Desværre en lidt kedelig oplevelse hos One2Move i Vejle. Havde booket en 7-personers bil med automatgear. Bil fungerede fint, ingen problemer der. Desværre blev jeg ringet op kort tid efter lejem... Voir plus
Lisez les avis des autres
Jeg har haft en lidt ærgerlig oplevelse, som kan læses i en anden anmeldelse. Det skal dog retfærdigvis fortælles at One2move har gjort alt for at rette op. Jeg har fået fuld depositum tilbage plus... Voir plus
L'entreprise a répondu
Minibus i Taastrup - rigtig fin bil, som tilsvarer billederne. God og gennemsigtig kommunikation og fleksibilitet fra udlejningsfirmaets side og ingen beskidte tricks for at skaffe bonuser. Det ville... Voir plus
L'entreprise a répondu
Der var styr på alt, altid imødekommende personale, altid hjælpsomme og bekymrede. Bilerne er altid i orden og man får sit depositum tilbage til tiden.🙏 Så der er ikke noget at sætte en finger på,... Voir plus
À propos de l'entreprise
- Agence de location de voitures
- aussi dans
- Agence de location de fourgonnettes
- Service de leasing automobile
Écrit par l'entreprise
One2move Biludlejning tilbyder en billig billeje, der nemt kan tilpasses til dit behov. Vi er en landsdækkende kæde af selvstændige udlejningsforretninger med næsten 100 afdelinger. Vi udlejer alt fra små personbiler, varevogne, flyttebiler, minibusser og trailere. Vores erfarne udlejere er alle dygtige fagfolk, der sætter store ære i at levere god service og kvalitetsbiler til vores kunder. Hos os starter dagsprisen ved 249kr. inkl. 100 km. Man kan også minilease en bil i 30 dage fra kun 2.500 inkl. et fast antal km. Leje af bil er en god og fleksibel oplevelse hos One2Move Biludlejning Lejer du bil hos os er du dækket af en basis kaskoforsikring.
Coordonnées de contact
Østerhåbsvej 77, 8700, Horsens , Danemark
- 70208804
- info@one2move.dk
- www.one2move.com
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 2 semaines
God service og tilgængelighed
Jeg valgte stedet fordi det var i nærheden af mig, og fordi One2move har fantastiske priser til det jeg skulle lave (flytte lidt møbler mellem familien).
Deres service var rigtig god, bilen fungerede som den skulle, og der var ingen problemer med tilbagelevering af bil og nøgler.
Så absolut et sted jeg igen vil leje en bil/kassevogn til mindre opgaver.

Super søde og imødekommende
Super søde og imødekommende
Hvis jeg skal bruge en stor bil igen så ringer jeg klart til dem.

Réponse de One2move
Det var rigtigt godt og nemt at leje…
Det var rigtigt godt og nemt at leje bil hos One2move , så ikke sidste gang
Man lejer bil der ☺️
Og en rigtigt flink og rar mand i Karlslunde der tog godt i mod Os ,
da Vi hentede bilen
Selvom der var en lille misforståelse fra Min side om aflevering af bilen , Men skøn lille og god bil Vi lejede , så nok ikke sidste gang Vi lejer bil hos One2move ☺️

One2move i Rødovre - Den bedste service og mest empatiske og behagelige ejer
One2move i Rødovre er det ultimativt bedste sted jeg har prøvet at leje bil.
Ejeren, Jack, er et utroligt behageligt menneske, der giver den slags service, som gør at jeg gerne kører langt, for at leje bil hos ham igen. Det er hele turen værd!

Réponse de One2move
Jeg har af to omgange indenfor det seneste år benyttet mig af One2moves lastvogne med stor succes og ingen problemer. Har oplevet en fin rådgivning i kundeservicen og en utrolig omgang service fra deres medarbejder Johnny! Jeg havde glemt min pung i deres udlejningsbil og Johnny finder mit nummer på nettet og tilbød selv, at komme forbi med pungen på min adresse. Det er eminent service!
Tusind tak for hjælpen! I bliver også valgt næste gang

Super god service
Super god service - og SÅ fedt med varevogne på EL. Mere af det:-)

2. oplevelse med One2move
der var min anden gang at leje en flytte bil fra One2move (1. gang fra Gentofte var rigtig fint, 2. gang fra 3B Biler i Ballerup, det var indtil videre den mest irriterende forretningsoplevelse, jeg nogensinde har haft i mit liv)
- Få dage i forvejen ringede en meget ikke-imødekommende agent fra firmaet for at arrangere afhentning.
- På grund af advarsel om kraftig regn og storm, har jeg kontaktet virksomheden for at ændre reservationsdatoen, selvom den samme lastbil og også andre lastbiler (endnu dyrere) var tilgængelige på deres lokation, nægtede agenten at ændre min afhentningsdato. Senere ringede direkte til One2move og bookingdatoen blev ændret med 395 kr (selvom jeg ikke kunne finde disse betingelser, ingen steder på deres hjemmeside)
- Afhentningstiden var meget mærkeligt nok kun 15 minutter (9:00-9:15). På grund af nogle uheldige omstændigheder kunne jeg ikke nå at komme til 3B Biler inden for denne tid men i stedet 09:25. Agenten talte meget uhøfligt og optrådte meget aggressivt (smadre mine kort på tælleren osv.).
- Inde i bilen lugtede det meget forfærdeligt, dækkene var slidte og så meget gamle ud for at være sikker at køre.

Réponse de One2move
Vi er meget tilfredse med servicen.
Vi er meget tilfredse med servicen.
Vi bestilte over tlf.
I Hvidover hvor vi hentet bilen. Er der god service.

Réponse de One2move
Vi havde lejet en bil efter vi havde…
Vi havde lejet en bil efter vi havde fået afvide efter vi ringede til dem at der ikke var depositum og ikke kunne finde noget om det da vi lejede bilen men da vi ringede efter vi havde lejet bilen skulle vi pludseligt betale depositum alligevel syntes jeg ikke er iorden og de ska være klare fra starten og have bedre styr på hvad de siger de forskellige steder

Réponse de One2move
Bil ok, men kundebetjening ringr
Bilen var fin. Men på trods af aftale via det centrale telefonnr, var det virkelig op ad bakke med at få aftalen i hus lokalt ( hillerød)- og 2. gang var det endnu værre. Og hver gang man var i kontakt skulle man høre på de samme irritationsmomenter mv overfor den måde aftale var lavet på, da det ikke var standardkonceptet. Så hellere sig at I ikke ønsker at leje ud på særbetingelser.
Oprettet af
Kennet Helmer-Jensen

super tilfreds
super tilfreds.
bil var nem at afhente til aftalte tid i Holbæk, og der var god service og opfølgning på ekstra leje af sækkevogn.
bilen var pæn og rydelige, og en hurtig into til lift, gav også trykhed.
jeg lejer hos One2move igen næste gang jeg skal bruge en bil.

Stor anbefaling her fra.
Jeg lejede en bil fra one2move i Rødovre ved Michael. Super service, og han satte mig godt ind i bilen der var en automatgear (meget længe siden jeg havde kørt automat). Derudover var bilen super god, og nem at køre i. Har kun rosende ord her fra.

Réponse de One2move
Flinke mennesker super sevice!
Flinke mennesker super sevice, kan absolut anbefales!

Helt efter bogen 110% i orden
Det hele gik som det skulle. Bilen var klar til den aftalte tid, blev guidet godt igennem. Fik endda et godt råd med på vejen om genbrugspladsen, så jeg ikke blev bon'et.
Perfekt, mange tak.

Utroligt dejlige og flinke
Utroligt dejlige og flinke, forklarende personale, billige og effektive,du kører med fuld tank leverer tilbage med fuld tank, nemt og ingen dikkedarer

Réponse de One2move
Modtog beskidt bil både inden i uden på…
Modtog beskidt bil både inden i uden på og blev opkrævet rengøring, lige til den smarte side....... Nu har One2move kontaktet mig, da de var kede af håndtering fra Automester på Mesterlodden 4 i Gentofte. Jeg har fået krediteret mine udlæg, så nu tror jeg man vil se en forbedret håndtering fra denne lokation.

Réponse de One2move
Ingen flyttebil og ingen penge retur…
Ingen flyttebil og ingen penge retur .....
Bookede et køretøj til brug ved flytning og fik kl 17 aftenen før, den skulle hentes næste morgen, at vide at bilen var i stykker og havde været det flere dage ....
Jeg blev lovet at få mine ca 1500 kr retur, men her mere end 2 uger efter, er der fortsat ingen penge tilbage betalt og jeg frygter at pengene er tabt :-(
Bruger aldrig mere One2move - det er helt sikkert !

L’expérience Trustpilot