Har flere gange fået lavet forstørrelser hos CLICK4FOTO og er ovenud tilfreds med såvel farve som sort/hvid kvaliteten. Der er meget hurtig levering og har man spørgsmål er der meget hurtig... Voir plus
Jeg synes det generalt er enkelt og nemt at bestille, dog har jeg hver gang skullet ud og måle albumet for at være sikker på at bestille i de rigtige mål, kan man evt. gøre det nemmere at overskue h... Voir plus
Jeg får jevnligt fremkaldt billleder, det går hurtig og god kvalitet. Denne gangen bestilte jeg også julekort med selskreven tekst. Der var nogen hvor ikke hele teksten var kommet med. Dette blev o... Voir plus
Les gens ont aussi consulté
Fantastisk
Hjemmesiden er ualmindelig bruger venlig. Jeg har ALDRIG haft et problem, men brugerfladen, forsendelsen eller slut produktet. Jeg anbefaler Click4foto til alle jeg kender. Faktisk er dette nok den mest professionelle hjemmeside jeg har oplevet som internetkunde og jeg benytter mig en del af internettet. STOR ros til Click4foto!
God Jul.
Annette Høygaard-Jørgensen
Dagen efter jeg havde sendt ordren havde jeg billederne med posten. Forstørrelserne var godt pakket ind og kvaliteten super, til meget få penge.
Tak for det.
nem hurtig og effektiv
Jeg har bestilt kalender for 2010 samt en spiralbog som er yderst tilfredsstillende, billederne er i rigtig god kvalitet. Og tiden fra man har bestilt til man modtager sine varer er rigtig hurtigt, hvilket jeg syntes er en kæmpe fordel, da man ofte gerne vil have det med det samme...
Varerne som man har bestilt er pakket forsvarligt ind, så man ikke ricikere at det er gået istykker når man modtager det.
Let, hurtigt og billigt
Fremkaldt billleder igennem lang tid. Lavet fotobog
Julekort med forkert placering af tekst
Jeg har for 3. år i tæk købt julekort hos Click4foto, da jeg de forudgående år har været yderst tilfreds med de kort jeg har modtaget. I år er de desværre blevet mindre gode, da jeg ville sætte årstallet 2009 øverst på julekortet. Jeg forsøgte flere gange at at rykke teksten ned, så den gik fri fra hovedet på isbjørnen - men det lykkes desværre ikke på det færdige resultat, hvor tallet står helt oppe i isbjørnens hoved og det ser ikke pænt ud. Billedet er desværre også blevet lidt for mørkt. Så et lidt ØV resultat i år. Jeg ville ønske at man kunne trykke ind på billedet og se det i stort format, for så havde jeg nok undgået fejlene, men det kunne man ikke. Billederne kom hurtigt, men alligevel er jeg lidt træt at at skulle sende de 26 billeder ud.
CD med nogle af de bestilte billleder
Jeg bestiller altid mine billeder hos jer og er meget tilfreds med det I har leveret, dog kunne jeg godt tænke mig, man kunne bestille en CD med blot nogle af billederne, men jeg kan ikke se nogen steder, hvor jeg kan bestille en CD og hvis jeg så kun vil have nogle af billederne på CDén, skal jeg jo kunne markere hvilke billeder det er, håber på at det er noget der nemt kan laves eller måske I allerede har det på jeres side, men så vil jeg meget gerne vide hvor;-)
Glædelig jul;-D
Der var nogle dobbelte billeder, derfor ikke super scoren, men det er så få og til at leve med, pricen taget i betragtning
jeg købte temmelig mange billeder, og der kom nogle ekstra med i købet, men hurtig ekspedering, og fine billeder, alt i alt fint
Super gode billeder
har brugt jer i flere omgange, og denne gang her har jeg fået lavet julekort med min dreng, og de er blevet super gode.
stjerner: 5
Vil give "Click4foto" det højeste antal stjerner, altså 5. Handlen gik fint igennem, og allerede dagen efter bestillingen havde jeg mine varer. Yderst tilfredsstillende.
hurtig og nemt
Altid trykt og nem at bestille fra Click4. Jeg har bestilt mange gang og altid fået det jeg har bestilt - uden fejl i løbet af 2-3 dage! herligt!
Kan kun anbefale Click4.
Gir' Click4 4 stjerner da alt i alt er det godt, men deres upload system og især bestilling/genbestilling af photo alboms ikke er helt logisk og tager ret lang tid. Det er ikke altid man kan få lov at ændre i sin tekst og billeder. Så skal man starte forfra.... men håber da med tiden det bliver mere bruger venligt!
super gode billeder og hurtig levering
Køber altid mine billeder gennem click4foto og jeg er aldrig blevet skuffet over kvaliteten. Dertil er det fedt at de har så mange muligheder i forhold til størrelserne - især 2up og 4up mulighederne er super gode.
altid hurtig service
Bestiller altid mine billeder hos jer. Er nemt at man kan sidde hjemme og bestille billederne, og de kommer hurtigt frem.
Super gaver
Kalendere og krus, perfekte og flotte gaver og rigtig hurtig levering..
nemt og hurtigt
Har handlet hos Click4foto mange gange og billederne kommer altid efter 1-2 dage. Jeg er meget glad for den hurtige service. Jeg kan dog blive lidt forvirret på hjemmesiden en gang imellem, men efterhånden har jeg jo bestilt så mange gange at det bare går der ud af.
Altid til tiden
Har gennem tiden købt tonsvis af billeder, samt kalendrer, krus og puslespil. Tingene kommer altid hurtigt og i en kvalitet der lever op til forventningerne. Det er nemt og bekvemt. Ekspedition lige til hoveddøren få dage efter bestilling.
Julekort
Hej. jeg har bestilt julekort. Billedet på kortet er ikke skarpt. det kunne i godt have advaret i mod. dernæst synes jeg det er ærgeligt at man modtager et billede med teksten Julen 2009 fx og når man så vender det om, for at skrive på det, så er det et underlag mage til et alm billede. så skal man skrive oven i noget print og med en speciel tus. Ikke i orden.
Fantastisk nemt og god kvalitet til prisen
Det var nemt at bestille kalendere og down loade billeder (dog ville jeg ønske at man kunne ændre størrelsen på kalenderen undervejs såfremt man pludselig finder ud af man ønsker en kalender der er større. Nu skal man slette og begynder forfra og det kan få nogen til at miste lysten. Kvaliteten er rigtig god og jeg fik dem i løbet af 2 dage. Jeg kan kun give jer stor ros! God jul, mvh Heidi Davies
tilfreds
Min oplevelse er at billederne er nemme at uploade og det går rimelig hurtigt. Priserne er billige, billederne er fine og forsendelsen hurtig
Godt og nemt
Billeder og fotokalender. Nemt at bestille over nettet og hurtig leveringto.
Super kvalitet og hurtig levering
Nu er det andet år i træk vi laver en års kalender med ungerne, og kvaliteten har bare været i top hele vejen. Der er et udvalg af skabeloner, man kan få sine mærkedage med og det er super nemt at arbejde med. Desuden er det faktisk billigere end en hel del andre.
Vi har også fået lavet julegaver i form af musemåtter og forklæder, og begge dele står med helt klart billede. Det eneste jeg godt ku ha tænkt mig, var nok at der havde stået hva stof forklædet var lavet af, havde regnet med det var bomuld. Og det ville også ha været fedt hvis man kunne få børneforklædet med blå kant, da det er 2 drenge vi har ;)