maar iedereen vond het leuk en gezellig. De afwisseling eten en wandelen is erg prettig. Je hebt genoeg tijd om rustig te eten. Ook de samenwerking met Nijmegen Evenementen verliep prettig en professioneel. Al met al, missie geslaagd!

19 juin 2015

Walking Diner

Wij hebben voor ons personeel een walking diner georganiseerd bij Nijmegen Evenementen.

Ik kan het iedereen aanraden. Nijmegen Evenementen denken en werken goed met je mee. De desbetreffende restaurant waren uitstekend, het eten en het personeel en de gids was helemaal geweldig. Was duidelijk, wist veel en vertelde leuk.

Al met al, een zeer geslaagde avond en een aanrader om evenementen bij Nijmegen evenementen te boeken.

Alle medewerkers die aan onze avond hebben meegewerkt: HARTELIJK DANK !!!!!!!!!!

Marian Janssen

15 décembre 2014

Leuke dag, alles klopte

We hadden geen zin om alles zelf te regelen, floor kwam met een goed voorstel binnen het door ons gestelde tijdvak en budget en heeft het vervolgens perfect geregeld, ook tussentijdse aanpassingen werden zonder probleem uitgevoerd. Kortom een zorgeloze dag

20 novembre 2014

Het was helemaal TOP!

Ons evenement was prima georganiseerd, goed begeleid, alles wat afgesproken was, was nagekomen. De kwaliteit van drank en voedsel was voortreffelijk en het entertainment top! We hebben echt genoten van ons jaarlijkse uitje. Veel dank daarvoor.

9 septembre 2014
Noté 4 sur 5 étoiles

Goed geregeld, goede sfeervolle locaties!

We hebben ons bijzonder goed vermaakt.
Sfeer bij stadsbrouwerij de Hemel is subliem en was een goede aftrap,
Jan was een heel leuke goed geïnformeerde stadsgids en zeker het eten en de sfeer in de Firma waren erg goed, ik kan het iedereen aanraden!

30 juin 2014

Nijmegen...super

We hebben een bijzonder fijne dag gehad. Het weer werkte goed mee. De gids vertelde op een boeiende manier en wist ook op onverwachte vragen goed in te gaan. Verder wisselden eten en wandelen elkaar perfect af.

21 mai 2014
Noté 4 sur 5 étoiles

Hele dag lekker ondergedompeld in bier brouwen!

Op mooie lokatie een relaxte vrijgezellenmiddag gehad. Van een gepassioneerde micro-brouwer de theorie rondom bier brouwen geleerd, maar belangrijker samen hele proces doorlopen, met tussendoor voldoende tijd voor natje, droogje, proeverijtje, bezichtiging van brouwerij de Hemel. Nu nog 6 weken wachten of ons brouwsel in de buurt komt van de beloofde Westvleteren 12..

19 mai 2014
Noté 4 sur 5 étoiles

Leuk spannend spel waarin je elkaar beter leert kennen.

Wij hadden een vrijgezellenfeest, dus veel meiden kenden elkaar niet. Dat is voor dit spel wel leuk, omdat je anders misschien al snel door hebt wie de 'Rat' is. Aan het eind van het spel weet je pas hoe iemand is. Degene waarvan ik dacht dat de 'Rat' was, was gewoon zo onhandig. Degene waarvan ik absoluut niet door had dat zij de 'Rat' was, omdat zij zo onschuldig leek, bleek dus de 'Rat' te zijn. Erg grappig.
Het spel is gericht op teambuilding, is competitief en tegelijk ook spannend.
Voor een uitje met vrienden, familie of net als wij een vrijgezellenfeestje, zou ik dit spel zeker aanraden.

15 avril 2014

geslaagde - soms platte - conference

Naar mijn idee niet echt een "workshop", maar meer een optreden van de cabaretier. Een optreden met veel humor, soms op het bekende randje maar zeker hilarisch.

16 décembre 2013
Noté 5 sur 5 étoiles

Nijmegen event voor een super bedrijfsuitje

Onze eerste ervaring met Nijmegen Event was super!
Met een groep van 13 personen hadden we een walking dinner geboekt. We konden zelf de restaurants kiezen voor de verschillende gangen. Tussendoor werden we door een geweldige gids door de stad geleid.
De gids had perfect in de gaten wat voor groep ze voor zich had en daardoor heeft iedereen het als een erg leuk uitje ervaren.
De restaurants waren ook goed voorbereid op de komst van een groep die na een uurtje ook weer verder moest, waardoor je toch overal het gevoel had rustig te kunneneten.
Zowel voor als nahet uitje werd er door Nijmegen Events contact opgenomen of alles nog naar wens verliep of goed was verlopen.
Een echte aanrader dus!!!!

9 décembre 2013
Noté 5 sur 5 étoiles

Wat een dag! Ontzettend genoten. Perfect georganiseerd.

Met ons team wilden we een uitje waar iedereen van kon genieten, en waar dus niemand van ons omkijken naar zou hebben. Zodat we elkaar echt goed privé konden meemaken. We hebben een fantastische dag gehad, heel veel gelachen, lekker gegeten en gedronken en elkaar beter leren kennen. Dankzij Nijmegen Evenementen, omdat zij alles zo goed hebben geregeld. Heel erg bedankt nog voor de fantastische dag!

29 novembre 2013
Noté 4 sur 5 étoiles

Het was een energieke en humorvolle ervaring!

Pieter heeft de workshop leuk en met veel humor aangepakt. Naast de technieken heeft hij ook uitgebreid tijd besteed aan de achtergrond van het schermen.
Het aangehouden tempo was hoog, zonder het contact met de groep te verliezen. Hierdoor was er regelmatig ruimte voor een grap / geintje.

26 novembre 2013
Avis spontané

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus