Noctum Interieurprojecten Avis

1. Cabinet d'architecte d'intérieur
  2. Entrepreneur en construction intérieure
  3. Décorateur d'intérieur
  4. Entrepreneur spécialisé dans la décoration d'intérieur

Bij Noctum richten we ons op het verwezenlijken van luxe interieurprojecten waar Italiaanse verfijning en exclusiviteit centraal staan. Als officiële dealer van topmerken zoals EDRA, Agape en Salvatori, bieden wij meer dan alleen producten – we leveren een volledig op maat gemaakte ervaring voor de meest veeleisende interieurs. Onze collecties bestaan uit meesterwerken die speciaal zijn ontworpen om indruk te maken en uw ruimtes een unieke, stijlvolle signatuur te geven. Onze expertise ligt in het begeleiden van prestigieuze projecten, waarbij elk detail met uiterste zorg en vakmanschap wordt behandeld. Of u nu een volledige interieurtransformatie zoekt of dat ene zeldzame meubelstuk dat uw ruimte echt bijzonder maakt, ons toegewijde team staat klaar om met u samen te werken aan een oplossing die geen compromissen kent op het gebied van kwaliteit, stijl en luxe. Met Noctum kiest u voor een partner die exclusiviteit naar een hoger niveau tilt. Neem contact met ons op voor een persoonlijk gesprek over uw project via onze contactpagina, en ervaar hoe wij uw visie kunnen omzetten in een design op maat, waarin luxe en Italiaans vakmanschap samenkomen in een interieur dat volledig bij u past.

Moyen

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Nous vérifions les avis

Rimadesio deuren op maat

Had mijn oog laten vallen op de deursystemen van Rimadesio en ben daarom bij Noctum gekomen in Rotterdam omdat tijdens het eerste telefonische contact wat ik had er al direct goede informatie werd gegeven.
Had voorheen een andere dealer in Amsterdam gebeld maar ze raffelden het een beetje af en kreeg er geen goed gevoel bij.
Als je bij Noctum komt overval je rust in de studio, er wordt niet aan je getrokken en ze nemen alle tijd om rustig je project te bespreken en aan de hand daarvan tekeningen en 3-D visualisaties te maken. Tevens onderhielden ze ook contact met mijn eigen interieurarchitect, wat erg fijn was.
De montage van alle systemen in prima en snel verlopen.
Heb je gedegen technisch advies nodig dan ben je bij dit bedrjif aan het goede adres.
Ze ontzorgen je werkelijk.

14 mai 2019