Nordsjællands Hospital Avis

3,4

Til Gynækologisk operation/ sengeafsnit 0121 og ambulatorium. Gynækologisk kirurg: Gudbjørg Andresdottir og Gynækolog Johanna Scholler , en stor tak for alt under mine 2 store operationer ( ogs... Voir plus

Stor ros og tak til gynækologisk afdeling 0121 på Hillerød Hospital. Jeg ringer til 1813 lørdag aften den 1.8. og får en tid næste dag kl. 10 på afd. 0121. Her bliver jeg mødt af en venlig, imødekomme... Voir plus

Ja, ganske enkelt et forfærdeligt oplevelse for mig. Der var mistanke om at jeg havde blodprop i benet. Fik taget blodprøver og måtte vente 5 timer på at komme til at tale med en læge og det efter sto... Voir plus

Dags dato ringeste behandling & service på Hillerød akutafdelingen. Lunge medicin adf. 6 timer uden medicinsk behandling. Modtaget af læge der laver notaterne, Konstaterer infektion ifølge... Voir plus

Moyen

Aucune trace de demande d’avis

18 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Ualmindelig lang ventetid

Ualmindelig lang ventetid. Under alt kritik man sidder over 5 timer og venter for bare at komme til at tale med en læge. Dette på trods af min egen praktiserende læge har ringet herned for at foretage en indlæggelse. Det er trods alt lægen på akutafdelingen der skal sende en videre til yderligere undersøgelser. Så der stilles en diagnose.

18 juillet 2019

Var på akutmodtagelsen i dag pga…

Var på akutmodtagelsen i dag pga Hortons hovedpine. Fik en suverænt god, hurtig og omsorgsfuld behandling. Der var både en sød og yderst empatisk sygeplejerske, på hvem jeg ikke så navnet - Meget kompetent, troede først hun var læge, men senere blev jeg fulgt op af både en bagvagt, der spurgte til mig og til sidst en dygtig læge, Muhammed, der også kunne give mig ny viden samt var god til at følge op og lytte. Fyldt af taknemmelighed over en dag, der ellers startede hæsligt... Iltbehandlingen viste sig oven i købet at virke, så jeg nu er kommet igennem dagen nogenlunde smertefrit.

9 juin 2019

Unødvendig laaaaang ventetid på øre næse hals ambulatoriet

Efter at have fået suget en byld i halsen blev vi bedt om at komme til kontrol dagen efter. Vi blev bedt om at være fastende, da der var mulighed for akut fjernelse af mandlerne.

Denne oplysning gav Vi, da vi kontaktede ambulatoriet kl 8. Alligevel blev vi bedt om først at møde kl 1230. Vi kom kl. 12 og gjorde igen obs på, at hun var fastende. Vi ventede i over 3 timer, mens vi så flere, der ikke så meget syge ud springe foran os i køen. Vi var næsten de sidste tilbage da vi endelig blev tilset. Det tog 2 minutter.

Min datter var altså uden mad og drikke i over 17 timer.

Lægen var super sød og beklagede meget. Det modsatte kan man sige om receptionisten der viste absolut ingen forståelse.

3 stjerner til lægen 0 til receptionisten.

17 avril 2019

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit