3,0

Moyen

TrustScore 3 sur 5

13 avis

Heldigvis lukket

Bestilte varer hos dem og prøvede gennem laaaaaaaaaaang tid dagligt at ringe og maile. Uden held. I det mindste trak de så heller ikke pengene på mit kort. Nu er de heldigvis lukkede, men når jeg tjekker Outdoor Living på CVR.dk kan jeg se, at der er indtil flere selskaber med det navn som tidligere er gået ned.
Jeg håber sgu ikke de bare starter et nyt fuskerfirma op på samme adresse.....

11 juillet 2012

Mærkelig forretning?

Købte Stanley 1 liter Termokande....

Hurtig og billig.....

MEN fik leveret ½ liters....

Nu svarer de ikke på hverken email eller telefon.....

så PAS PÅ.....

12 juin 2012

Dårlig stil

Bestilte et shimano stella hjul til min fars 60 års dag samme dag deres ophrøsudsalg startede og har intet hørt fra dem i uger,selvom jeg har ringet,mailet dagligt.
Fik derfor min kusine til at besøge deres butik den 31 maj og efter en lang diskussion fik min kusine udleveret et shimano stella hjul,de vil åbenbart ikke sælge ud af hele deres lager selvom de holder ophørsudsalg

1 juin 2012

Ingen levering

Jeg bestilte 1 jakke og 1 par bukser for 2 uger siden, har stadig ikke modtaget dem, og firmaet reger ikke på henvendelse. Det eneste positiv er at de ikke har trukket pengene i nu.
Så hvis man vil have nyt tøj, er det ikke her man skal handle

Efter 3 uger annulleret jeg ordren, da jeg var træt af at vente. Med det resultat, at dagen efter trak de beløbet fra min konto (beløbet som tøjet koste for udsalget). Har nu haft e-mærket til at se på det, for at få pengene retur. Så hvis i skal i kontakt med firmaet, gå igennem e-mærket.

29 mai 2012

Som at løbe på bare tær

Har anskaffet mig 2 par løbesko fra ODL.

ROAD-X LITE 155 løbesko fra Inov8
ROAD-X 238 fra Inov8

De er så lette og sidder så fantastisk på ens fødder, at det føler man har bare tær.
De kan varmt anbefales.
Deres service er også super god, og jeg har op til flere gange brugt deres webshop.

29 mars 2012

Super priser og super levering

Da jeg bestilte min Stanley thermokande kom den dagen efter. Bestilte derfor endnu en gang ved virksomheden. Denne gang en Pinewood friluftsvest som også blev leveret dagen efter og via kundeservice fik jeg oplyst at den var på lager og naturligvis ville blive afsendt med det samme.
Handler helt sikkert her igen.

20 mars 2012

Meget hurtigt og gode priser

Jeg har for nylig købt en Aclima Lightwool Shirt igennem ODL og jeg modtog den allerede dagen efter. Det synes jeg var meget hurtigt! Og jeg synes det var en meget rimelig pris for den. Det er anden gang jeg har handlet hos dem. Sidste gang skrev jeg nogle dage før juleaften til deres kunderservice for at høre om jeg kunne nå at købe og modtage en skjorte til min kæreste inden juleaften og der var lynhurtig respons og heldigvis kunne det godt lade sig gøre! :o)
Jeg har kun været meget tilfreds med den service jeg har fået hos ODL :)

8 mars 2012

Fin service

Købte en dyr jakke som jeg ikke kunne passe og fik den bytte og sendt hurtigt, fortrød og sendte den tilbage og fik mine penge med det samme :). Nu har jeg købt jakke igen samme sted ha ha den kom dagen efter.
Det er bare super service

3 mars 2012

Holder ikke løfter

Jeg har købt et telt hos outdoorliving.dk. Jeg havde fundet det på en side, som lovede stor rabat hos outdoorliving.dk. Jeg spurgte dem via e-mail om de kunne levere som lovet, og de svarede: "Det skulle vi gerne kunne". Men det ville de så alligevel ikke og forlangte listeprisen -- og så var den sag sådan set slut. Nogle dage efter fandt de så ud af at tilbyde teltet til en pris, der lå noget højere -- og jeg slog til. Men man kan altså ikke stole på deres "tilbud". Deres præcision med kommunikationen er elendig. Vi nåede op på 17 e-mails frem og tilbage. De kan sikkert være en udmærket leverandør, men jeg har ikke kunne opbygge nogen tillid til dem.

4 février 2012

Præcis beskrivelse.

Skulle bestille nogle tændstål til gaver, jeg søgte lidt rundt og fandt hurtig dem jeg ville købe, klikke bestil og 2 dage efter lå de i postkassen.

De lå i pæne æsker med præcise beskrivelser hvordan man brugte dem med mere.

17 mai 2011

Går den så går den.....

Fra ODL webbutik bestilte jeg et ABU multihjul – en gave til min kone.

Multihjulet var bestilt med håndsvinget i venstre side. Hjulet som ankom, var et hjul med svinget i højre side. Øv.

Derudover gik det hurtig op for os at hjulet var en demo eller fra udstillingen. Den originale kasse var revnet og dele af indpakningen manglede – det "exclusive" produkt raslede løst rundt i papkassen. Ikke lige nogen sjov gave at give til nogen. Øv igen.

Næste dag kontaktet jeg firmaet og bad om at få hjulet byttet til et nyt hjul i en hel kasse – og med svinget på venstre side.
ODL informerede mig om at hjulet var det sidste de havde, og at de derfor ville give mig mine penge tilbage.

Gennem flere dage – efter at hjulet blev returneret – lykkedes det mig ikke at få svar på mine emails. Gentagne telefonopkald resulterede alle i en telefonsvarer: "Alle vores medarbejdere er optaget med andre opkald. Venligst prøv igen senere. (klik)"

Da firmaet endelig svarede, fortalte de at de havde været ramt af sygdom, derfor telefonsvareren og den manglende email response.

Jeg tillader mig følgende konklusion:
1. De vidste godt at de sendte et produkt med forkert specifikation og i en indpakning der lignet l*rt, men siden det var det aller sidste på lager, blev det til en "går den så går den".

2. Firmaet vil gerne fremstå som en "organisation" med en "kundeservice-afdeling", men jeg tvivler på om web-grafiken og den automatiske telefonsvarer står i samsvar med virkeligheden.

Aldrig mer ODL.

14 avril 2011

Hurtig og god service

Varen kommer hurtigt efter bestilling (1-2 dage).
Ombytning af vare uden problemer, og hurtig levering af ny vare.
Venlig og kompetent service ved telefonisk kontakt.

19 mai 2008

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit