Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har deltaget i et forløb hos Novavi kaldet “Drikker du i overkanten?”, og det har været en rigtig positiv oplevelse/forløb. Noget af det, der fik mig til at vælge netop dette forløb, va... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Centre de traitement de l'alcoolisme
  2. Centre de traitement de la toxicomanie

Écrit par l'entreprise

Novavi er Danmarks største udbyder af alkoholbehandling og stofbehandling. Vi hjælper alkoholafhængige, stofafhængige og pårørende til et nyt liv.

Coordonnées de contact

1 étoile

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 48 heures

Lige i overkanten

Noget af det, der fik mig til at vælge netop dette forløb, var, at det ramte mig rigtig godt – jeg har ikke set mig selv som decideret alkoholiker, men jeg kunne samtidig godt se, at jeg havde svært ved at styre mit forbrug, når jeg fx var ude, som ofte var 1-2 ugentlige byture med 15-20 genstande +
Og det var jeg godt og grundigt træt af.
Forløbet føltes derfor som en mere mild og relevant tilgang, der passede til min situation.

Gennem mange år har dette stået på og ofte drak jeg meget mere end jeg egentlig ønskede, med sene nætter og mange tømmermænd til følge, med både spilte dyrbare fridage, men også formuer smidt efter ubrugelige byture. Det har også været sjovt, men jeg havde brug for at få kontrollen tilbage og kunne træffe bevidste valg omkring mit alkoholforbrug.

Gennem gode og trygge samtaler har jeg fået større indsigt i mine vaner og konkrete værktøjer til at ændre dem. I dag oplever jeg, at det er mig, der har kontrollen – ikke alkoholen.

Jeg er meget taknemmelig for forløbet og den støtte, jeg har fået. Det har gjort en reel forskel i mit liv. Jeg kan varmt anbefale andre i en lignende situation til at tage kontakt. Det er hverken farligt eller skamfuldt, men en investering i sig selv.

13 avril 2026

Réponse : Fonden Novavi

Tusind tak for din grundige og ærlige anmeldelse.

Vi er meget glade for at høre, at du har haft en positiv oplevelse med vores online behandlingsforløb “Drikker du i overkanten?”, og at det har været en relevant og meningsfuld tilgang for dig. Netop det fleksible og tilgængelige online format er udviklet for at gøre det lettere at arbejde med sine alkoholvaner på en måde, der passer ind i hverdagen.

Det betyder meget for os, at du har oplevet samtalerne som trygge og fået konkrete værktøjer, som har hjulpet dig til at få mere kontrol og træffe bevidste valg omkring dit forbrug.

Tak fordi du deler din oplevelse og anbefaler forløbet – det kan være en stor hjælp og inspiration for andre i en lignende situation.

Professionelt og menneskeligt

Fra første tlf opkald til Novavi i Frederikssund har jeg følt mig tryg og set/hørt. Forløbet har gjort at jeg nu er i stand til at kontrollere mit indtag af alkohol til et rimeligt niveau, hvilket var succeskriteriet for mig.
Udover første besøg hos den tilknyttede læge (vikar for den faste læge) har jeg på intet tidspunkt følt mig nedværdiget ifm mit problem.
Kæmpe tak til behandler Rune, han har gjort en stor forskel for mig. Og tak til sekretær Dorthe for at være glad og hjælpsom, både ved fremmøde og telefonisk.

13 avril 2026

Réponse : Fonden Novavi

Tusind tak for din fine og nuancerede anmeldelse.

Det betyder meget for os at høre, at du fra første kontakt har følt dig tryg, set og hørt – det er helt centralt i vores arbejde. Vi er også rigtig glade for at læse, at forløbet har hjulpet dig til at opnå det mål, der var vigtigt for dig.

Samtidig tager vi din oplevelse ved det første lægebesøg alvorligt. Det er vigtigt for os, at alle møder bliver oplevet respektfulde og værdige, og vi vil bruge din feedback til at blive endnu bedre.

En særlig tak fordi du fremhæver Rune og Dorthe – vi vil sørge for, at de får din ros videre. Det gør en stor forskel for vores medarbejdere at høre, at deres indsats bliver værdsat.

Vi ønsker dig alt det bedste fremadrettet.

📢 SANDHEDENS TIME

📢 SANDHEDENS TIME: Er "gratis" behandling i virkeligheden en pengemaskine?
Vi ser reklamer som denne overalt: "Gratis, anonymt og uden ventetid". Det lyder som en barmhjertig håndsrækning, men lad os tale om virkeligheden bag facaden.

Intet er gratis.
Når du læser ordet "gratis", betyder det i virkeligheden, at du og jeg, de danske skatteydere betaler regningen.
Staten og kommunerne kaster millioner efter behandlingsstederne, men hvor bliver resultaterne af?
Det er en ubestridelig sandhed, at fejlslagen behandling er en ekstremt dyr affære for samfundet.

🔄 Svingdøren som forretningsmodel
Problemet med det nuværende system er, at der er økonomiske interesser i tilbagefald. Behandlingsstederne bliver ofte betalt per påbegyndt forløb eller per dag, hvilket skaber en "svingdørs-effekt".

Ingen resultatkrav: Der stilles sjældent krav om, at klienten rent faktisk skal være ædru eller clean efter endt forløb, før pengene falder. Systemet belønner fremmøde, ikke helbredelse.

Frit lejde til at give op: Når misbrugere lades "sejle i egen sø" og kan forlade behandlingen, præcis når abstinenserne melder sig, starter taxameteret forfra næste gang, de tjekker ind.
Behandlingen bliver blot et kort pusterum, før misbruget fortsætter.

🛑 Manglen på konsekvens og kontrol
Vi har skabt et system baseret på total frivillighed, tidligere misbrugere, som svigter dem, der har allermest brug for en fast ramme. Samtidig tjekker Socialtilsynet kun, om brandslukkerne virker og papirerne er i orden, men hvem tjekker, om folk rent faktisk bliver raske?

Vi skal indføre faste, bindende aftaler underskrevet af både behandlingssted og klient, hvor der ingen udvej er, før man er fuldt afvænnet og psykisk rustet til at færdes i livets komplekse udfordringer. Det burde være den grundlæggende logik bag enhver form for misbrugsbehandling.

Med hensyn til tidligere misbrugere, som ønsker at være en del af behandlingen og hjælpe andre? De burde kun bruges til at trække på deres erfaringer og ikke som behandlere!!

💰 En industri på afveje?
Det er et kradst, men nødvendigt spørgsmål: Er systemet indrettet til at helbrede eller til at holde sig selv i gang? Misbrugsbehandling er blevet en industri frem for en hjælpende hånd. Vi ser ofte tidligere misbrugere, der bliver behandlere, men som i processen mister jordforbindelsen.

Når penge, prestige og status erstatter den oprindelige empati, opstår der en farlig interessekonflikt. Hvis behandlerens indtægt afhænger af, at systemet kører videre, forsvinder incitamentet til at gøre klienten selvhjulpen. Viljen til at hjælpe sin næste drukner i behovet for at opretholde en forretningsmodel, hvor svingdørspatienter er den mest stabile indtægtskilde.

Det er på tide, at vi kræver kvalitet frem for kvantitet. Behandling skal måles på succes, ikke på hvor mange ansøgninger man kan få folk til at udfylde på Facebook!

Skal vi blive ved med at betale til en svingdør, eller er det på tide med bindende aftaler og kontante krav om resultater?

Mvh
Sandor Tamas

4 avril 2026

Kære Sandor Tamas.

Tak for din anmeldelse og for at tage dig tid til at rejse en vigtig debat om behandling af afhængighed i Danmark.
Hos Novavi genkender vi, at der findes mange holdninger og bekymringer – særligt når det handler om brugen af offentlige midler og effekten af behandlingsindsatser. Det er en debat, vi tager alvorligt, og som vi også selv aktivt bidrager til.

Om “gratis” behandling:
Når vi beskriver behandlingen som gratis, betyder det, at den enkelte borger ikke selv skal have penge op af lommen – på samme måde som ved uddannelse og behandling i sundhedsvæsenet. Indsatsen er finansieret via det offentlige, fordi afhængighed og problematisk overforbrug har store menneskelige og samfundsøkonomiske konsekvenser, hvis det ikke håndteres.

Om resultater og effekt:
Vi er enige i, at kvalitet og effekt er afgørende. Behandling af afhængighed er sjældent lineær, og tilbagefald vil ofte forekomme som en del af processen. Når det er sagt, har vores færdigbehandlingsprocent i mange år ligget over landsgennemsnittet. Samtidig bygger vores indsats på mere end 60 års erfaring og løbende udvikling af vores metoder.

Om økonomi og incitamenter:
Vi er en erhvervsdrivende, men not-for-profit fond. Det betyder, at et eventuelt overskud geninvesteres i udvikling af behandling og kvalitet og kan ikke udbetales til ejere. Vores fokus er ikke antal forløb, men at tilbyde evidensbaseret behandling, der hjælper den enkelte videre. Der er samtidig øget fokus på dokumentation, kvalitetssikring og opfølgning – både internt og fra myndigheder som Socialtilsynet.

Om kvalitet og standarder:
Vi har i mange år arbejdet aktivt for at få indført nationale minimumsstandarder for behandlingen. Disse bør afspejle anbefalingerne fra Sundhedsstyrelsen og bygge på evidensbaserede metoder – som også er fundamentet for vores behandling.

Om faglighed og organisering:
Vores behandling er ikke baseret på frivillige. Den varetages af sundhedsfaglige og socialfaglige medarbejdere og er lægefagligt forankret med en behandlingsansvarlig overlæge.

Efter endt behandling tilbyder vi selvhjælpsgrupper, hvor tidligere patienter – sammen – faciliterer gruppeforløb. Disse er et frivilligt supplement og ikke en del af selve behandlingen.

Vi deler ambitionen om høj kvalitet og ansvarlig anvendelse af ressourcer. Hvis du har konkrete erfaringer eller forslag, er du meget velkommen til at kontakte os direkte – vi indgår gerne i dialog.

Venlig hilsen Novavi

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har den bedste oplevelse af Novavi…

Jeg har den bedste oplevelse af Novavi i Frederikssund. Jeg føler mig set og hørt. Min behandler er omsorgfuld, klog og meget professionel. Undeliggende årsager til mit alkoholmisbrug er også kommet frem og taget i betragtning i forhold til mit misbrug.
Samtalerne er altid behagelige på trods af, at jeg har måtte se mit misbrug i øjnene.
Jeg er blevet meget klogere på kemien i hjernen. Jeg føler mig altid tryg og har en god følelse i kroppen, når jeg går derfra.
Så 5 stjerner og stor anbefaling til Novavi.

12 décembre 2025

Réponse : Fonden Novavi

Tusind tak for din meget fine og personlige anmeldelse – den betyder rigtig meget for os 🌱

Vi er glade for at høre, at du har haft en så god oplevelse hos Novavi i Frederikssund, og at du har følt dig både set, hørt og tryg i dit forløb. For os er det vigtigt at arbejde helhedsorienteret og tage højde for de underliggende årsager til udfordringer med alkohol, så behandlingen giver mening og skaber varig forandring.

Det glæder os også, at du oplever samtalerne som behagelige og lærerige, selv når det har været nødvendigt at se svære ting i øjnene, og at du går herfra med en god fornemmelse i kroppen. Det vidner om et tillidsfuldt og trygt behandlingsrum.

Tusind tak for de 5 stjerner og din store anbefaling. Vi ønsker dig alt det bedste fremover 🌟

Novavi Alkoholbehandling

Mødt i øjenhøjde ❤️

1 décembre 2025

Réponse : Fonden Novavi

Tusind tak for din varme anmeldelse. Det glæder os dybt at høre, at du har følt dig mødt i øjenhøjde hos Novavi. ❤️

Vi ved, hvor vigtigt det er at blive set, hørt og respekteret i en behandlingsproces, og det betyder meget for os, at du har oplevet netop det.

Tak fordi du deler – og for den tillid, du viser os.

Novavi Alkoholbehandling

Ikke seriøst

Dårlig sted at starte hvis man vil holde op.

11 août 2025

Kære Jonathan.

Tak fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse. Vi er kede af at høre, at du ikke oplevede vores alkoholbehandling som et godt sted at starte. Det er vigtigt for os at forstå, når nogen ikke føler sig ordentligt hjulpet, og vi vil meget gerne i dialog med dig, så vi kan blive klogere på, hvad der ikke fungerede for dig. Du er altid velkommen til at kontakte os direkte, så vi kan følge op på din oplevelse.

Hos Novavi bygger vores alkoholbehandling på mere end 60 års erfaring og solid, evidensbaseret praksis. Vi arbejder med veldokumenterede metoder, som gennem årene har hjulpet tusindvis af mennesker til at skabe en varig forandring i deres liv. Vores behandlere er specialiserede inden for afhængighed, og de deltager løbende i faglig opkvalificering for at sikre høj kvalitet i alt, hvad vi gør.

Vi er stolte over, at flere af vores borgere gennemfører deres forløb hos os sammenlignet med landsgennemsnittet. Det skyldes blandt andet vores fokus på at tilpasse behandlingen til den enkeltes behov og motivation samt den faglige kvalitet vores behandlere besidder. Alligevel ved vi, at ikke alle forløb passer perfekt til alle mennesker – og derfor vil vi meget gerne høre fra dig, hvis der var noget specifikt, du manglede eller oplevede som utilstrækkeligt.

Hvis du på et tidspunkt ønsker at søge hjælp igen, står vi altid klar til at tage imod dig og sammen finde en løsning, der giver mening for dig. Det kræver mod at række ud, og vi vil gerne anerkende, at du har taget det første skridt ved at opsøge behandling.

Du er meget velkommen til at kontakte os direkte, så vi kan tale nærmere om din oplevelse og forhåbentlig støtte dig videre på en måde, der passer dig bedre.

Noté 2 sur 5 étoiles

Det er et fint sted at starte

Det er et fint sted at starte. Men hvis man har underliggende problemer, som er årsagen til, at man drikker – og det ikke kun handler om alkoholafhængighed – så er de desværre ikke til så stor hjælp.

3 décembre 2025

Réponse : Fonden Novavi

Tak for din ærlige anmeldelse og for at dele din oplevelse.

Vi er glade for at høre, at du oplever Novavi som et godt sted at starte. Samtidig er vi kede af, hvis du ikke har følt, at du fik den støtte, du havde brug for i forhold til underliggende problematikker. For mange hænger alkoholforbrug og andre udfordringer tæt sammen, og vi ved, hvor vigtigt det er at kunne arbejde helhedsorienteret.

Vi vil meget gerne hjælpe dig videre og sikre, at du får den rette støtte – enten hos os eller gennem relevante samarbejdspartnere, hvis der er behov for specialiseret behandling.

Du er meget velkommen til at kontakte os direkte.

Tak Novavi

Novavi har hjulpet mig ud af et svært alkohol misbrug. Efter 1½år med møder hos Novavi er jeg i dag en anden person, den person jeg ønsker mig at være, i langt højere grad end den person jeg var med alkohol. Novavi arbejder personligt og med stor kompetance. Kan på det varmeste anbefale at tage skridtet i dag, og starte på ny

28 novembre 2025

Réponse : Fonden Novavi

Tusind tak for din rørende anmeldelse. Det betyder virkelig meget for os at høre, hvilken forskel forløbet hos Novavi har gjort for dig. At du i dag føler dig som den person, du ønsker at være, er en stærk og inspirerende udvikling – og vi er glade for, at vi har fået lov til at være en del af den.

Vi sætter stor pris på dine ord om vores personlige tilgang og faglige kompetencer. Det er netop dét, vi arbejder for hver dag: at møde mennesker med nærvær, respekt og professionel støtte.

Tak fordi du anbefaler os videre – og endnu større tak for dit mod og dit engagement gennem hele forløbet.

Vi ønsker dig alt det bedste fremover.

Noté 5 sur 5 étoiles

At blive taget alvorligt.

At blive taget godt i mod, med omsorg og forståelse. Hjulpet til at se det hele i en anden vinkel samt guidens til psykolog/psykiater for at få en bedre forståelse for og hvorfor man er endt i misbrug.
Har hele vejen igennem været super, superglad for at have dette holdepunkt og viden om at skrider det hele for en, kan man altid ringe og få hjælp. Det jeg allermest er mest ked at man kun har den "sikre havn" i 1 år.

31 octobre 2025

Réponse : Fonden Novavi

Tusind tak for din fine og meget rørende anmeldelse. Det glæder os virkelig at høre, at du har følt dig taget godt imod og mødt med omsorg og forståelse – og at du har fået støtte til at se din situation i et nyt lys. Det er netop det, vi ønsker: at skabe et trygt rum, hvor man både kan få hjælp, indsigt og redskaber til at komme videre.

Vi forstår godt, at det kan føles svært, når behandlingsforløbet nærmer sig sin afslutning. Det er helt naturligt at være bekymret for at miste den tryghed, man har haft. Husk, at du altid er velkommen til at kontakte os igen, hvis du får brug for støtte eller vejledning – vi er her for at hjælpe, også efter endt forløb.

Tak fordi du deler din oplevelse – og for de flotte ord om vores arbejde.

druk

Hej jeg havde et Kæmpeproblem med øl det var nok for 7-8 år siden, jeg havde et stort problem med øl, jeg fik dengang en kæmpeskideballe af min chef, fordi jeg drak en hel del for meget, det var lige det der skulle til fordi at jeg respekterer min tidligere chef, samme aften kørte jeg til Novavi i friheden og fik en snak med Stig, en meget dygtig medarbejder, et møde med en læge blev aftalt og jeg kom til det møde, og kom i behandling, med antabus, det varede længe men det gik fint, så mente, jeg tror at det var kommunen at nu var det fint så jeg burde stoppe, ok det var godt jeg stoppede, det gik lige til at jeg fik et kæmpefamilie-problem, og var bange for at begynde igen.
Jeg tog op til Stig forklarede situationen, det er ikke godt du må starte igen med det samme og Stig ordnede hurtigt en læge og jeg begyndte igen med antabus, det reddede mig så var jeg i behandling et stykke tid, og havde nogle gode og hjælpsomme samtaler med Henriette, det gik godt og for ca en måned siden blev Henriette og jeg enige om at nu ville jeg nok kunne klare et liv uden øl, jeg har selv købt antabuspiller, så når og hvis jeg føler trang til øl tager jeg bare en pille og så går der 14 dage før jeg kan drikke øl igen. i mit liv har jeg to gange drukket på antabus og det er IKKE sjovt man har det rigtigt elendigt i ca 6-8 timer, og man kan dø af det..... jeg siger bare tak til Stig Henriette og 2-3 andre medarbejdere i Novavi
Novavi er en stor hjælp for folk som ikke kan styre deres forbrug, mange tak med venlig hilsen John

23 septembre 2025

Kære John.

Tusind tak for din ærlige, varme og meget rørende anmeldelse – og fordi du deler din historie. Det betyder meget for os at høre, hvordan du tog ansvar for din situation og søgte hjælp, da du havde brug for det. Det kræver både mod og styrke at gøre det, du har gjort.

Vi er rigtig glade for, at du har haft gode forløb hos både Stig, Henriette og vores øvrige medarbejdere, og at du har oplevet at få den støtte, du havde brug for – både dengang og da du vendte tilbage. Det er netop det, vi ønsker at tilbyde: et trygt sted, hvor man kan få hjælp, uanset hvor man står i sit forløb.

Vi ønsker dig alt det bedste fremover. Skulle du på et tidspunkt få brug for os igen, er du selvfølgelig altid meget velkommen til at tage kontakt.

Menneskevarm og kompetent behandling

Menneskevarm og kompetent behandling. Kan varmt anbefales.

22 septembre 2025

Kære Torben.

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Vi er rigtig glade for at høre, at du har oplevet vores behandling som både menneskevarm og kompetent.

Det betyder meget for os, at du føler dig godt støttet, og vi sætter stor pris på din anbefaling.

Skulle du på et tidspunkt få brug for os igen, er du altid meget velkommen til at tage kontakt.

Noté 5 sur 5 étoiles

En fantastisk empatisk og nytterig…

En fantastisk empatisk og nytterig hjælp.
Godt med små opgaver til følgende samtaler.

29 juillet 2025

Réponse : Fonden Novavi

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Vi er rigtig glade for at høre, at du har oplevet vores hjælp som både empatisk og brugbar, og at de små opgaver mellem samtalerne har givet mening for dig. Det betyder meget for os at vide, at forløbet har støttet dig godt på vejen. Husk, at vi er her, hvis du får brug for os igen.

Mit forløb hos Novavi i Hvidovre

Jeg vil gerne herigennem beskrive mit forløb hos Novavi i Hvidovre. Det begyndte for 2 år siden, hvor jeg var tæt på at miste mit liv på grund af overdreven forbrug af alkohol. Jeg valgte at kontakte Novavi med henblik på helt at stoppe med alkohol. Jeg kom i behandling og blev taget imod med åbne arme og åbent sind. Mennesker hos Novavi med stort indblik og erfaring, som var villige til at hjælpe netop mig. Jeg havde drevet det alkoholforbrug alt for langt ud og alligevel er der hjælp at hente. Efter et års behandling med gode samtaler faldt jeg desværre tilbage i et mindre forbrug, og jeg kunne ikke se nogen vej ud af det igen. Heldigvis for mig mødte jeg stor opbakning fra min familie og igen fra Novavi. Min behandling startede nærmest forfra og dette sammen med antabus var planen for den nærmeste fremtid. Nu igen hvor endnu et år er gået er min behandling netop stoppet. Det er lykkedes at komme forbi og ud på en anden side hvor alkohol ikke fylder min hverdag længere. Jeg har været tørlagt nu i 13 måneder helt uden alkohol. Jeg har stadig min familie, venner og bekendte som samtidig har været en stor støtte undervejs. Uden dem var det aldrig lykkedes og uden Novavi med deres store kompetencer var jeg nok ikke her i dag. Det er med lykkelige tårer i øjnene at jeg skriver det her. Jeg lever igen og jeg lever et helt nyt liv. Jeg har formået at opretholde et arbejdsliv samtidig og jeg kunne ikke være mere lykkelig lige nu. Jeg er glad for at leve. Jeg elsker hver en dag.
Kæmpe tak til dig Karin for din hjælp og din tålmodighed med mig. Stor indsigt fra din side og altid velforberedt. Du har hjulpet mig hertil og nu tager jeg over herfra.
Kæmpe tak til dig Stig for altid at være der de 2 gange om ugen hvor vi sås. Selvom vi måske ikke havde dybe samtaler skal du vide at jeg følte mig godt tilpas når jeg var på besøg hos dig.
Jeg takker Jer og Novavi af hele mit hjerte. Jeg vil aldrig glemme Jer - hurra for at I eksisterer.
Kærlige hilsner fra Henrik

7 août 2025

Kære Henrik

Tak for at dele din personlige beretning og for dine anerkendende ord om dit forløb hos Novavi i Hvidovre. Det kræver stort mod og styrke at fortælle åbent om de udfordringer, du har stået overfor, og vi er glade for at høre, at du i dag lever et liv uden alkohol og med overskud til både arbejde, familie og venner.

Vi sætter stor pris på den tillid, du har vist os, og vi anerkender det store arbejde, du selv har lagt i at nå hertil. Din historie er et stærkt eksempel på, at forandring er mulig, og den vil kunne inspirere andre, som står i en lignende situation.

En særlig tak for dine ord til Karin og Stig – de betyder meget for os alle, og vi ved, at de personligt er berørte over din taknemmelighed.

På vegne af hele Fonden Novavi ønsker vi dig alt det bedste fremover. Vi er glade for at have været en del af din proces, og vi er altid her, hvis du får brug for vores støtte igen.

Hjælp til selvhjælp

Jeg har fået hjælp til selv hjælp. Ikke kun første gang jeg søgte hjælp, men også efterfølgende ved tilbagefald. Jeg har følt mig tryg og blevet mødt med stor tålmodighed, empati og omsorg.

4 août 2025

Kære Bettina.

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for at dele din oplevelse.
Det betyder meget for os at høre, at du har følt dig tryg og mødt med tålmodighed, empati og omsorg – både første gang og ved senere behov.

Hos Novavi arbejder vi med veldokumenterede, evidensbaserede metoder, og vi er glade for, at du har mærket effekten af en behandling, der både bygger på faglighed og på et tillidsfuldt samarbejde.

Vi ønsker dig alt det bedste fremover – og husk, at vi altid står klar, hvis du får brug for os igen.

En livsforandrende oplevelse hos Novavi – evigt taknemmelig

Mit forløb hos Novavi i Hvidovre har været intet mindre end livsforandrende. Jeg har været i alkoholafvænning og blev mødt med forståelse, respekt og støtte fra første dag. Hele vejen igennem følte jeg mig aldrig dømt, kun hjulpet. Det gjorde en kæmpe forskel.

Henriette, som var min faste behandler, har været en uvurderlig støtte. Hun formår at skabe et trygt rum, hvor man både bliver lyttet til, udfordret og guidet med empati og professionalisme. Hendes sparring og indsigt har været afgørende for, at jeg kunne komme videre med styrke og selvtillid.

Stig, som også er tilknyttet teamet, har med sin ærlighed og menneskelighed gjort stort indtryk. Hans måde at dele egne erfaringer på og samtidig støtte mig i øjenhøjde – har gjort processen mere ægte og inspirerende.

Takket være Novavi, Henriette og Stig lever jeg i dag et helt almindeligt – men for mig ekstraordinært liv. Jeg har et velfungerende og succesfuldt arbejdsliv, og mit familieliv er i balance. Jeg har genfundet glæden, roen og retningen i mit liv – uden alkohol.

Jeg kan ikke anbefale Novavi i Hvidovre nok. Det her sted redder ikke bare mennesker – det giver dem livet tilbage.

Af hjertet tak.

4 juin 2025

Kære Jack.

Tusind tak for din utroligt rørende og meningsfulde anmeldelse.

På vegne af hele Fonden Novavi vil vi gerne udtrykke vores taknemmelighed for, at du har delt din oplevelse fra forløbet hos os i Novavi Hvidovre.

At du har følt dig mødt med forståelse, respekt og støtte fra første dag – og aldrig dømt, men altid hjulpet – er præcis det fundament, vi ønsker at bygge vores arbejde på. Vi ved, hvor vigtigt det er, at behandlingen foregår i et trygt, tillidsfuldt og professionelt rum, hvor der er plads til både sårbarhed, ærlighed og udvikling.

Henriettes evne til at møde mennesker med empati og indsigt og Stigs ærlige og menneskelige tilgang er noget, vi sætter stor pris på – og det glæder os at høre, at deres indsats har haft så positiv en betydning for dig.

Og hvor er det godt, at du i dag lever et liv i balance, med både arbejdsglæde og et velfungerende familieliv – og ikke mindst uden alkohol. At du har genfundet ro, retning og livsglæde er en stor inspiration for os og for mange andre, der står et sted i livet, hvor forandring er nødvendig.

Vi er meget taknemmelige for din anbefaling - og de bedste ønsker for din fortsatte vej frem.

Noté 4 sur 5 étoiles

Jeg har en god oplevelse af Novavi de…

Jeg har en god oplevelse af Novavi de er en god støtte og de har mange muligheder for at hjælpe en der er både personlige behandlere og gode fællesskabs muligheder og så er det både anonymt og gratis
dog kan man ikke være anonym hvis man skal have en eller anden form for recept pligtig medecinen.

9 avril 2025

Hej Lars.

Tusind tak for din anmeldelse og for de pæne ord om vores behandlingstilbud og fællesskab. Det glæder os meget, at du har oplevet os som en god støtte.

Du har helt ret i, at vi som udgangspunkt tilbyder anonym behandling, og vi forstår, at det er vigtigt for mange. Når der er behov for receptpligtig medicin, skal vi dog registrere det i FMK (Fælles Medicinkort), og i den forbindelse er du ikke længere anonym overfor sundhedsvæsenet.

Det er dog vigtigt at understrege, at du stadig er anonym overfor kommunen og andre samarbejdspartnere, hvis du har ønsket det.

Tak fordi du deler din oplevelse – og alt det bedste til dig fremover!

Husk vi er her, hvis du får brug for os!

Noté 5 sur 5 étoiles

Gode til at holde focus for en

Det bare godt. De har virkelig overskud og er gode til at holde focus for en.

24 mars 2025

Kære Allan.

Tusind tak for din fine anmeldelse. Vi er rigtig glade for at høre, at du har oplevet både overskud og et godt fokus i dit forløb hos os.

Hos Fonden Novavi lægger vi stor vægt på at skabe et professionelt og trygt behandlingsmiljø, hvor høj faglighed og menneskelig nærvær går hånd i hånd. Det betyder meget for os, at du har mærket dette i praksis.

Behandling hos os handler netop om at kunne støtte mennesker med respekt, tydelighed og et vedvarende fokus — og vi er glade for, at det har været din oplevelse.

Vi er her altid for at støtte dig og andre, der har brug for hjælp.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har fået rigtig god behandling og…

Jeg har fået rigtig god behandling og er blevet hjulpet ud af alkoholen!

24 mars 2025

Kære Johnny,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de fem stjerner! Det betyder meget for os at høre, at du har oplevet en god behandling – og endnu vigtigere, at du er kommet ud af afhængigheden af alkoholen. Det kræver både mod og styrke, og vi er glade for at du har været tilfreds med vores behandling.

Vi ønsker dig alt det bedste fremover – og husk, at vi altid er her, hvis du får brug for os igen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg kan kun give Novavi i Glostrup alle…

Jeg kan kun give Novavi i Glostrup alle de stjerner, det er muligt.
I er simpelthen så omsorgsfulde og kompetente, og jeg havde aldrig klaret dette uden jer. Jeg øver mig hver dag i, at være en del af samfundet på lige vilkår som alle andre. Dette har I hjulpet mig med, igennem mange samtaler om, at være god nok og vide dette.
I får den bedste anmeldelse fra mig og jeg ønsker, at i får mange flere, det fortjener I så meget.

8 mars 2025

Kære Heart.

Tusind tak for din varme og ærlige anmeldelse – den betyder virkelig meget for os.

Det er fantastisk at høre, at du har oplevet vores behandling som både omsorgsfuld og kompetent. Vi ved, hvor krævende en forandringsproces kan være, og vi er glade for, at samtalerne hos os har givet dig støtte og styrke til at tro på dig selv og finde fodfæste i hverdagen.

Du har selv gjort en stor indsats, og vi er stolte af at have kunnet støtte dig på vejen. Tak fordi du deler din oplevelse – og for dine flotte ord om os.

Hvad vil du?

Jeg kontaktede novavi efter deres massive kampagne på Facebook. Troede måske der var kvalificeret online hjælp at hente. Efter 3 opkald fra Aline, hvor jeg blev adspurgt om hvad jeg ville? stod jeg af. De tilbyder ventefri hjælp online, men mener ikke selv det er en god hjælp

15 janvier 2025

Réponse : Fonden Novavi

Tak for din feedback. Vi er kede af at høre, at du ikke har haft en positiv oplevelse med vores tilbud. Hos Novavi stræber vi efter at tilbyde relevant og kvalificeret behandling til alle, der henvender sig til os, både online og i vores øvrige tilbud.

Vi tager din oplevelse til efterretning, da det er vigtigt for os at sikre, at vores hjælp matcher behovene hos dem, der søger os. Vi vil altid gerne høre mere om, hvordan vi kan forbedre os, og vi opfordrer dig til at kontakte os direkte på https://novavi.dk/kontakt/alkoholbehandling/, så vi kan få en bedre forståelse af din oplevelse.

Vi vil fortsat gerne hjælpe dig.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus