Banner for Nöjesresor.se

Nöjesresor.se Avis

3 165
TrustScore 4.5 sur 5

4,6

Teatern var riktigt bra! Fick även ett trevligt bemötande vid beställningen av personal på Nöjesresor eftersom det inte gick o justera mina uppgifter vid beställningen på nätet. Konstigt att inte det... Voir plus

Nöjesresor gör det enkelt att både hitta, boka och välja. Det är tydligt anvisat i beskrivning och det finns oftast valmöjligheter i hotell med olika standard. Biljetter och info kommer regelbundet oc... Voir plus

Bra hotell, vi hittar i Helsingborg= fördel. Fredriksdal var toppen, resa till Helsingör är alltid toppen. Vi åkte vidare mot Höganäs på hemvägen, men bäst av allt var vädret.

Att det blev ni var inledningsvis att ni hade biljetter kvar till önskat evenemang. Sedan var det var enkelt på er hemsida att överblicka alternativ för aktuellt evenemang, valbara datum, hotell, bilj... Voir plus

1. Fournisseur d'excursions culturelles
  2. Voyagiste
  3. Agence de voyages

Många ägnar mycket tid åt att leta evenemang och ett passande hotell. Hos Nöjesresor får du allt i samma bokning – handplockade hotell, noga utvalda evenemang och en härlig hotellfrukost. Enkelt och bekvämt, så att du kan luta dig tillbaka och bara njuta.

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

3 k avis

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 48 heures

Tous les avis

(3 165)

604 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Teatern var riktigt bra!

Teatern var riktigt bra!
Fick även ett trevligt bemötande vid beställningen av personal på Nöjesresor eftersom det inte gick o justera mina uppgifter vid beställningen på nätet. Konstigt att inte det går!

7 juillet 2026

Snabb service,alltid varit nöjd med…

Snabb service,alltid varit nöjd med Nöjesresor.
Tack🌞🍓🌞

Hej Ia Elisabet,

tack för ditt omdömde och vad roligt att höra att ni är nöjd med den servicen som ni fick av vår kollega på kundtjänst. Även roligt att höra att ni verkar vara en återkommande kund till oss🌞

08-500 000 45

Helheten o bra information innan…

Helheten o bra information innan ankomsten!

Hej Siv,

tack för ditt omdöme och vad roligt att höra att ni är nöjd med ert hotellpaket som ni bokat via oss på nöjesresor.

Har fungerat väldigt bra

Har fungerat väldigt bra

6 juillet 2026

Hej Astrid,

Bra reseupplevelse.

16 juin 2026

Ni försökte hjälpa mig boka om mina…

Ni försökte hjälpa mig boka om mina biljetter som jag hade lagt in fel datum på. Det lyckades i sista stund och vi blev helnöjda med allt. Tusen tack!

2 juillet 2026

Hej Eva Margret,

Det gick snabbt och bra

Det gick snabbt och bra

Hej Ann-Charlotte Maria,

Tack för din feedback och vad roligt att höra att ni upplever vår hemsida som enkel och tydligen att boka via :)

Hej Charloth,

Tack för din feedback och vad roligt att du väljer att boka hotellpaket via oss på nöjesresor :)

Välkommen åter.

08-500 000 45

Fantastiskt smidigt och mycket vänlig…

Fantastiskt smidigt och mycket vänlig personal!

Hej Carolina,
Tack för din feedback och vad roligt att höra att ni upplever vår hemsida som enkel att boka via. Även roligt att höra att nu är nöjd med den servicen som ni fick i samband med er kontakt via kundtjänst.

08-500 000 45

Mycket trevligt bemötande och god hjälp…

Mycket trevligt bemötande och god hjälp att boka hotell samt teaterbiljetter. Allt mycket smidigt.

Hej Irja,

tack för din feedback och vad roligt att du är nöjd med din kontakt med vår kundservice samt att vi kunde hjälpa dig med en bokning. :)

Fick ett bra bemötande

Fick ett bra bemötande, hon som jag talade med , ordnade om vår bokning så den blev korrekt 🤙

Hej Kenneth,

tack för din feedback och vad roligt att du är nöjd med din kontakt med vår kundservice :)

08-500 000 45

Smidigt och enkelt till bra priser på…

Smidigt och enkelt till bra priser på hotell

2 juillet 2026

Hej Roger,

tack för ditt omdöme och vad roligt att du är nöjd med vårt utbud.

08-500 000 45

Mycket trevlig personal som lätt…

Mycket trevlig personal som lätt hjälpte till när jag ändra beställningen

Hej Lena,

Snabbt o enkelt

Hej Susanne,

tack för din feedback :)

Inget att klaga på!

Hej Monica,

tack för ditt omdöme och vad roligt att du är nöjd :)

08-500 000 45

Lite kyligt i första kontakten

Lite kyligt i första kontakten, ”att byta kunde man inte-avboknknongsregler gäller”
Men sen löste man det på ett galant sätt och jag är mycket nöjd med snabb respons och lösning.

Hej Hans,

tack för din feedback!

Tråkigt att du upplevt din första kontakt som kylig, bokningarna blir bindande vid bokningstillfället men om något t.ex. har blivit fel så försöker vi självklart hjälpa till i den mån det går med att t.ex. byta datum eller stad.

08-500 000 45

Trevligt och hjälpsamt bemötande då jag…

Trevligt och hjälpsamt bemötande då jag ringde för att ändra och lägga till i bokningen.

22 juin 2026

Hej Karin,

tack för din feedback och vad roligt att du är nöjd med din kontakt med vår kundservice.