À propos de l'entreprise

1. Magasin de vêtements pour bébés
  2. Magasin de vêtements

Écrit par l'entreprise

Noppies is een toonaangevend, internationaal merk voor kleding, thuis- en slaaptextiel op het gebied van zwangerschap, baby's en kinderen. Opgericht door een aanstaande vader die voor zijn vrouw zorgde door haar tijdens haar zwangerschap de meest comfortabele maar toch trendy kleding te bieden. Ons bedrijf begon als een familiebedrijf en is vandaag de dag een merk met B Corp-certificering. Het opbouwen van een bedrijf dat gericht is op het maken van een impact is logisch voor ons. Noppies richt zich op nieuw leven: iets om te vieren en te koesteren. Als expert op het gebied van zwangerschap, baby- en kinderkleding in Europa is het onze missie om moeders en hun pasgeborenen vertrouwen te geven om deze weg naar nieuw leven de meest bijzondere periode van hun leven te maken. We zijn hier om vertrouwen en plezier te geven en doen dit op een zorgzame en duurzame manier. Ons merk maakt deel uit van het zeer (kwetsbare) begin van hun leven. We zijn er wanneer zwangere vrouwen voor het eerst dromen van moederschap en wanneer jongens en meisjes voor het eerst de wereld op eigen houtje gaan verkennen. Dat maakt ons veel meer dan een bedrijf in zwangerschapskleding en babyartikelen.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Jas zonder ceintuur geleverd

Ik heb een jas besteld, maar het ceintuur mistte in het pakket. Toen is gecheckt of er een ander ceintuur uit het magazijn geleverd kon worden. Dat was niet zo, toen werd mij een cadeaubon van 7,50 euro aangeboden. Hier heb ik niks aan. Heel jammer dat ik niet ben geholpen. Nu heb ik een incomplete jas.

26 novembre 2025

Retour wordt niet verwerkt

Tijd geleden bestelling geplaatst. Ik kreeg geen bevestiging binnen, maar kreeg na een aantal dagen wel wat binnen. Helaas paste niet alles, dus een deel heb ik geretourneerd. Helaas wordt je retour niet verwerkt en krijg je je geld dus niet terug. Verschillende keren geprobeerd met de klantenservice contact op te nemen, maar helaas geen reactie. Ik bestel daar niet meer!

15 octobre 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Bestelling gedaan bij Noppies maar…

Bestelling gedaan bij Noppies maar niets ontvangen! Klantenservice is op geen enkele wijze te bereiken! Je krijgt een automatische mail/ tekstbericht dat ze spoedig contact opnemen maar dat gebeurt niet! Wel voor groot bedrag besteld! Hele slechte service Noppies

3 août 2025

Never received my package

I placed my order 5th of June, and still haven’t received my package. Now it seems like it is lost, but after reaching out to Noppies several times, I still don’t get any answers from them. Now I tried reaching out to DHL directly, but they can’t do anything.
So now I guess my delivery and money is lost 🙃

25 juin 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Just disgusting quality of things and service!

Just disgusting quality of things and service!
I ordered seamless leggings.These are not leggings, but tights!!! They are very translucent, absolutely everything is visible!
The package immediately has a barcode for returning the goods, which already means that a lot of people return things. The refund is paid - 4 euros. The delivery fee is 4 euros. Utter nonsense.
Terrible support service. You need to write 4 letters, write 10 letters in the chat, and send a couple of messages in what up so that they respond somewhere after 3 days!
It's just a disgusting service!
Think a few times before ordering anything from them!

17 juin 2025
Noté 2 sur 5 étoiles

Prozess ausbaufähig

Habe 3 Jacken in jeweils einer Größe größer für nächstes Jahr bestellt. Die Jacken an sich sind sehr schön und die Qualität ist auch super. Leider ist es nun so, dass die Größen sehr klein ausfallen, wodurch diese grad so dieses Jahr passen. Wenn ich die Bewertungen hier so lese, bekommen ich mein Geld nicht zurück, wenn ich sie retourniere für 4,99€ und wenn ich sie behalte ist mir aber auch nicht wirklich geholfen. Mittlerweile sind die Jacken auf der Homepage auch wieder teuerer. Irgendwie fühle ich mich grad etwas veräppelt. Nur für die gute Qualität gibt es 2 Sterne.

11 février 2025

Kein Geld zurück seit Monaten

Einfach super unprofessioneller Laden!! Habe 2 Artikel von 6 zurückgeschickt und warte seit 2 Monaten auf mein Geld. Zuerst wurde mir per Mail Kontakt mitgeteilt ich soll eine Tabelle ausfüllen mit entsprechenden IBAN Daten, da keine Paypal Rückerstattung zur Zeit möglich. Wurde immer wieder vertröstet. Geld kam natürlich nie an! Nun zieht sich der Paypal Fall auch ins unendliche. Schade, dass Eltern die für ihre Kinder Kleidung kaufen, mal wieder die Geschädigten sind!

13 novembre 2024

Warten auf Rückzahlung

Habe Anfang September etwas bestellt, eine Retoure angemeldet, Seitens Noppies den Erhalt der Retoure bestätigt und nun renne ich seit 2 Monaten meiner Rückzahlung hinterher. Auch bei mir ist die Rede von Problemen mit Paypal... Schade!

18 septembre 2024
Noté 4 sur 5 étoiles

Geen levering

Bijna 2 weken geleden bestelling gedaan voor 82 euro. Niets geleverd gekregen. Geen antwoord op mails en telefonisch niet bereikbaar. Webwinkel ook failliet???? Blijven wel reclame sturen inmiddels is er contact opgenomen , bestelling wordt opnieuw gestuurd!! Netjes

22 janvier 2024

Thermo legging besteld Oslo

Thermo legging besteld Oslo. Dit is meer een dikke panty. Deze terug gestuurd, jammer van de €2,99 die je moet betalen voor retour als je een warme thermo legging verwacht.

6 janvier 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Zeer slechte kwaliteit en service.

Zeer slechte kwaliteit en service.
Jurk lijkt na 1 keer twee uurtjes dragen alsof ie jaren oud is, zo gepluisd is ie. Voedingsbh na 1 keer wassen helemaal uit model, nog nooit zoiets meegemaakt en zeker niet in deze prijsklasse. Prijs/kwaliteitverhouding is zeer slecht. Ik zou zeggen het is nog niet een kwart waard van waarvoor de producten worden verkocht. Ik koop hier nooit meer iets. Klantenservice is ook erg kortaf en ze hingen op toen ze "gingen overleggen".

20 novembre 2021
Noté 1 sur 5 étoiles

Terrible quality and return fees

Terrible quality, inacurate description online, return fee.
The quality of the trousers I bought in my first pregnancy was terrible. They were falling down before the baby was born.
This time I stayed away from the day-wear but decided to try sport clothes. They did not look like the photos, I returned them and got charged a return fee.
The sizes online are also not true to size. I ordered M and they were far too big.
I will not be buying any more here.

30 juillet 2021
Noté 3 sur 5 étoiles

Over het algemeen mooie producten, slechte service

Voor mijn dochter best het een en ander van Noppies gekocht. Over het algemeen mooie en sterke kwaliteit.
Echter, ook drie klachten:
* Website moet je goed mee oppassen!! Wanneer je de maat selecteert in je zoekopties en vervolgens een van de resultaten aanklikt en in de winkelwagen plaatst, pak hij NIET de geselecteerde maat, maar de kleinst beschikbare... Ik kwam hier een minuut na bestellen achter. Meteen contact opgenomen met de klantenservice. Zij geven aan er niets aan te kunnen doen. De maat even aanpassen willen ze niet voor je doen. Ook ruilen kan niet. Wel kun je retourneren en het artikel opnieuw bestellen. En dus nogmaals verzendkosten betalen.......!
*Laatst heb ik tijdens de sample sale een winterjas gekocht voor mijn dochter. Al na twee keer dragen wat het hangertje van de rits eraf (bij het dragen en dus zoekgeraakt). Na 6 tot 8 weken dragen (afgewisseld met een andere jas) is de rits aan de onderkant al helemaal losgelaten, waardoor de rist erg lastig dichtgaat. Ik vrees dat ik er na nog een maand een nieuwe rits in kan zetten. Noppies reageert alleen met "dat is het risico van sample sale en hier kunnen wij niet aan doen". Lekker makkelijk! Sample sale mag dus troep zijn...
* Ten slotte een shirtje met wat kraaltjes en pailletjes gekocht. Na een keer wassen de helft van de kraaltjes etc eraf... en na een keer of drie wassen was het shirt erg pillig. Zonde!
Hoewel de producten over het algemeen goed zijn, laat de service, klantvriendelijkheid en klantgerichtheid dus erg aan de wensen over. Jammer, want echt goedkoop is het ook niet.....

13 décembre 2016

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus