We hadden 65 coniferen besteld voor onze tuin van ons nieuwe huis. Vond het nml qua prijs een hele goede deal. Schrok me rot toe ik daarna de slechte recencies las. Had de order willen an... Voir plus
Lisez les avis des autres
Oplichters! Laurier prunus (80-100): De websites levert stekken, geen struiken! Het is niet de kwaliteit die ze laten uitschijnen. Op de mails i.v.m ontevredenheid van afwijkende producten word... Voir plus
Was beetje bang na alle reviews na ik mijn bestelling had geplaatst. En zeker omdat we plotseling betaalproblemen kregen op de site m, waardoor visa en mastercard geblokkeerd werd door fraude. Maar va... Voir plus
À propos de l'entreprise
Coordonnées de contact
Prima conniferen Thuja Brabant
We hadden 65 coniferen besteld voor onze tuin van ons nieuwe huis.
Vond het nml qua prijs een hele goede deal.
Schrok me rot toe ik daarna de slechte recencies las. Had de order willen annulere maar had natuurlijk al betaald.
Toch gewoon laten doorgaan het is tenslotte niet voor niets zo.n groot bedrijf. En klagers schreeuwen altijd het hardst.
Vanmorgen volgens afspraak geleverd. Vriendelijke bezorger. Zette de coniferen neer waar ik het wilde.
Zag al meteen dit zijn prima conniferen niks mis mee.
Keurig tussen de 140-160. De een wat smaller de ander wat dikker niks mis mee.
Wij zijn er blij mee.
De geul was al gegraven dus ze konden meteen de grond in.
Onze conclusie. Prima bedrijf!
Nooit hier spullen bestellen
Nooit hier spullen bestellen. Het zijn oplichters. Ze bedriegen met mooie plaatjes. 50 laurier planten besteld. Op de website en via de app mooie plaatsjes laten zien maar toen de bezorger kwam, dumpte hij alles op de grond bij de voordeur en daarna waren ze niet meer aanspreekbaar.
laurierspecialist.nl is een nieuwe…
laurierspecialist.nl is een nieuwe digitale uiting van hetzelfde bedrijf.
Waarschuwing zeer slechte kwaliteit en service!!
Waarschuwing: koop hier niet!
Ik heb 120 Portugese laurier planten besteld en zijn half dood op de oprit gegooid. Zitten in bundels van 25 stuks bij elkaar gebonden, geen kluit of pot, beetje kale wortel.
Inmiddels zijn er 70 kapot. De communicatie is ronduit waardeloos: bij elk contactmoment komt er een ander verhaal. Eerst zou het “te koud” zijn geweest, daarna zou mijn grond “te schraal” zijn en nu zouden ze “kapot gevroren” zijn. Ondertussen kwamen de stekken slap, beschadigd en zonder goede kluit uit de bus — ze leken al lang niet gezond meer bij aankomst.
De enige “oplossing” die werd geboden?
Dat ik €236,25 opnieuw moet betalen voor 70 vervangende stekken. Onvoorstelbaar slechte service.
Daarnaast wordt het Webshop Keurmerk‑logo gebruikt, maar na contact met Webshop Keurmerk via keurmerk.info blijkt dat dit bedrijf helemaal geen lid is. Dit is misleidend richting klanten.
Kwaliteit slecht. Service slecht. Afhandeling slecht.
Ik bestel hier nooit meer en adviseer iedereen om dit bedrijf te vermijden.
Nu de 70 planten bij een betrouwbare kweker besteld. Kost wat, maar deze partij krijgt geen stuiver meer.
En ze liegen ook nog over de review scores, de score van 8.0 is er gewoon in getypt, dit is zelfs bij wet verboden:
Rechtspraak: foute of verzonnen reviewscore = oneerlijke handelspraktijk
De Rechtbank Noord‑Holland oordeelde in oktober 2025 dat een webwinkel die een vaste, onjuiste Trustpilot-score toonde zich schuldig maakte aan oneerlijke handelspraktijken.
Daar ging het om:
Een vervalste Trustpilot‑grafiek van 4,5 sterren
Nep-recenties of langdurig ongewijzigde score zonder verificatie
Misleidende presentatie van beoordelingen
De rechter:
→ Dit valt onder art. 6:193g BW (zwarte lijst) – dus altijd verboden.
→ Alle koopovereenkomsten werden vernietigd.
Bron: Rechtbank Noord‑Holland, uitspraak 2025 – misleiding met vervalste Trustpilot‑score. [itenrecht.nl]
Krijg geen reactie
Na review geen reactie meer waar ik herhaaldelijk om heb gevraagd.
Slechte laurier een enkele tak en geen 80/100 cm.
Struiken van 180-200cm besteld.
Struiken van 180-200cm besteld.
Mooie grote en volle struiken.
Wij zijn zeer tevreden.
Bedankt!
De planten zien er goed uit
De planten zien er goed uit. Maar veel te klein. Na veel mailen is er uiteindelijk een som retour gezonden. Wel heel jammer dat dit wat te weinig is ivm het maastverschil.Heel kleinzielig.
Oplichters
Oplichters! Struiken op de site laten goede kwaliteit zien, maar de werkelijkheid is schandalig slecht. 150 struiken besteld, en wat krijgen wij, een stengel met een paar blaadjes eraan. Naïef in de grond gezet en wat staat er nog, 5 struiken. €1200 lichter. Klantvriendelijkheid kennen ze niet. We mochten nieuwe uitzoeken en kregen 50 % korting. Als je zo makkelijk korting kan geven, dan wil ik het aankoop bedrag terug hebben. Daar kan je dus naar fluiten. Dat dit bedrijf na zoveel slechte recensies nog mag verkopen, schandalig!!!!
Oplichters!
Oplichters!
Laurier prunus (80-100): De websites levert stekken, geen struiken! Het is niet de kwaliteit die ze laten uitschijnen. Op de mails i.v.m ontevredenheid van afwijkende producten wordt er herhaaldelijk gevraagd naar het aantal ingetekende planten per lopende m. Dit staat los van de kwaliteit. Het voorziene aantal is hetzelfde als op hun website.
Het probleem wordt bij de klant gelegd, terwijl ze bewust onduidelijke productfoto's op hun website hebben staan.
Ze zijn niet bereid om tot een oplossing te komen. Ze geven aan van wel, maar reageren nadien op geen enkele mail meer.
Online groen zou beter offline worden gehaald
Bovenaan hun website prijkt een beoordeling van 8/10 op Kiyoh. En dit is niet de enige leugen. In werkelijkheid ligt deze score veel lager. Op het moment van schrijven staat deze op 7,2 en uit de meest recente reviews blijkt dat de service de laatste tijd beneden alle peil is. Op deze website scoren ze zelfs slechts 2,4. Deze score is naar onze ervaring nog steeds te hoog. Vertrouw dus liever op de ervaringen van consumenten dan op hun online beloftes.
Wij bestelden eerder Portugese Laurier bij een andere website en konden de kwaliteit perfect vergelijken. De kwaliteit van Online Groen is ronduit teleurstellend. De plantjes zijn vergelijkbaar met een kaalgeplukte kip. Je kiest dus beter voor een andere webshop, in plaats van een plant met een enorme groeiachterstand die duidelijk enkel is aangeplant voor maximale winst en niet uit liefde voor het vak.
De levering is bovendien ondermaats. De chauffeur gooit de planten gewoon naar buiten, waardoor ze bij aankomst extra beschadigd zijn.
Na levering hebben we alles meteen nageteld en gecontroleerd of de bestelling conform was. Helaas bleek dit niet het geval. We hebben hen onmiddellijk op de hoogte gebracht van de slechte kwaliteit, het verkeerde aantal planten en de verkeerde hoogte (waarvoor je een flinke meerprijs betaalt). Hun reactie? We moesten in oktober opnieuw contact opnemen omdat ze de juiste hoogte niet meer konden naleveren. Er wordt op vandaag ook geen gepaste oplossing voorzien door Online Groen.
Wij zouden Online Groen aan niemand aanbevelen! Je betaalt evenveel als bij de concurrentie, krijgt niet de beloofde kwaliteit (zoals op de foto’s op hun website) én krijgt er uren discussie en eindeloos heen-en-weer gemail bovenop. Zou de eigenaar beseffen hoeveel geld en imagoschade dit hem oplevert? De discussie gaat over een bedrag van €100. De uren van zijn personeel die de mails beantwoorden ligt al vele malen hoger. Principieel en om andere consumenten te behoeden dienen we snel een klacht in bij de bevoegde instantie, in de hoop Online Groen OFFLINE te halen.
Teleurstellend
Partij Portugese Laurier besteld, kwaliteit bij levering erg teleurstellend, maat 60-80 bestaat uit slechts 1 tak met enkele blaadjes vanaf 50cm hoogte. Bovendien ontbrak er 1 stuk bij levering. Op mijn reclamatie wordt er keurig aangegeven dat het bedrag gecrediteerd zou worden, maar na 3x reclameren is er tot op heden nog niks teruggestort. Mijn advies zou zijn om bij levering de bestelling goed te controleren of nog beter, gewoon ergens anders bestellen. Ik heb helaas de vele negatieve reacties op Trust pilot gemist.
Misleidende kwaliteit!!
Misleidende kwaliteit!!! Foto's op de website geven mooie kwaliteit planten weer, maar dit is bij de geleverde bestelling totaal anders. Teksten op hun website geven Misleidende informatie weer dat de haagplanten altijd met kluit of pot worden geleverd maar dit is niet het geval!!! Haagplanten worden met losse wortel geleverd met amper een sprietje eraan!!! Dag van te voren pas een mail dat de chauffeur volgende dag komt en altijd zou bellen van te voren wat uiteraard ook niet gebeurd!!! Planten worden zo in de tuin gedropt. Er word nog geen eens aangebeld bij de voordeur. MENSEN BESTEL HIER NIETS!!! JE KRIJGT ZEER SLECHTE KWALITEIT
levering snel en garantie volgens afspraak
levering van ruim 200 struiken snel en volgens afspraak gebeurd. Ook garantie goed: enkele struiken die het niet haalden gratis vervangen en geleverd.
Coulant met annuleren na eigen fout
Door een eigen fout diende ik de bestelling te annuleren. Onlinegroen deed daar heel coulant over waardoor dit snel geregeld was. Heel fijn!
Snel geleverd en super mooie struiken!
Snel geleverd en super mooie struiken!
Bedankt.
Erg teleurgesteld in de kwaliteit die…
Erg teleurgesteld in de kwaliteit die geleverd is. We hebben nieuwe struiken bij een lokale kweker moeten kopen omdat deze “troep” echt niet in de tuin kan. Links is van de lokale kweker en het kleine “takje” rechts is van OnlineGroen… zeer teleurstellend. Voor ons nooit weer…
KOOP HIER NIET!!!
KOOP HIER NIET!!!
Dit bedrijf deugt voor geen meter zeerslechte levering, garantie reclame 2 dode bomen. Vervolgens wordt er maar 1 geleverd met allemaal ontwijk gedrag, en fouten worden bij de klant gelegd.
Blijf weg bij de bedrijf
Laurier op hun website is prachtig; in t echt vreselijk slecht
Ik heb de foto op de website van de laurier gezien en veel van deze besteld. de geleverde struiken zijn, vaak, een dun krom stammetje waarbij er vanaf de wortels de eerste 50 centimeter geen blad aan het stammetje zit.
Laat op de vrijdagmiddag en kurkdroog geleverd en pas 's avonds gezien.
Als ik de week erna bel en over de slechte kwaliteit klaag zegt de vrouw aan de telefoon: wat wilt u voor die prijs?
Dus ook een kwalijke afhandeling en geen service, terwijl op hun website de hoogste kwaliteit belangrijk voor hen is bla bla.
Al veel correspondentie en geen tot weinig resultaat.
Niet bestellen bij dit bedrijf!!
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.