Oktoberfestreizen Avis

TrustScore 5 sur 5

4,8

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Prima georganiseerd en dito service. Uitstekende plekken in twee van de beste tenten (Paulaner en Hofbrau). Hele duidelijk uitleg en super vriendelijk personeel. Moet je beslist een keer mee heb... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Oktoberfestreizen heeft alles goed geregeld voor ons. Daarnaast was John ook vrijwel altijd goed te bereiken. Qua service zou ik Oktoberfestreizen dan ook aan iedereen aanraden. Alleen deelt de organ... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

We hebben een schitterend weekend gehad in München, we hadden zelf een hotel geregeld en tafel in één van de grote tenten via oktoberfestreizen.nl . Dit was dik voormekaar. We waren met 9 mannen van... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Het bierfeest is fantastisch. Maar de organisatie vooraf is nóg belangrijker. En daarin is één partij super in gespecialiseerd! Snel contact, vlug antwoord op je vraag, alles wordt geregeld en altijd... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Voyagiste
  2. Agence de voyages

Écrit par l'entreprise

Het Oktoberfest Munchen moet je (minimaal) een keer in je leven meemaken en in september en oktober is het jouw kans: dan barst het jaarlijkse en GROOTSTE BIERFEEST TER WERELD weer los. En jij kunt DABEI SEIN! Het Oktoberfest is meer dan alleen een dagdeel in een biertent. Véél meer! De hele stad bruist. Onze weekenden bestaan dan ook uit een ticketpakket met de 4 beste Oktoberfeesten die je allemaal meemaakt! Naar onze bescheiden mening: leuker krijg je ze niet! Uiteraard zitten de gewilde en zeer exclusieve biertafels in de echte grote biertenten ook in het ticketpakket. Met het ticketpakket maak je alles mee wat er te beleven is en het voorkomt je dat je doelloos rondloopt. Het staat garant voor een fantastisch weekend welke je niet snel zult vergeten! Je gaat bij Oktoberfestreizen.nl vooral je eigen gang en je bent met je eigen groepje, geen verplichtingen dus! Je hebt echter wel toegang tot allerlei Oktoberfeesten nodig!

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

95 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Al vier keer met oktoberfestreizen geweest

Ook dit jaar voor de vierde keer met oktoberfestreizen naar het Oktoberfest gegaan. Alles wordt geregeld, je hebt een mooie gereserveerde zitplek (geen gedoe) en de medewerkers van oktoberfestreizen zijn altijd vriendelijk en gezellig.

Geweldig geregeld

Geweldig geregeld. Niet hoeven duwen en rennen voor een plek en prijstechnisch goed. Eric onze host was een echte mensen mens. We zaten in het laatste weekend maar daar was niets van te merken. Nog enthousiast en wilde ons een mooie tijd geven. Thanks!

SUPER!

Oktoberfestreizen.nl was onze redding.
Als we op Bonne fooi waren gegaan op vrijdag en zaterdag, waren we echt kansloos.
Je komt nergens binnen. Nu hebben we een prachtig weekeind gehad met 7 man. Alles was top verzorgd. Geen stress, wel 3 tafels en bier.🍺
Top

3 octobre 2025
Noté 3 sur 5 étoiles

Mooie ervaring

De basis was erg goed en het minpunt was dat we tussen de twee tijdssloten van het terrein af moesten en daardoor erg lang in de rij stonden.

Réponse de Oktoberfestreizen

Dag Luc, wij moeten iedereen vooraf inchecken in De Wiesn Reception hall en separaat de vouchers en bandjes overhandigen. Dat doen wij niet eerder omdat, naar ervaring, groepen soms de vouchers en toegangsbandjes verliezen en wij daar dan op aangesproken worden. Dat willen we niet meer.
Tevens leert de ervaring ook dat elkaar op het terrein ontmoeten ook veel te vaak resulteert in het elkaar niet kunnen vinden in de enorme mensenmassa, chaos, en gedrang. Dat kan resulteren dat je niet op tijd bij de biertent bent en er niet meer in komt. Ook daar worden wij dan op aangesproken. Dat willen we ook niet meer. Tevens hebben we meer groepen, het is onbegonnen werk om elke groep separaat tussen de 150.00 mensen te zoeken.

Op zaterdags is het de hele dag primetime en mega druk en chaotisch, dan ontstaan er rijen. De pech was dat het jouw zaterdag zo enorm druk was dat de veiligheid in het geding was Die Wiesn tijdelijk werd afgesloten en er daardoor ook voor ons een rij ontstond. Gelukkig zat iedereen toch binnen 30-45 minuten op z'n plek.

Jarenlange ervaring leert dat het voor iedereen het best is vooraf te verzamelen in onze Foyer op 200m van Die Wiesn.

Wat een topweekend

Wat een topweekend! Alles was tot in de puntjes geregeld: van de info vooraf tot de plaats op het Oktoberfest zelf. Dikke pluim voor de organisatie, echt een onvergetelijke ervaring!

Noté 5 sur 5 étoiles

De organisatie was zoals andere jaren…

De organisatie was zoals andere jaren absolute top. Alle beloftes werden nagekomen.

Klein detail. Op de afterparty waren we niet welkom. Maar dit was op zich voor mij nu ook weer geen probleem. Het was zo ook al goed geweest

19 septembre 2025

Alles was netjes geregeld

Alles was netjes geregeld. Op voorhand heel duidelijke communicatie. Ter plaatse de beste plaatsen die ze gereserveerd hadden voor ons. We komen zeker nog terug.

26 septembre 2025

Réponse de Oktoberfestreizen

Goed te lezen Sam! Jullie zijn zeker weer welkom, ... PROSIT!

TOPPERS!!!

Wat top weer georganiseerd door John en alle collega's! 2 dagen geweest, en alles op en top! Tot volgend jaar weeer!! PROSTI!

Réponse de Oktoberfestreizen

Dat Ot, leuk dat jullie er weer bij waren! En ook goed te lezen dat het ook dit jaar weer goed is bevallen. Tot volgend jaar!

Noté 5 sur 5 étoiles

Beste feest waar ik ben geweest en…

Beste feest waar ik ben geweest en alles was goed geregeld. Tot volgend jaar

Réponse de Oktoberfestreizen

Kijk eens aan, het beste feest ever !! :-) Dat is leuk om te horen zeg! Het is inderdaad een superleuke variatie aan feesten. Graag tot volgend jaar weer!
Ps, ... we willen graag je reactie aan je naam koppelen, kun je ons nog even je naam doorgeven?

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus