Nuja - Dieta sokowa nr 1 w Polsce ❤️ Avis 671

TrustScore 4.5 sur 5

4,3

Noté 2 sur 5 étoiles

Myślę że otrzymałam paczkę z towarem nie dobrej jakości po otwieraniu butelki z sokiem wyplwal i się pienił smak soku miałam wrażenie że jest ściśnięty.

Noté 5 sur 5 étoiles

To już kolejny (piąty albo szósty!), gdy korzystam z detoksu NUJA, ale po raz pierwszy z proteinowych koktajli i to jest SZTOS! Dają dodatkową energię, nie czuję głodu! Myślę, że to rozwiązanie zostan... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Bar à jus de fruits
  2. Distributeur de boissons
  3. Producteur de produits alimentaires

Écrit par l'entreprise

NUJA powstała z pasji do zdrowego i naturalnego trybu życia. Dieta sokowa, którą oferujemy, ma na celu oczyszczenie organizmu z zalegających toksyn, przywrócenie mu wigoru i energii. To doskonały sposób na rozpoczęcie zmian, których skutkiem będzie utrata zbędnych kilogramów. NUJA - świeże soki COLD PRESS Soki NUJA to pełnowartościowe świeże koktajle owocowo-warzywne, pozyskiwane metodą Cold Press, dzięki czemu zachowują wszystkie cenne witaminy i mikroelementy. Ich regularne spożywanie pozwala oczyścić organizm, wzmocnić układ odpornościowy i przyspieszyć metabolizm. Nuja czyli Nowa - Ja. Dieta sokowa NUJA przygotowana została w wielu pakietach, które łatwo dobrać do swojego trybu życia, potrzeb organizmu i zdrowia.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

N'a pas répondu aux avis négatifs

Waga o 1

Waga o 1. kg w dół . Czuję się dobrze jestem bardzo zadowolona ale to dopiero dwa dni jeszcze mam jeden dzień myślę że będzie lepiej

6 avril 2026

Bardzo skuteczny detoks

Bardzo skuteczny detoks.
-1,6kg przez 3 dni.
Uczucie lekkości, soki pyszne, zawartość zróżnicowana.
Polecam również ze względu na możliwość picia kawy i herbaty.

16 mars 2026
Noté 4 sur 5 étoiles

Zamówiłem 3 zestawy

Zamówiłem 3 zestawy. Mam nadzieję że będą skutki pozytywne. Jedna gwiazda mniej z powodu że w jednym kartonie zamienione smaki . Jednego rodzaju 3 szt a drugiego 7 . Ale to pewnie pomyłka

16 février 2026

Terapia sterydowa a soki

Po terapii sterydowej byłam spuchnięta od nadmiaru wody w organiźmie. Zdecydowałam się na detox od nuja i schudłam w ciągu 5 dni 3kg. Polecam tę dietę :) w 4 dzień miałam obkurczony żoładek i nie dałam rady wypić wszystkich soków na dzień, a są naprawdę pyszne. Polecam! :)

31 juillet 2025

Pyszne i syte!

Super szybka dostawa i na prawdę mega opakowanie. Butelki zabezpieczone przed ciepłem (a był środek lata). Sama dieta pyszna! 5 dni prawdziwej przyjemności, serio. Soki są pyszne i na prawdę syte, aż byłam zdziwiona,że nie musiałam podjadać. Wybrałam dietę oczyszczającą i w te 5 dni zgubiłam prawie 2kg, czułam się lżej i lepiej po prostu. Chętnie skorzystam ponownie!

8 septembre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Najlepsza dieta sokowa na świecie

Najlepsza dieta sokowa na świecie! Korzystałam z kuracji detox. Soki są przepyszne i bardzo syte. Szczerze mówiąc sama byłam w szoku, że nie podjadam, nie kusi mnie do słodkiego. Wypijałam sok i zupełnie mi on wystarczał. Po kilku dniach zauważyłam różnicę - wzdęty brzuch zniknął i ogólnie miałam więcej energii. Naprawdę to jest strzał w dziesiątkę. Gorąco polecam ❤️

17 septembre 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

ZOSTAŁAM OSZUKANA,ZŁOŻYŁAM…

ZOSTAŁAM OSZUKANA,ZŁOŻYŁAM ZAMOWIENIE,DŁUGO NIE MIAŁAM INF O PRZESYŁCE,NAPISAŁAM PYTANIE KIEDY BEDA SOKI,NIE DOSTAŁAM ODP,PO JAKIMS CZASIE DOSTAŁAM INF ŻE NIE ODEBRAŁAM PACZKI Z PACZKOMATU I ODESŁALI I MOJE ZAMOWIENIE I PIENIADZE PRZEPADŁY,
TO KOLEJNY RAZ KIEDY NIE DOSTAŁAM Z IN POSTU INF O PRZESYŁCE W PACZKOMACIE,SPRAWDZAŁAM ALE NIE MIAŁAM DOPIERO PO TERMINIE ZE NIE ODEBRAŁAM,NIE MOJA WINA

2 septembre 2025

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus