Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Min mand og jeg byttede vores bil til en anden der var lidt store og gav 3000 kr for den bil vi fik byttede til. Da vi kom ind på et Autoværksted fik vi at vide at det var en livsfarlig bil vi hav... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 4 sur 5 étoiles

Mine "brugtvogns-forhandler" fordomme var intakte da jeg kørte ind på pladsen hos Niels og "nysynet.dk", og de hang også i luften i en periode, og imens aftalerne blev lavet, men blev gjort til s... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg købte en Toyota Corolla for kr. 15.000,- hos nysynet. Jeg har været meget tilfreds med købet. En vogn der til prisen infriede alle min forventninger. Den var naturligvis ikke ny men tjente mig god... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Atelier de réparation automobile

Informations provenant de diverses sources externes

Hjemmesiden NYSYNET.DK er en infoside for bilister med fotoserier af brugte biler - og tilbud om klargøring og gennemførsel til syn.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Noté 1 sur 5 étoiles

Min mand og jeg byttede vores bil til…

Da vi kom ind på et Autoværksted fik vi at vide at det var en livsfarlig bil vi havde fået fat i da den kørte jern mod jern så ville aldrig handler med ham igen. Han solgte vores gamle bil for 9.900 på trås af den ikke var noget værd og der var mange ting der skulle laves på den inden den kunne gå i gemmen syn på vores gammel bil så håber da ikke den som har kl t den at de har givet 9.900 kr for den. Hvis jeg kunne ville jeg give ham 0 stjerner

6 février 2026

Kære Zafia Møller Schmidt & Marc

Jeg er oprigtigt overrasket over jeres anmeldelse, da handlen foregik i god og åben dialog hos mig.

Det var et ungt, engageret par, som grundigt gennemgik en regulær Opel Astra på min autolift og lånte mit værksted til at inspicere den. I prøvekørte bilen og fandt den i orden. Styretøj, bremser og undervogn etc blev kontrolleret, og undervognen var i fin stand. Den mislyd, som jeg oplyste jer om, og som I kunne høre fra forhjulet, fandt vi sammen på liften, ud af måtte stamme fra ankerpladen, der periodisk tangerer bremseskiven, og OBD-lampen blev drøftet.

Vedrørende byttebilen: Jeg købte jeres Kia for 3.800 kr., som I oplyste havde koblingsproblem, som eneste fejl.
I købte en Opel Astra af mig for 6.800 kr., og som nævnt blev bilen grundigt gennemgået på mit værksted.

Hvis der efterfølgende er opstået konkrete fejl på den bil I købte af mig, som gør bilen farlig at anvende, hører jeg gerne fra jer, så vi kan få det afklaret. Handlen blev gennemført på det oplyste grundlag, og som med alle brugte biler, kan der efter køb opstå forhold, der bør håndteres.
Jeg står altid til rådighed for en saglig dialog.

Mvh Niels, tlf 50300030

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har fulgt nysynet.dk gennem mange…

Jeg har fulgt nysynet.dk gennem mange år og skrevet med Niels om hans biler i ny og næ. Svarer altid tålmodigt. Jeg har stadig til gode at købe noget hos ham :)
Kan være det bliver nu her når junior skal have sin første.

Men jeg bliver nødt til at påtale de mange dårlige reviews herinde der går på at de ikke forstår deres sub 30k brugte bil ikke er spitzen klasse hele vejen igennem og TROR dét at være nysynet er en slags garanti for bilens tilstand ved køb og nogen tid fremover.

Du har købt en gammel brugt bil. Forvent der bliver noget - fejr det hvis der ikke gør.

13 novembre 2025

Kære Simon

Noté 4 sur 5 étoiles

Jeg har købt en gammel Corolla af…

Jeg har købt en gammel Corolla af Niels, ja den er ikke perfekt men som de tidligere Toyota'er jeg har købt af Niels, forventer jeg den kan tjene mig godt i mange år fremover. Selvom min gamle Toyota var meget gammel fik jeg endda en fin pris for den. Tak til Niels og nysynet.dk

3 juin 2024

Kære Per

En rigtig krejler

Jeg købte en bil hos Nysynet i starten af juli, og Niels købte min bil. Min bil kan ikke synes, uden en større reparation. Ikke desto mindre, ser jeg at Niels har sat den til salg 4 dage efter, med nummerplader og skriver at den er nysynet.

4 juillet 2024

Réponse : NYSYNET

På linje med tidligere besvarelse i din tidligere anmeldese:

Jeg købte din gamle bil, da du ikke mente, det var rentabelt at lave den. Jeg har givet 1800 kr mere end den officielle skrotpræmie, med henblik på at rette sikkerhedsmæssige fejl og få den synet og solgt med lidt fortjeneste. Det er en forretning jeg driver.

Du har digitalt underskrevet en Salgssag-Skrotsag hos DPA under miljøstyrelsen, hvilket betyder jeg har 180 dage, til at prøve at sælge bilen, hvorefter jeg skal skrotte den, for at få 2200 kr fra staten.

Du bliver nogle dage efter salget af bilen til mig, imidlertid fortørnet over, at jeg ikke har sendt bilen direkte til skrot, men annonceret den som "Leveres Nysynet" (= bliver klargjort til syn og herefter synet) . Og forstår fejlagtigt, at jeg vil sælge bilen som den er med de sikkerhedsmæssige fejl og kalde den Nysynet. Det vil jeg naturligvis ikke. Sådan fungerer det ikke :).

Jeg har naturligvis ikke oplyset at bilen ER Nysynet - det ville også være at skyde sig selv i skoen, om man så må sige, eftersom man i løbet af 10 sek. kan se bilens faktiske synsstatus, f.ex. www.altombilen.dk

Det er typisk den slags misforståelser, der opstår når man ikke tager en dialog, hvor begge parter lytter.

PS: Generelt kan man sige, at det blandt andet afhænger af værkstedets timeløn, hvor vidt det er kan betale sig at reparere/klargøre en gammel bil til syn.

Føj en Fusker af en mekaniker

Føj en Fusker af en mekaniker

22 juin 2024

Kære Rene
Tak for din anmeldelse og beskrivelse af mig som person.
Der hører som regel noget mere med til en historie:
Når en bil ikke er betalt fuldt ud, køber ikke overholder aftaler, stadig skylder mig penge på den, trods mange henvendelser, så kan min tilbøjelighed til at servicere den uden beregning, ligge på et meget lille sted :) Sådan vil jeg beskrive det, hvis det skal have lidt humoristisk kant .
Mvh Niels :)

Noté 1 sur 5 étoiles

Hvordan kan du synes en bil når der er…

Hvordan kan du synes en bil når der er så mange fejl på bilen som skulle laves før den kunne synes

17 juillet 2024

Kære Keld Snitgaard

Et bilsyn er et øjebliksbillede af bilens sikkerhedsmæssige tilstand på synstidspunktet. Der kan sagtens, og særlige for biler der er i den helt lave prisende, være mange fejl på en bil, af funktionsmæssig karakter.

Jeg kan forstå på din yderst imødekommende kone Dorthe, som jeg har handlet med og som ringede efterfølgende, at der er periodisk støj fra bagenden af bilen. Nogle dage er der støj, andre dage ikke. Jeg sagde, det vil jeg gerne kigge på - det kan måske være en støddæmper eller en løs bolt. Jeg afventer stadig, at hun ringer tilbage, så vi kan finde et tidspunkt.
Umiddelbart, kan jeg få det indtryk, at I ikke har talt om bilen og mit tilbud om at afhjælpe.

Super tilfreds

Super tilfreds
Købte for 2 år siden den bedste Liana hos Niels. Ja nok med en del buler, men bilen var og er stadig en super god bil. Man får en ærlig bilhandel hos Niels. Ikke noget man oplever hos andre brugtvognforhandlere.
Så jo jeg kommer retur når Lianaen ikke kan længere.

2 mai 2024

Kære Anja

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har handlet med nysynet før og lige…

Jeg har handlet med nysynet før og lige gjort det igen. God service og altid frisk på en snak om hvad der rør sig. Bilerne kører som de skal og holder godt.
Kan godt anbefale andre at købe en god gammel bil her!

24 février 2024

Kære Rene
Tusind tak for din anmeldelse - den sætter jeg stor pris på. Og tak fordi du tog dig tid til at skrive. Og ja, du har nu været her igen februar 2026 og vi byttede bil igen :)

En god bilhandler

Jeg har handlet bil med Niels Møller i mere end 20 år, og altid været yderst tilfreds. Niels` fine humor og ærlige svar, har altid båret forretningen. I dag har jeg byttet min Peugeot 206+ diesel til en Hyundai Sonata (2,4i) - en virkelig “herrevogn” - osse til damer - og kørte lykkelig hjem. Det overraskende var, at jeg unge køre helt hjem, da der normalt ikke er så meget benzin påbilerne 😁 Jeg kan anbefale nysynet.dk som bilpusher, hvis man kan leve med, at der ikke er noget fint kontor, eller en mand i habit, der går rundt med en stak papirer og ser betydningsfuld ud.

14 décembre 2023

Kære Ole

Fin Twingo. God service

Niels er en flink og reel mand at handle med. God bil til en god pris! Dejligt at kunne køre hjem med nye nr plader en søndag.

22 octobre 2023

Kære Lisbeth

Noté 1 sur 5 étoiles

Lad være med at køb noget der nede vi…

Lad være med at køb noget der nede vi købte en bil sidst år og 1 en uge efter vi havde købt bilen begyndt moter lampen og lyse og 2 mdr efter røg både turborn og partikel filteret i den så det skulle vi hen og skifte og nu er servostyring også gået på den og vi har givet 20000 for den og det synes jeg er i over pris og den skulle være nysynet

23 septembre 2022

Recommendations for everyone

6 juillet 2023

Kære Antun

Great service always

Niels is always informative and willing to support based on your needs. You can always find good options and service is the best. Definitely recommend 👍🏽👍🏽

13 novembre 2022

Kære Christopher

Flinke

Flinke, ærlige, imødekomne. Nu 3 biler

19 mai 2023

Kære Ole

Fraråder alt handel med dem

Fraråder alt handel med dem
De er uprofessionelle og sælger gamle slidte biler til alt for høj pris. Samtidig er jeg sikker på at der bliver brugt sms syn for at få deres biler til at blive “nysynet”. Han lyver om alt info på den bil du gerne vil købe. Derfor vil jeg anbefale jer at finde et andet sted at købe jeres næste bil.

28 novembre 2022

Réponse : NYSYNET

Det er temmelig trist at se, at det moralske kompas kan være i så dårlig forfatning – at WILLIAM RANSBORG ORIGI NIELSEN forsøger at sværte og nedgøre en kollega/konkurrent?. WILLIAM RANSBORG ORIGI NIELSEN er mekaniker-lærling hos Automester Fyns Bilsalg i Bogense, som det fremgår af firmaets hjemmeside.
For den voksne læser, taler anmeldelsen for sig selv (screen shot’ed), og jeg agter naturligvis ikke at synke ned på det niveau. Jeg har derfor i stedet givet Fyns Bilsalg 5 stjerner  - idet jeg dårlig kan forestille mig, at lærlingen går chefens ærinde, men det kan jeg evt få bekræftet ved førstkommende lejlighed 
nysynet.dk/tpsvar202305.htm

Fantastisk engagement

Fantastisk engagement, ihærdighed og service. Tusind tak for en god oplevelse Niels.
Torben Schmidt Hansen

2 mai 2023

Kære Torben

Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg vil fraråde at få synet sin bil…

Jeg vil fraråde at få synet sin bil ved synshallen ved siden sf Sloth auto i Gilleleje - da der blev noteret fejl og mangler, som var decideret ukorrekte . Fik et andet værksted til at klargøre til syn og de var uforstående overfor de fejl, der var noteret. Til gengæld havde de overset fejl ved støddæmper. Helt ude ide i hampen. Der kommer jeg aldrig mere

11 janvier 2023

Réponse : NYSYNET

Denne anmeldelse, skulle tilsyneladende været skrevet til SLOTHS AUTO i Gilleleje, og ikke her hos NYSYNET.DK

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus